@unalyilmazz hocam emeğinize sağlık. Timefreeze şifresi alabilir miyim? E-mail: umozmen@gmail.com
hocam bunun kolay bir yolu var mı? tahtayı mı söktünüz? ben de denemek için bir tahtayı win10 a geçirdim ama etkinleştirme sorunu yaşıyorumFaz1 tahtanın arkasındaki product key no ile etkinleştirdim. Tşkrlr...
Hocam tahtayı biraz eğip arkasındaki keyin fotosunu çektim. Daha sonra da sistem ayarlarındaki ürün anahtarını değiştir kısmından değiştirince etkinleştirdimhocam bunun kolay bir yolu var mı? tahtayı mı söktünüz? ben de denemek için bir tahtayı win10 a geçirdim ama etkinleştirme sorunu yaşıyorum
bu benim için çok zor. hizmetli de hiç işinin ehli değil yardımcı olmaz. başka bir yol arayayım. saolun hocamHocam tahtayı biraz eğip arkasındaki keyin fotosunu çektim. Daha sonra da sistem ayarlarındaki ürün anahtarını değiştir kısmından değiştirince etkinleştirdim
Win 10 için yapılmış kalibrasyon programı yok hocam.Driver tanıtıp kullanıyoruz.Her hangi bir sorunla karşılaşmadık.Hocam merhaba. Ben başka imaj yükledim tahtalara ve kalibrasyon çalışmıyor. Touch Screen not found hatası veriyor. Driver yükledim olmadı. Bu imajda calibrasyon sorunu yok değil mi?
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum. zira kalibrasyon yapılmıyor win 10 tahtalarda .driver hangisi hocamWin 10 için yapılmış kalibrasyon programı yok hocam.Driver tanıtıp kullanıyoruz.Her hangi bir sorunla karşılaşmadık.
Ben de bu sorunun cevabını arıyorum. zira kalibrasyon yapılmıyor win 10 tahtalarda .driver hangisi hocam
Win 7 imaj yok hocam.@unalyilmazz Hocam win7 imajı var mı ?
Birde bizim tahtalar C: 80gb D:370GB sizin win 10 imajı kullanırken D:yi genişletmek mi gerekiyor mu?
Hocam aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz mi?Bu hatayı çözebilen var mı? Resimden çıkardığım sonuç; Partlar şeklinde yüklenmiş olanlarda sıkıntı var. Çünkü, her sefereinde %9.68 de okuma hatası veriyor. iki ayrı usb bellek ve rufus, winsetupfromusb, universal-usb-installer v.b. denedim. Sonuç aynı. Çözüm üretebilen varsa paylaşırsa sevinirim. Aksi takdirde @unalyilmazz hocam sizden ricam partlar şeklinde olanları kaldırılsa iyi olur. Başkası bizim gibi vakit kaybetmesin.