sandokhai' Alıntı:Daha neler?Zorla görev veremezler.
ASIL MESELE İL/İLÇE KONTENJAN MESELESİ.
KADRONUN BULUNDUĞU YERDE AÇIK YOK İSE ALMIŞ OLDUĞ PUAN NE OLURSA OLSUN ARKADAŞ GÜMLER Mİ?
ezilenboteci' Alıntı:bn ilçemde tekim ama puanım 50 nin altında biz ümidi keselimmi
celtic' Alıntı:ilçede daha önce görev yapan formatör 32 aldı.ben de 43 aldım.evet barajı geçemedim ama şimdi 32 alan birinin görevlendirmesi sizce ne kadar doğru?
oxray' Alıntı:Sence mevcut eğiticilerin onca hizmetiçi eğitimlerinden,tecrübelerinden ve yetiştirlmelerinden sonra harcanması ne kadar doğru ?
celtic' Alıntı:sende haklısın.
neyse anlamadığım şu.bu kontenjan listesinde ilçemizin kadrosu 1 olarak gözüküyor.eski kadroyla birlikte 1 mi?yoksa yeni bir kadro daha mı verildi anlamadım?
sandokhai' Alıntı:oxray' Alıntı:Sence mevcut eğiticilerin onca hizmetiçi eğitimlerinden,tecrübelerinden ve yetiştirlmelerinden sonra harcanması ne kadar doğru ?
Demek ki yetişememişler.Hepimiz soruları gördük.İşi gücü bilgisayar olan üniversitelerden,intelden,MS den kurs alan biri 32 alıyorsa KUSURA BAKMAYIN bu adamı gözden çıkarmak gerekir.
sandokhai' Alıntı:celtic' Alıntı:sende haklısın.
neyse anlamadığım şu.bu kontenjan listesinde ilçemizin kadrosu 1 olarak gözüküyor.eski kadroyla birlikte 1 mi?yoksa yeni bir kadro daha mı verildi anlamadım?
TOPLAM KADRO 1. ESKİ YENİ FARK ETMEZ.
sandokhai' Alıntı:oxray' Alıntı:Sence mevcut eğiticilerin onca hizmetiçi eğitimlerinden,tecrübelerinden ve yetiştirlmelerinden sonra harcanması ne kadar doğru ?
Demek ki yetişememişler.Hepimiz soruları gördük.İşi gücü bilgisayar olan üniversitelerden,intelden,MS den kurs alan biri 32 alıyorsa KUSURA BAKMAYIN bu adamı gözden çıkarmak gerekir.
2. Milenyumda tamir ve bakım yenisinden daha pahalıya oluyor. En iyisi yenilemek. Eskilerde ısrar ederlerse mahkemeler çalışır. Ölçme ve Değerlendirme diyorki, verilen eğitimler amacına ulaşamamış. O zaman yenileyin. Bu arada "50" Puan barajı yok ama genel temayül baraj oluşturma yönünde. Böyle oluncada bazı iller kontenjanı tamamlayamayacak. Baraj kontenjana takılacak gibi geliyor bana.sandokhai' Alıntı:oxray' Alıntı:Sence mevcut eğiticilerin onca hizmetiçi eğitimlerinden,tecrübelerinden ve yetiştirlmelerinden sonra harcanması ne kadar doğru ?
Arkadaşım biz A+ Puls eğitimi göremedik. Keşke görmüş olduğumuz eğitimlerden sorsalardı. Gerçi bu seferde yenilere haksızlık olurdu değil mi. Ölçme ve değerlendirme de görülmeyen eğitimlerden sorumlu olmaz diye biliyordum. Yanılıyormuyumcaisersoze' Alıntı:2. Milenyumda tamir ve bakım yenisinden daha pahalıya oluyor. En iyisi yenilemek. Eskilerde ısrar ederlerse mahkemeler çalışır. Ölçme ve Değerlendirme diyorki, verilen eğitimler amacına ulaşamamış. O zaman yenileyin. Bu arada "50" Puan barajı yok ama genel temayül baraj oluşturma yönünde. Böyle oluncada bazı iller kontenjanı tamamlayamayacak. Baraj kontenjana takılacak gibi geliyor bana.sandokhai' Alıntı:oxray' Alıntı:Sence mevcut eğiticilerin onca hizmetiçi eğitimlerinden,tecrübelerinden ve yetiştirlmelerinden sonra harcanması ne kadar doğru ?