İdarecimle tartışma metnim.. ne önerirsiniz ?

Kodla Büyü
Ben olsam okula asla gitmez avukatımla birlikte noterden yazıların örneğini tasdikletir doğru savcılığa suç duyurusu, can güvenliğin tehlikede olduğu için polis koruması ve görev yeri değişikliği başvurusu ile ayrıca manevi tazminat davası açtırırdım :D Ondan sonra kendi düşünsün.

mesut_steel' Alıntı:
kade' Alıntı:
hocam bu şaka falan değil di mi :shock: :shock:

Gerçeğin ta kendisi hocam.. Yarın burnumu da alıp gitcem, ne olacağını çok merak ediyorum..

xodeda hocam, onu yapmak için yarınki tavrının ne olacağını görmek istiyorum.. devam ediyorsa eğer aynen dediğinizi yapacağım.. ama idareci öğretmen pozisyonu arasında haksız mı düşmüş olurum bu duruma rağmen bilemiyorum..

Eger yarınki tavrını görmek için konuşmayı denersen kesinlikle hata yaparsın....

omd' Alıntı:
Ben olsam okula asla gitmez avukatımla birlikte noterden yazıların örneğini tasdikletir doğru savcılığa suç duyurusu, can güvenliğin tehlikede olduğu için polis koruması ve görev yeri değişikliği başvurusu ile ayrıca manevi tazminat davası açtırırdım :D Ondan sonra kendi düşünsün.

en dogrusu bu ama bır memur once silsileyi takip ederk şikayet etmeli en son basamak savcılık olmalı bence..Ama sunu yapabilir,bir haftalık bir rapor alıp sureci dısarıdan takıp edebilir..

sancaktepe' Alıntı:
omd' Alıntı:

en dogrusu bu ama bır memur once silsileyi takip ederk şikayet etmeli en son basamak savcılık olmalı bence..Ama sunu yapabilir,bir haftalık bir rapor alıp sureci dısarıdan takıp edebilir..
Hocam açık tehdit var, kafanı gözünü dağıtır, dişlerini avucuna sayarım demeye getirmiş. Okula gitmesi can güvenliği açısından riskli.

siber zorbalığa örnek olmuş..

Bir de zümrelerim ben şunu hiç anlamıyorum. Müdür yardımcısı sadece müdürün yardımcısıdır. Yani üzerimizde bir üst amir konumları olmamasına rağmen bunlar neden kendilerini idari amir sanırlar? Bizim idari amirlerimiz Okul Müdürü, Milli eğitim müdürü .. gibi devam eder ama bunların kibir neden gelir anlamış değilim.

bilgisavar_38' Alıntı:
siber zorbalığa örnek olmuş..

Bir de zümrelerim ben şunu hiç anlamıyorum. Müdür yardımcısı sadece müdürün yardımcısıdır. Yani üzerimizde bir üst amir konumları olmamasına rağmen bunlar neden kendilerini idari amir sanırlar? Bizim idari amirlerimiz Okul Müdürü, Milli eğitim müdürü .. gibi devam eder ama bunların kibir neden gelir anlamış değilim.

cevap basit

mystreous' Alıntı:
konuşmada sanki başka kişiler de var. Siz karşılık vermeden mi sıralıyor o cümleleri. Kendi yazdıklarınızı sildiniz mi yoksa ?
Sendikan ile görüş, direk mahkemeye ver adamı.

konuşmada silme yada başka kişiler yok hocam.. ben şahsen yarın olayı resmi boyuta döküp suç duyurusunda bulunacağımı ilettikten sonra bu yazdıklarını sileceğini düşünüyorum, o nedenle herşeyin kopyası mevcut elimde.. ailevi sıkıntılar yaşadığı bir dönemden geçtiği için de sağlıklı cevaplar verdiğini sanmıyorum.. üzülerekte olsa özel hayatındaki çalkantıları biliyorum çünkü.. ama yine de bunun yansıması bana olmamalı..

Ya şimdi bu idareci denilen adamın yazdığı cevaplara tekrar baktımda ..bir kamyon anlatığım bozukluğu var abi adamın yazdıklarında...Sokaktaki tinerciye ne kadar kolay öğretmen olunabileceğinin cesaretini vermiş adam...Tek bir anlamlı cümlesi yok...Abartmıyorum bir kamyon .şimdi bu adamla tartışmaya girecek insana, ifade alacak savcıya, karar verecek hakime Allah kolaylık versin. :mrgreen:

mesut_steel' Alıntı:
mystreous' Alıntı:
konuşmada sanki başka kişiler de var. Siz karşılık vermeden mi sıralıyor o cümleleri. Kendi yazdıklarınızı sildiniz mi yoksa ?
Sendikan ile görüş, direk mahkemeye ver adamı.

konuşmada silme yada başka kişiler yok hocam.. ben şahsen yarın olayı resmi boyuta döküp suç duyurusunda bulunacağımı ilettikten sonra bu yazdıklarını sileceğini düşünüyorum, o nedenle herşeyin kopyası mevcut elimde.. ailevi sıkıntılar yaşadığı bir dönemden geçtiği için de sağlıklı cevaplar verdiğini sanmıyorum.. üzülerekte olsa özel hayatındaki çalkantıları biliyorum çünkü.. ama yine de bunun yansıması bana olmamalı..

Suç duyurusunda bulunacaksan noterden filan sayfaları onaylat hocam.

Hocam okula daha gitmemiş. Hem moral vermek hem de durumunu sormak için okulunu aradım. Henüz okula gelmediğini öğleden sonra geleceğini söylediler. Mesut Hoca büyük ihtimal daha uyanmamıştır.

forumda istanbuldan meşveretten arkadaşlar varsa lütfen bunun hocalarına iletsinler bu lüzumsuzu. cemaatindeki vatandaşlarda bilsin ne olduğunu. hoş aynı tipte adamlar birbirini buluyor genelde memdeki abileri de bunun gibidir. amacım cemaatlere laf atmak değil, her yerde olduğu gibi çevresine faydasız çıkarcı sömürgenler her örgütte kendileri gibi olanları buluyorlar. benim bulunduğum ildede böyle malesef. doğru düzgün adamların kafasına basarak bir araya gelip yükseliyorlar. çok sinirliyim bu adama ve bunun gibi eziklere. hoş görün...

Adam burun seviyo demek ki nabza göre şerbet şart hocam, sen de kafa, göz, ağız, dalak, ciğer girersin ama okul dışında... :verymad:

Bizim mudur yardimcisina gosterdim boyle adamlarda var diye :)) birazcik sizd3 kotu olun hayatimiza aksiyon girsin dedim :))

bazı arkadaşlar işi geyiğe dönüştürmüşler acaba kendileri bu durumda olsa bu şakalardan hoşlanırlarmıydı

Geri