Senin yine iyi benim puan 49.275 ilimde 18 kadro var ve zatıalim 7. sırada şimdi bu kadar açığı nasıl dolduracaklar merak ediyorum.tolgabaysal' Alıntı:50 puanın altına ekmek yok diyosunnuzda bizim ilde mevcut kadro 24 bende 24. sıradayım nolacak peki il dışından mı gelecek
:lol: :+1:bulicuk' Alıntı:Hocam bu arkadaşlar teknisyen değilmiydi zatenberkay07' Alıntı:arkadaşlar örneklerle izah etmeye çalışacağım
X, Y ve Z elemanları sınava girdiler. X 60, Y 55 ve Z 50 aldı
aydansii' Alıntı:herhangi bir şekilde görevlendirmeyi kabul etmeyenler adeta fişlenip bir daha görevlendirilmeyecek diye bir duyum var arkadaşlar doğru mudur sizce.
valla ben de anlamış değilim kardeş. Millet neden bu kadar heveslitrueandfalse' Alıntı:yav herkes ne istekliymiş.sınavdan önce ve sonuçlardan önce olmam,bu şartlarda olunmaz deniyordu şimdi ise herkes sıraya girmiş :?
mystreous' Alıntı:valla ben de anlamış değilim kardeş. Millet neden bu kadar heveslitrueandfalse' Alıntı:yav herkes ne istekliymiş.sınavdan önce ve sonuçlardan önce olmam,bu şartlarda olunmaz deniyordu şimdi ise herkes sıraya girmiş :?
Hem daha çok çalışacaksın hem de 111 ytl kesilecek? :S
cimenwd' Alıntı:bu arada arkadaşlar Muş İl Milli Eğitim'de şube müdürümüz il dışındaymış. Nolcak bizim durumumuz eyvah diyebilir myim? Cumaya kadar gitmesi gerekiyo listenin bi de tuuuuu