coco1' Alıntı:arkadaşlar benim sorum şu şu an ilçede E bitefo var ben 63 puanla il birincisiyim ama ilçem dolu ve ilde isteyebilirmiyim (50 yi geçen 4 kişi var) ve şimdi bu puanla istemeyip haziranda isteyebilirmiyim.
nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar üst yazı 3. maddede "kadrosunun bulunduğu ilçede" ibaresi var. Bunun anlamı herkes kadrosunun bulunduğu yerde mi görevlendirilir ?
Hocam bu arkadaşlar teknisyen değilmiydi zatenberkay07' Alıntı:arkadaşlar örneklerle izah etmeye çalışacağım
X, Y ve Z elemanları sınava girdiler. X 60, Y 55 ve Z 50 aldı
Hocam eski liste sadece il bazında vardı. Sonradan ilçeler için kontenjan belirledirler. O da BT leri denetlemek için görevlendirmeler belli olsun diye. Bu görevlendirmeler olursa okulları ziyaret çoğalacak. Hareket olur azıcık labta. Ben 50 nin altında aldığım için ümidi kestim.marabaci' Alıntı:biltek2007' Alıntı:http://bilgisayarbilisim.net/ebitefo_il_il_eski_yeni_kontenjan_sayilari_ve_ihtiyac_sayilari-t9645.html
bu adreste var hocam.
sayın hocam sağol da ben eski il ve ilçe bazında olanı var mı diye sormuştum. ama sağol yine de paylaşımın için
berkay07' Alıntı:arkadaşlar örneklerle izah etmeye çalışacağım
puan ne olursa olsun öncelik yolluk vermemek için ilçe kontenjanında. örneğe devam ediyorum. Ağrının tutak ilçesinde kadrosu bulunan Z, X den avantajlıdır. Z görevlendirilir.
Eğerki ağrıda boş kontenjan kalır ise X e sorarlar. yolluksuz gidermisin diye. X kabul eder ise görevlendirilir. Boş kontenjan yoksa X sınava boşuna girmiş olur
berkay07' Alıntı:arkadaşlar örneklerle izah etmeye çalışacağım
puan ne olursa olsun öncelik yolluk vermemek için ilçe kontenjanında. örneğe devam ediyorum. Ağrının tutak ilçesinde kadrosu bulunan Z, X den avantajlıdır. Z görevlendirilir.
Eğerki ağrıda boş kontenjan kalır ise X e sorarlar. yolluksuz gidermisin diye. X kabul eder ise görevlendirilir. Boş kontenjan yoksa X sınava boşuna girmiş olur
ÇOK İYİ ÖZETLEMİŞSİNİZ, TEBRİKLER.sandokhai' Alıntı:Kısaca özetleyelim.Yanlış varsa düzeltin.
1. Puanı ne olursa olsun önce mevcut EBİTEFO lar görevlendirilecek.
2. Daha sonra kontenjana göre il/ilçe görevlendirlmesi puan sıralamasına göre yapılacak.
3.Eğer hala kontenjan dolmaz ise puanı 50 üstü olanlar sıralanıp görevlendirilecek.
4.Yİne de solmazsa bir EBİTEFO birden fazla ilçeye verilebilecek.
------50 puan altı asla görevlendirlmeyecek.----
ne alaka hocam yaBen şimdi görev almak istemiyorum bana derlermi arkadaş sen görev yapmaya mecbursun diye ?
tabiki hayır hocamayhangunes' Alıntı:Ben şimdi görev almak istemiyorum bana derlermi arkadaş sen görev yapmaya mecbursun diye ?