20-27 ocakta bir ek başvuru ve Mayısta da ek başvuru alacaklarmış hocam. Sendika öyle dedi.Sanırım başvuru modülde süre kişisel bilgiler modülündekine göre farklı hesaplıyor. Örneğin benim için 30 Nisan’a göre 6 günlük fark var.
Umarım daha sonra bu yüzden mağduriyet yaşayan olmaz:
Ekli dosyayı görüntüle 77999
Ekli dosyayı görüntüle 78000
20-27 ocakta bir ek başvuru ve Mayısta da ek başvuru alacaklarmış hocam. Sendika öyle dedi.
Sanmıyorum izin verdiğine eğer bir dalavere olmadıysa. Çünkü 20 yılı doldurmayan başvuramayacak demişlerdi.Bahsettiğim fark yüzden, süresi şu an dolmadığı halde sistem başvurmaya izin vermiş olabilir mi bazı kişilere. Sonra her şey en baştan yapmak zorunda kalmasınlar.
Bizim il de onaylamadı. Okul ve ilçe MEM dün hemen onayladı.Hala onay gelmeyen var mı
Sanmıyorum izin verdiğine eğer bir dalavere olmadıysa. Çünkü 20 yılı doldurmayan başvuramayacak demişlerdi.
Kamuda yıl hesabı resmi olarak 365 gün ise(emin değilim ama öyle sanırım); 20 yılda 5-6 tane 29 şubat var. 5-6 gün geri çekiyor süreyi.
nerde nasıl goruyoruzAyrıca üşenmedim hesapladım. Başöğretmenlik videoları toplam 17 saat 59 dakika sürecek.
öba da eğitimlerim bölümünden hocam ama şuanda açılmıyor. 00:00 dan sonra hata vermeye başladı. Muhtemelen yarın düzelir.nerde nasıl goruyoruz
Videolar gözüküyor mu sizde
Başlayan var mi
videolar arası soru var mıÖBA da videolar hazır arkadaşlar. Dersler en az 8 dk. en çok 22 dk. geneli 15 dk. dan az. İnşallah sistemsel bir hata çıkmaz da izlemek çok uzun sürmez.
yok. direk video.videolar arası soru var mı