Öğretmenlik Meslek Kanunu meclisten geçti

Kodla Büyü
Orda görünüyor ama nerden nasıl seçilecek onu bilmiyorum
İzin işlemleri altında ayliksız izin detaylarinda bende bu şekilde bilgiler var. Sizdeki asker öğretmen olarak geçirdiğiniz döneme ait ayliksız izin detayları farklı girildiyse hizmet süresi hesabına katılmamış olabilir. Onu düzeltmenin yolu ayliksız izin bilgileri diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20241224_234604.webp
    IMG_20241224_234604.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 94
Başvuru açıldı mı ben mebbis başvuru işlemlerine baktım yoktu başka bir yerden mi olacak bilgi olursa paylaşalım

Başvuru sonrası okul onayladıktan sonra mı öba'da eğitim gözükecek?

Düzeltme: "Eğitim 27.12.2024 tarihinde başlayacaktır." diye bilgi var mebbis ekranında.

Öğretmenlerin sistemine düştü fakat okul idaresi şu an kim başvurdu göremiyor. Kurumların sistemini açmadılar sanırım.

• Beğen
Tepkiler: btx
Benim düşüncem turkiye de asla işsizlik yükselmez. Şu kıytırık başvuru işlemini bile üç ayrı kurumun onaylaması gerekiyor . Hayır yani zaten yazılım senin başvurabilecegini sorgulayıp buna izin veriyor. Milli egitim de Mahmut abi neyi kabul edip onaylayacak ya da itiraz edecek

Benim düşüncem turkiye de asla işsizlik yükselmez. Şu kıytırık başvuru işlemini bile üç ayrı kurumun onaylaması gerekiyor . Hayır yani zaten yazılım senin başvurabilecegini sorgulayıp buna izin veriyor. Milli egitim de Mahmut abi neyi kabul edip onaylayacak ya da itiraz edecek
Çok haklısın hocam. 👏 👏 👏

meb yine şaşırmadı;
6 aylık kısa dönem askerliği hizmetten saymayarak,
bu devlet görevi değil mi, bizim irademize bakarak mı bizlere kısa dönem, asker öğretmen, asteğmen olarak yaptırdınız.

meb yine şaşırmadı;
6 aylık kısa dönem askerliği hizmetten saymayarak,
bu devlet görevi değil mi, bizim irademize bakarak mı bizlere kısa dönem, asker öğretmen, asteğmen olarak yaptırdınız.
Hocam çok haklısın. 2006 da ilk uzmanlıkta hem askerlik 16 ay hem de adaylık 12 ay sayılmadı ve 2 ay fark ile kaçırdım uzmanlığı. 16-17 yıl bekledik bu yüzden. Mağduriyetin en ağırını yaşadım. Umarım süreç düzgün ilerler ve kimse mağdur olmaz

20 yılı dolduranlar baş öğretmen olma durumu 1 kereye mahsus olacakmış. Doğrumu arkadaşlar. Eğer öyleyse 10 ayla kaçırdım Ben.

Bu 10 yıl 20 yıl olayı çok çetrefilli. Derecesi 6 ya düşen uzman, 3 e düşen başöğretmen de geç. Uğraştırma milleti. Bak o zaman karışıklık oluyor mu?

hocam ben de 4 ay la kaçırdım. 19 yıl 8 ay oluyor benimki. Bir daha da yapılmaz diyor okuldakiler. Giden gitti yani.
Hocam mebbisten baktınız mı hak ediş ne zaman? Bende 19 yıl 8 ay 21 gün yazıyor ve 1 nisan itibari ile doluyor sürem. Mebbisten başvuru kısmına bakın. Orada size söyler. Kurtarıyorsun başvuru yaptırır zaten. Gitmez merak etmeyin. Eylül yada yaza yada her yıl bu zamanlar olur muhtemelen.

Ocak ve Mayısta da olacak ek başvuru.

Herkes birşey diyor. Çok takmayın mahkeme vs işi olmazsa kademeli geçer herkes
Benim düşüncem bu.

Son düzenleme:
Geri