Dün gece başladım Hocam. 7-8 video izledim.Başlayan var mi
toplam sayı kaç hocamDün gece başladım Hocam. 7-8 video izledim.
İlk başlangıç sorunlar olmuştu, sonrasında olmadı.
Aynen hala il onayı bekliyoruzHala onay vermedi il mem
Birinci bölümde 23 mü 21 mi neydi video sayısı. 10 - 16 dakika arası her biri.toplam sayı kaç hocam
Hangi il hocam?Aynen hala il onayı bekliyoruz
Bir aksilik olmazsa videoları bitirip 20 yılın dolduran herkese ertesi gün sertifika verecek.Videolar bitince direkt sertifika mı verecek mebbis ?
İstanbulHangi il hocam?
peki bunu maasa nasıl ynsıtılacak(ocak maas),dilekçe formu vs mi var?Bir aksilik olmazsa videoları bitirip 20 yılın dolduran herkese ertesi gün sertifika verecek.
Onu bilmiyorum hocam. Muhtemelen bir şekilde sisteme işleyeceklerdir. Kurum maaş onayı yaparken otomatik mebbiste alınır diye düşünüyorum.peki bunu maasa nasıl ynsıtılacak(ocak maas),dilekçe formu vs mi var?
80 videotoplam sayı kaç hocam
bende de aynı15 dakikalık videoyu beş sefer izledim. Bitiriyorum fakat bir alt sekme açılmıyor. Yeniden başlatıyorum 12. dakika 10. dakika fakat sonuç yine hüsran.
Videolar bitince de okul ilçe ve il onay süreci var hocamBir aksilik olmazsa videoları bitirip 20 yılın dolduran herkese ertesi gün sertifika verecek.
3.moddülün son videosunda bende de oldu. 3 kez izledim. Sonunda geçti15 dakikalık videoyu beş sefer izledim. Bitiriyorum fakat bir alt sekme açılmıyor. Yeniden başlatıyorum 12. dakika 10. dakika fakat sonuç yine hüsran.
Son durum nedir Hocam?Hala onaylanmadı MEB'den
Maşallah3.moddülün son videosunda bende de oldu. 3 kez izledim. Sonunda geçti
İstanbul kalabalık, ben Tekirdağ'dayim. Onaylanmadı hala.... Aradım, sırayla yapıyoruz dediler. 1 ocağa kadar bekleyeceğiz galiba....İstanbul il mem onaylamadı. Şaka gibi millet videoları bitirdi biz onay bekliyoruz
bitirdikten sonra hocam değerlendirme yapıyorsunuz daha sonra okul ilçe il onaylıyor soran 15 ocağı beklıyorsunuzvideoları bitiren var muı?sertifika nasıl alınacak ve ocak maasına yetişecek mi?