A
Anonymous
Misafir
kaydeti tıklayın hocam isterseniz bi
ayazoglu' Alıntı:Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Bakırköy, Üsküdar, Kadıköy, Maltepe
Tavsiye edebileceğiniz okul var mı?
on@ur' Alıntı:şile ye bekleriz ... şehir keşmekeşinden bıkmış olan arkadaşlar tercihte bulunabilirler...
ynserdgn' Alıntı:Tercihlerimizi paylaşsak arkadaşlar.benim puanım 57.
1.İSTANBUL ÜSKÜDAR Üsküdar İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi
2.İSTANBUL ÜSKÜDAR Üsküdar Cumhuriyet Kız Teknik ve Meslek Lisesi
3.İSTANBUL KADIKÖY Kadıköy Kız Teknik ve Meslek Lisesi
4.İSTANBUL MALTEPE Maltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi
5.İSTANBUL TUZLA Tuzla IMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi
6.İSTANBUL PENDİK Melek Aknil Kız Teknik ve Meslek Lisesi
mavi35 hocam bende bu okulları yazdım acaba sizde sıralamanızı verebilirmisiniz. Bu arada benim puanım 61.mavi35' Alıntı:ynserdgn' Alıntı:Tercihlerimizi paylaşsak arkadaşlar.benim puanım 57.
ilk dört tercihini bende yazdım puanım 64
İMKB DE BİLİŞİM BÖLÜMÜ VAR YA NASIL YOK.YANLIŞ BİLGİTuzla İMKB de de aynı problem var. Yani norm fazlalığı....Ben de Pendik Teknik ve EML yi yazdım. O okulunda sanırım Bilişim Teknolojileri bölümü yok. MAdem norm fazlası durum var ya da bölüm yok ne diye mebbise norm giriyorlar. Öğretmen olsun .. dan olsun diyemi dşünülüyor.............
ecan' Alıntı:mavi35 hocam bende bu okulları yazdım acaba sizde sıralamanızı verebilirmisiniz. Bu arada benim puanım 61.mavi35' Alıntı:ynserdgn' Alıntı:Tercihlerimizi paylaşsak arkadaşlar.benim puanım 57.
ilk dört tercihini bende yazdım puanım 64
böte mezunuyum hocam o yüzden meslek lisesi yazmadım iöo yazdım hepmavi35' Alıntı:nereleri yazdınız bende 64 puanla anadolu yakası meslek liselerini yazdım.
zikzak' Alıntı:Sanırım okulları aramamışsın. Melek Aknil de norm fazlalığı varmış. Başyardımcı ile konuşmuştum. Hayırlısı
o iooları mebbisten print screen yapmaya üşeniyorum hocam yaozkansedef' Alıntı:o iöo lar neler peki hocam
eğer bu durum doğru ise ve bu okullarar tayinimiz çıkarsa daha baştan gerizekalılarla çalışccaz desene.Allahım çıldıracam yaaa bu nasıl iştir.Ok okullarda Bilişim Teknolojileri bölümü yok demedim ki. Hoca fazlalıığı var. Tuzla İMKB de zaten 2 tane fazla varmış. Norm sayılarını yanlış girmişler. Aynı durum Melek Aknilde de var. Hayırlısı