@unalyilmazz hocam, ToolWiz Time Freeze Türkçe olanını ben bulamadım. Siz mi Türkçe'ye çevirdiniz? Bizle paylaşır mısınız?
Teşekkürler..
Acronisin clonezillaya göre imaj atması zahmetli oldugu için kullanmıyoruz hocam.
ozel mesaj attım hocamMerhaba unalyilmaz hocam.tool time freez programının şifresi nedir aktif yada pasif etmek için.
yok hocam kurulumdan sonra dil dosyasını değiştirince türkçe oluyor.@gigabyte hocam teşekkürler. Türkçe kurulum yok demekki..
özelden mesaj attım hocamMasaüstü arkaplan güzel de sivassız olanı mevcut mu acaba? bunu biz nasıl kullanalım tahtalarda?
Hocam tahtada 240 GB SSD mi takılı yoksa 500 GB 2.5 inç harddisk mi takılı.Bu hatayı neden alıyorum hocam,benim flash bellekte mi sorun var acaba ?
Özelden mesaj attım hocam@unalyilmazz hocam elinize sağlık. Timefreeze şifresi ve masaüstü arkaplanının Sivas Mem sis halini alabilirmiyim
Hocam İl MEM olarak hazırlayıp formator olan arkadaşlara imajı veriyoruz.Kullanmak isteyen aktif edip kullanıyor.Şifre ile hiç işimiz olmadı doğrusu. Arkadaşlara kilit programı tavsiye ediyoruz.@unalyilmazz hocam, ToolWiz Time Freeze "Setting and Help" bölümünde komutlar var. Birkaç farklı amaçlı .bat dosyası ile aktif/pasif etme işlemlerini yapabiliriz. çünkü bazen öğrenci varken imaj atıyoruz. Şifreyi görebilirler.
C:\Toolwiz\ToolwizTimeFreeze.exe /freeze
Yukarıdaki komutla, .bat dosyasını çalıştırarak şifresiz kurulum sonrası aktif edebildim. Program Files gibi boşluk olan klasöre kurulum yaptığımda olmadı, yapamadım.
Benim bu kadar yapabiliyorum
240 GB SSD takılı hocam ,hatta başka bir SSD taktım onda da aynı hatayı aldimHocam tahtada 240 GB SSD mi takılı yoksa 500 GB 2.5 inç harddisk mi takılı.
Winsetup240 GB SSD takılı hocam ,hatta başka bir SSD taktım onda da aynı hatayı aldim
240 GB SSD takılı hocam ,hatta başka bir SSD taktım onda da aynı hatayı aldim
Hocam tek link olanı indirip deneyebilir misiniz.Bu imaj 240 GB SSD ye göre hazırlandı.Farkli boyutlarda hata verir.Hocam 2 farklı tahtada denedim. winsetupfromusb ve diğer usb hazırlama araçları ile de denedim. Sürekli resimdeki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. 5 GBlık partları indirerek USB hazırlandı.
Özel mesaj attım hocam.Sifre ve duvar kağıdı değiştirme ile ilgili.@unalyilmazz hocam elinize sağlık. Timefreeze şifresi ve masaüstü arkaplanının Sivas MEM'siz halini alabilir miyim? Mail adresim: akmustafaciftci@gmail.com
Yeni takilan Arcelik etkileşimli tahta için diyorsanız hocam henüz hazirlamadik.Faz3 için imaj var mı
Evet arçelik markalar 3. Faz bi okula görevlendirildim deYeni takilan Arcelik etkileşimli tahta için diyorsanız hocam henüz hazirlamadik.