valla komedi adam anadolu sınavını kazanıp yerleşmişse suç onun mu yaxori' Alıntı:arkadaşlar merhaba.. ben çankaya ilçesindeyim. kadrom anadolu. anadolu kadrosunda ihtiyaç olan 4 okul listelenmiş. 3ü çubuk, biri altındağ.
ilden birilerine ulaştım. anadolu kadrolarını, re'sen atamada sadece boş kalan anadolu kadrolarına atayabiliriz demişler. son yayınlanan yazıda da buna benzer bir açıklama var.bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
ogretmen006' Alıntı:benim ekran açıldı şimdi
sayın hocamlar mebsisine gir e personel -atamaya tıkla ilde bulunma nedeni eş özrü yazar ben daha yeni baktım sıkıntı yokpinarsan83' Alıntı:Yaa eş özrüyle gelen arkadaşlar... Mebbiste haziranda okullarımızın statüsü değiştiği için "6287 sayılı kanun gereği yer değiştirme"" yazıyor aslında eş özrüyle geldiğim okul orta okul oldu 4-4-4 ten dolayı sizde durum nedir...bizim eş özrü ile gelme durumumuz dikkate alınacak yine de değilmi...ili aradıım alınacak diyor ama güvenemedim sorumu anladığındanda şüpheliyim karsıdaki adamın. bu konuda başka bilgi edinen var mı ????
duygudum' Alıntı:ildeki norm fazlası öğretmen sayısı 110 olmuş 111 değil miydi??
işte bu benimmm_miracle_' Alıntı:"BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ" ALANINDA İL GENELİNDE YERLEŞTİRİLENLER LİSTESİ
3 Altındağ Ankara Ticaret Odası 65. Yıl Ortaokulu 53
müdürü çok iyiymiş hocam, yenimahalleden gitmiş ve yapıcıymış. orada daha once calışan öğretmen arkadaslar bu okulu tavsiye etmişlerdi. hayırlı olsunelf.krc' Alıntı:işte bu benimmm_miracle_' Alıntı:"BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ" ALANINDA İL GENELİNDE YERLEŞTİRİLENLER LİSTESİ
3 Altındağ Ankara Ticaret Odası 65. Yıl Ortaokulu 53