Win 7 ve Win 10 ikisininde hazırladım hocam.Hangisini kullanmak isterseniz.win 10 lardan randıman alabiliyor musunuz ? performans kaybı yaşanmıyor mu?
Bu hatayı çözebilen var mı? Resimden çıkardığım sonuç; Partlar şeklinde yüklenmiş olanlarda sıkıntı var. Çünkü, her sefereinde %9.68 de okuma hatası veriyor. iki ayrı usb bellek ve rufus, winsetupfromusb, universal-usb-installer v.b. denedim. Sonuç aynı. Çözüm üretebilen varsa paylaşırsa sevinirim. Aksi takdirde @unalyilmazz hocam sizden ricam partlar şeklinde olanları kaldırılsa iyi olur. Başkası bizim gibi vakit kaybetmesin.Hocam 2 farklı tahtada denedim. winsetupfromusb ve diğer usb hazırlama araçları ile de denedim. Sürekli resimdeki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. 5 GBlık partları indirerek USB hazırlandı.
Teşekkürü unutmuşum @unalyilmazz hocam dalginligima verin. Emeğinize sağlık.Bu hatayı çözebilen var mı? Resimden çıkardığım sonuç; Partlar şeklinde yüklenmiş olanlarda sıkıntı var. Çünkü, her sefereinde %9.68 de okuma hatası veriyor. Ve rufus, winsetupfromusb, universal-usb-installer v.b. denedim. Sonuç aynı. Çözüm üretebilen varsa paylaşırsa sevinirim. Aksi takdirde konu sahibinden ricam partlar şeklinde olanları kaldırırsa iyi olur. Başkası bizim gibi vakit kaybetmesin.