Phascolarctos cinereus' Alıntı:metin yok RESİM var
ben niye göremiyorum resmi
chrome kullanıyorum
Phascolarctos cinereus' Alıntı:metin yok RESİM var
togius' Alıntı:Siz gerekeni yapınız daha siber zorbalığı öğrencilere anlatırken bakınız müdür yard. dersiniz.
ismailt' Alıntı:Phascolarctos cinereus' Alıntı:metin yok RESİM var
chrome kullanıyorum
her_dem' Alıntı:ne özürü hocam. adam resmen hocama o. çocuğu demiş. ben kafa atma olayında değilim. adam "biz iyi aile çocuğuyuz" diyor. yani biz iyi aile çocuğuyuz siz o. çocuğusunuz demiş.
kesker alaka bir yorum.duyu81' Alıntı:her_dem' Alıntı:ne özürü hocam. adam resmen hocama o. çocuğu demiş. ben kafa atma olayında değilim. adam "biz iyi aile çocuğuyuz" diyor. yani biz iyi aile çocuğuyuz siz o. çocuğusunuz demiş.
o zaman canlılar ikiye ayrılır. İyi bir aile içinde yetişmiş çocuklar ve o.çocukları..hmmm
allpier03' Alıntı:ismailt' Alıntı:Phascolarctos cinereus' Alıntı:metin yok RESİM var
chrome kullanıyorum
bende göremiyorum kaynağına baktım sayfanın hızlıresimyukle.com diye bir siteye yüklemiş arkadaş.sanırım orasıda meb engelli olduğu için göremiyoruz okulda. artık eve gidince bakarız merak ettim.
bunlar hacamat ekibi mi hocam? :mrgreen: uhaha:only61' Alıntı:
tugrulbey' Alıntı:kalabalıkta artislik yapıp tenhada özür dilenmez hocam
adam gibi hangi ortamda hareketi yaptıysa o ortamda özür dilemeli
1. sayfada var arkadaşım.seventyseven' Alıntı:tartışma metninizi göremedim hocam?
bende görünmedi ama,neyse.. :?togius' Alıntı:1. sayfada var arkadaşım.seventyseven' Alıntı:tartışma metninizi göremedim hocam?
ben de göremedim kaldırdılar heraldeseventyseven' Alıntı:bende görünmedi ama,neyse.. :?togius' Alıntı:1. sayfada var arkadaşım.seventyseven' Alıntı:tartışma metninizi göremedim hocam?
mesut_steel' Alıntı:arkadaşlar öğlenci olduğum için henüz okula yeni gideceğim.. ama okuldan son dakika gelişmelerini aktarabilirim.. Okul idarecilerinin konu hakkındaki yaptıkları toplantı sonucunda beni arayan diğer müdür yardımcım, hatasının farkında olduğundan, bir anlık patlama ile yazdığından, geçen seneki üzerine gelinen olayların sebebiyle böyle bir atarlanma yaşadığından hepsinden bahsetmiş.. okulda sular durulmuş durumda yani.. Müdür onunla beni aynı odada konuşturup özür diletmeyi düşünüyormuş.. Ama tabi bunu kabul etmeyeceğim.. Face sayfasındaki tüm öğretmenlerin arasında nasıl tehdit edebiliyorsa, özrünü de ordan iletmesi gerektiğini söyleyip konuyu kapatacağım..
aksi takdirde şikayet dilekçem elimde.. :wink: