İdarecimle tartışma metnim.. ne önerirsiniz ?

Kodla Büyü
Burda anlamadığım sizin yazdığınız bir normal bir cümleden sonra konuşma nasıl buraya geldi? Kendi yorumlarınızı sildiniz mi yoksa hepsi bu mu? Bir de bu kişinin yani size cevap verenin müdür yardımcısı olduğundan emin misiniz? Ya da o kendinden emin mi :)

ahmetfx' Alıntı:
Burda anlamadığım sizin yazdığınız bir normal bir cümleden sonra konuşma nasıl buraya geldi? Kendi yorumlarınızı sildiniz mi yoksa hepsi bu mu? Bir de bu kişinin yani size cevap verenin müdür yardımcısı olduğundan emin misiniz? Ya da o kendinden emin mi :)

bende tam bunları merak ettim...

Mesut adama şimdiye kadar nasıl bir eziklik yaşattın ki, okuduğunu anlamadan bütün kinini kusmuş ezik herif.

Bu mustafa okul sitenizdeki resimdeki mustafa mı zayıf çelimsiz bişey gibi görünüyor. Bu mu kafa atacak. :puhaha:
Okulda 2 tane bilgisayar öğretmenisiniz anladığım kadarıyla, Çok rahat çözmeniz lazım,
kaldı ki branşa yada size yönelik bir hakaret için ses kaydı tutun.
en az 5.000 tl tazminat kazanabilirsiniz.

tutmayın küçük enişteyi :)
k_20143048_mustafagn.jpg

http://youtu.be/ov4e5o6-af4

kanka yarın rapor al :D
şaka bi yana yarın yerinde olsam sizi mahkemeye verecem dersiniz,bu konuşmalarda tehdit var çünkü.

ben bu yazıları koz olarark kullanır savcılığa ve meb'e şikayet ederdim...aslında kafa göz dalasım var ama o en son iş...öfkeyle kalkan zararla oturur

adama adam gibi, ite it gibi muamele şart. it ayağa dolanırsa gelişine göre plase olur, taban olur, burun olur, göğüse alıp yumuşatıp volede geçirilebilir... gelişine göre vurursun hocam pozisyon ne gerektirirse...

benim anlamadığım bu adam "sizinle görüşeceğiz beyler" diyor.yani çoğul kullanıyor..aceba konuşmada başka kişilerde mi var?

Bilişim suçu geçen derslerimizden biriydi. Savcılığa şikayet edilebilir diye anlatıyorduk.
İdareci olunca ne oluyor anlamıyorum. İnsanın bir yanı balçıkla sıvanmış ne de olsa... :verymad:

aynenbadi' Alıntı:
benim anlamadığım bu adam "sizinle görüşeceğiz beyler" diyor.yani çoğul kullanıyor..aceba konuşmada başka kişilerde mi var?
demekki okulda hoşlanmadığı bir zümre var onlara cephe almış

Kardeşim sen ne vahşi bir ortamda çalışıyorsun ya..Müdür yardımcınız mağara ortamlarının entellektüel bir aydını gibi göründü gözüme :)) Birde kendini üst-amir sanıyo o konuda uyarmayın öyle bilsin sonuçta ölümlü dünya...

Bana kalırsa asıl suç sende ..Az çok adamı tanıyorsundur kapasite malum ne diye adamı meydanda bozmaya çalışıyorsun..

Okula bak bide duyuruları sosyal medyadan yapacak kadar modern ,basit diyalogları yapamayacak kadar vahşiii ...hayalimdeki okul ...
Neyse bana kalırsa hiç konuşma ben son sözümü söyledim de kapat konuyu..

Bunun gibi adamlar ülkedeki liyakat sistemiyle bir yerler geliyor ve bu durumlar ortaya çıkıyor. İnsan gibi birşey söylenmiş ama yazdığı cevaplara göre egosu ağır basmış.. Bizim idarecileri beğenmiyordum ama kral adamlarmış :)

hocam sabah ara müdürü savcılıktayım diye izin al hayati tehlikem var de. şikayet et. birde bu bıdışın facesini özelden at şikayet edip kapattıralım.

Ama hafız yarın dikkaet et burnuna :cry:
la bunlar ne sanıyo kendilerini ya.

ezik olüm bunlar alinin dediği gibi hikayeden atıp tutmalar. okulda hiç bir fonksiyonu olmayıp sanal alemde sıkanlar.
Yarın bak görüsün sanki bu yazışma olmamış gibi normal bir iletişim geçer aranızda..
girdap08' Alıntı:

aman hocam okulda kavga yada tartışmaya girmeyin. bizim okulda buna benzer bir olay oldu müdürün müfettişlerle arası iyiydi ceza almadan kurtuldu. öğretmen ceza aldı. şimdi olay savcılıkta. yalnız kalmamaya bir olay yaşanacaksa şahidiniz olması açısından dikkat edin.

konuşmada sanki başka kişiler de var. Siz karşılık vermeden mi sıralıyor o cümleleri. Kendi yazdıklarınızı sildiniz mi yoksa ?
Sendikan ile görüş, direk mahkemeye ver adamı.

Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Yalnız benim de anlamadığım nokta , sizin yazdığınız normal bir cümleye bu kadar karşılık verilmez.
Sanki önceki bir birikimin patlama anı gibi geldi bana.

Eğer hiçbirşey yokken yazmışsa, şikayet edin. İsterse MEB ile kanka olsun.
Dağbaşında mı yaşıyoruz. Haddini bilsin

Eğer dövmek istiyorsan da dışarda yap bu işi :)

mutlumuydukki11' Alıntı:
Ama hafız yarın dikkaet et burnuna :cry:
la bunlar ne sanıyo kendilerini ya.

ezik olüm bunlar alinin dediği gibi hikayeden atıp tutmalar. okulda hiç bir fonksiyonu olmayıp sanal alemde sıkanlar.
Yarın bak görüsün sanki bu yazışma olmamış gibi normal bir iletişim geçer aranızda..
girdap08' Alıntı:

hocam bu Mustafa ... resimdeki gördüğümüz yeni taze mi?! Tırt hocam buu ...
muhtemelen de 3-5 kadeh atmıştır o vakit.

ayrıca bu facebook-twitter belası dünyanın bir tehdit suç ceza örneğini aşağıda sunuyorum. bilişim yolu ile de sarf edilen sözler başa neler getiriyor.

Yazdığı sadece şu :
"Biri şu karşı sağlık ocağındaki doktorları öldürsün ya, onlar gerçekten hak ediyorlar."

aldığı ceza ise 6 ay, buyrun haberin detayı :
http://www.haber46.com/guncel/22760/fac ... -yakti.htm

Geri