Öğretmenlik Meslek Kanunu meclisten geçti

Kodla Büyü
Sanırım başvuru modülde süre kişisel bilgiler modülündekine göre farklı hesaplıyor. Örneğin benim için 30 Nisan’a göre 6 günlük fark var.

Umarım daha sonra bu yüzden mağduriyet yaşayan olmaz:

IMG_0097.webp

IMG_0098.webp

Bahsettiğim fark yüzden, süresi şu an dolmadığı halde sistem başvurmaya izin vermiş olabilir mi bazı kişilere. Sonra her şey en baştan yapmak zorunda kalmasınlar.
Sanmıyorum izin verdiğine eğer bir dalavere olmadıysa. Çünkü 20 yılı doldurmayan başvuramayacak demişlerdi.

Sanmıyorum izin verdiğine eğer bir dalavere olmadıysa. Çünkü 20 yılı doldurmayan başvuramayacak demişlerdi.

Benim 6 farklı gün hesaplıyor, üstte resimlerde verdiğim gibi.
Aynı hata Mayıs’ın ilk 6 günü dolanlara olduysa başvurmalarına izin vermiş olabilir.
Sonradan fark edilirse bu durum, iyi olmaz bence.

Kamuda yıl hesabı resmi olarak 365 gün ise(emin değilim ama öyle sanırım); 20 yılda 5-6 tane 29 şubat var. 5-6 gün geri çekiyor süreyi.

ÖBA da videolar hazır arkadaşlar. Dersler en az 8 dk. en çok 22 dk. geneli 15 dk. dan az. İnşallah sistemsel bir hata çıkmaz da izlemek çok uzun sürmez.

Ayrıca üşenmedim hesapladım. :) Başöğretmenlik videoları toplam 17 saat 59 dakika sürecek.

İlk videoda interaktif bir durum yok, diğerlerini kontrol etmek gerekli.
Uzman öğretmenlik videoları formatında gibi

Dağ fare doğurdu, bir EBS'li olarak sendikanın çıkıp kazanım elde etmiş gibi reklam yapmasına anlam veremiyorum. Kanun yayinlanmadan önceki görüş ve isteklerinden neyi gerceklestirmisler. Dediler ki kariyer basamaklarında bekleme süreleri 8-16 yıl olacak, kariyer kazanımları emekliliğe etki edecek, vergi dilimleri düşürülsün vs.

asker öğretmenlikte kesilen süre ilden ile fark ediyor. 1 ay kesen ilde var ,26 gün kesende, 18 gün kesen de. hangisi doğru. Asker öğretmenlikte acemi eğitimi süresi kaç gün olmalı ve kaç gün kesinti olmalı?

Geri