hocam merak ettik olayın akibetini...
hocam ben de geçen sene rest çektim. bu sene işlerini yapmıyorum ama BTR olmama rağmen hem nöbet tutturuyorlar hem sınıf verdiler :verymad:karinca_52' Alıntı:kendilerini padişah sanıyorlar mübarek ...Restse rest .... Bundan sonra yapmayacağım işlerini .....
ArMi' Alıntı:hocam ben de geçen sene rest çektim. bu sene işlerini yapmıyorum ama BTR olmama rağmen hem nöbet tutturuyorlar hem sınıf verdiler :verymad:karinca_52' Alıntı:kendilerini padişah sanıyorlar mübarek ...Restse rest .... Bundan sonra yapmayacağım işlerini .....
Hocam hayirdir,karinca_52' Alıntı:kendilerini padişah sanıyorlar mübarek ...Restse rest .... Bundan sonra yapmayacağım işlerini .....
bozo0660' Alıntı:Hocam hayirdir,karinca_52' Alıntı:kendilerini padişah sanıyorlar mübarek ...Restse rest .... Bundan sonra yapmayacağım işlerini .....
Yaz da sinirin gecsin..
mesut_steel' Alıntı:ve arkadaşlar , bugünkü görüşmenin ardından son durum fotosunu paylaşıyorum..
mesut_steel' Alıntı:ve arkadaşlar , bugünkü görüşmenin ardından son durum fotosunu paylaşıyorum..
bozo0660' Alıntı:Bilisim ve teknoloji ogretmeni degil,
"Bilisim Teknolojileri" ogretmeni olacak, duzeltsin ve ozur dilesin. :roll:
alıştık galibabozo0660' Alıntı:Bilisim ve teknoloji ogretmeni degil,
+1bozo0660' Alıntı:Bilisim ve teknoloji ogretmeni degil,
Allah iyiliğinizi versin hocam, çok güldüm uhaha: uhaha:bozo0660' Alıntı:Bilisim ve teknoloji ogretmeni degil,
:+1:omd' Alıntı:Dava etseydin muhtemelen açığa alınacaktı. Ben olsam poster bastırıp ilçede dağıtsa yine de mahkemeye verirdim