emrebayindir
Üye
hocam aynı hata bende de var çözüm bulabildin mi240 GB SSD takılı hocam ,hatta başka bir SSD taktım onda da aynı hatayı aldim
hocam aynı hata bende de var çözüm bulabildin mi240 GB SSD takılı hocam ,hatta başka bir SSD taktım onda da aynı hatayı aldim
Hocam merhabalar göndermiş olduğunuz dosyayı indirdim içinde exe dosyası yoktu. Kur diye sistem dosyası vardı onu da yönetici olarak çalıştırdım ama kurulduğuna ait bir ekran yok ve bildirimde yok. Nasıl yapacağız ?
Tamam hocam deniyeyim sağolun.Aygıt yöneticisisinden dokunmatik driver sağ tıklayıp sürücü güncelleştirme ile yapilacak.
win7 ssd imaja nereden ulaşabiliriz?Win 7 ve Win 10 ikisininde hazırladım hocam.Hangisini kullanmak isterseniz.
Time Freez in şifresini alabilir miyim ben de hocamozel mesaj attım hocam
Defalarca denedim ama bir türlü arka plan aktif olmuyorŞifre:sivas126
Duvar kağıdı için
Grup İlkesi Düzenleyicisi’ni açmak için gpedit.msc’yi çalıştırın . Ardından aşağıdaki ayarlara gidin Kullanıcı Yapılandırması | Yönetim Şablonları | Denetim Masası | Kişiselleştirme. Sağ tarafta, Masaüstü arka planını değiştirmeyi engelle göreceksiniz. Ayarlar kutusunu açmak için çift tıklayın. Etkin seçili olacak siz yapılandırılmadı seçin Uygula ve çık’ı tıklayın.
hocam yatagdan da takıldı ssd ler nisan ayındaİlginç, bizim (Muğla' nın) niye haberimiz yok acaba. Çok şaşırdım gerçekten.