ogretmen006' Alıntı:puan kaçtı hocamSummer_06' Alıntı:Bir şey de zamanında yapılsın, şaşıracağım. En kötü durum belirsizlikten iyidir heralde... stres halindeyim.
48 hocam puanım.
ogretmen006' Alıntı:puan kaçtı hocamSummer_06' Alıntı:Bir şey de zamanında yapılsın, şaşıracağım. En kötü durum belirsizlikten iyidir heralde... stres halindeyim.
murat beyle görüştüm btr için 14 ocak ta basvurular başlayacakmıs ve kadro değişirse btr otomatik olarak düşecekmişSummer_06' Alıntı:ben bir de şunu merak ediyorum arkadaşlar. Biz diyelim ki res'en atandık. 7 şubatta belli oluyor.
BT rehberliği görevine başvuruyu kaçırmış olacağız galiba. ve normalde 1. dönem görevlendirmemizi devam ettirmiş olacaklar. ama tayinimiz çıkacak. heralde görevlendirmemiz uzasa bile iptal edilmiş olacak değil mi, atanırsak?
Eyvah BTR başvurusu güme gidecek desenize?ogretmen006' Alıntı:murat beyle görüştüm btr için 14 ocak ta basvurular başlayacakmıs ve kadro değişirse btr otomatik olarak düşecekmişSummer_06' Alıntı:ben bir de şunu merak ediyorum arkadaşlar. Biz diyelim ki res'en atandık. 7 şubatta belli oluyor.
BT rehberliği görevine başvuruyu kaçırmış olacağız galiba. ve normalde 1. dönem görevlendirmemizi devam ettirmiş olacaklar. ama tayinimiz çıkacak. heralde görevlendirmemiz uzasa bile iptal edilmiş olacak değil mi, atanırsak?
büyük ihtimal ek bir btr görevlendrimesi yaplılır bu kadar adam norm fazlasıysayenerakman' Alıntı:Böyle saçmalık mı olur? Sonrasında tekrar başvuru şansı olamaz mı acaba?
ogretmen006' Alıntı:murat beyle görüştüm btr için 14 ocak ta basvurular başlayacakmıs ve kadro değişirse btr otomatik olarak düşecekmişSummer_06' Alıntı:ben bir de şunu merak ediyorum arkadaşlar. Biz diyelim ki res'en atandık. 7 şubatta belli oluyor.
tencere' Alıntı:Ankarada il mem bilgisayar ve sınav hizmetleri bölümü formatör-btr görevlendirebilmek için elinden geleni yapıyor ben zannetmiyorum tarihin 14 ocak olacağını, ya norm atamalarını beklerler ya da ek bir görevlendirme yaparlar hatta her sene ek görevlendirme yapıyorlar
bir de bt öğretmenlerinin çoğu norm fazlası bu sene başvuru da zorunlu o yüzden bunu hesaba katacaklardır, kafanızı takmayın :!:
aslında olması gereken (bu zamana kadar öyledi) formatörlerin-btr lerin norm fazlası sayılmamasıydı çünkü zaten görevi vardı ve resmi gazetede yayımlanmıştı bt sınıflarında görevlendirilen öğretmenlerin normlarını il mem belirlemiyor şimdi vaktim olmadığı için tam tarih ve numarasını yazamayacağım (sonra ekleyeceğim) btr cilerin asıl dile getirmesi gereken husus bu, o zaman asla norm kaygısı olmayacak formatörken olduğu gibi btr öğretmenleri de bu kapsamın dışında tutulacak buna kimse de itiraz edemez resmi gazetede yazıyor çünkü
hocam her ilçede bir sürü eğitim bölgesi vardır senin bölgen 17.anofel20' Alıntı:DAha önce sorum cevap alamadım.Bilen lütfen cevap versin Keçiören bölge normu 6 bölge mevcudu 8 yazılıyor bötelerin yazabileceği 4 okul var 17.bölgede bu nedemek şimdi.2 kişiyiz 4 yer var mı demek? puanım74
ogretmen006' Alıntı:hocam her ilçede bir sürü eğitim bölgesi vardır senin bölgen 17.anofel20' Alıntı:DAha önce sorum cevap alamadım.Bilen lütfen cevap versin Keçiören bölge normu 6 bölge mevcudu 8 yazılıyor bötelerin yazabileceği 4 okul var 17.bölgede bu nedemek şimdi.2 kişiyiz 4 yer var mı demek? puanım74
bölge normu 6 bölge mevcudu 8 diyorsa senın bolgenden 2 kişi fazla
keçiörendeki toplam sayıyı bulman için tek tek bölgelerın kaç fazlalığı var öğrenme lazım
kim bu koordınator öğretmen hocam ıns oyledirayferdoganay' Alıntı:Arkadaşlar ben batıkent te görev yapıyorum ve norm fazlasıyım. İlçe milli eğitim atama bölümünden bir bayanla görüştüm ve okulumda norm fazlası olduğumu ve benim gibi bir çok arkadaşımın aynı durumda olduğunu söyledim.
hemen hemen yenimahallede branşımızda boş okul olmadığını(koordinatör öğretmenimizden öğrendim) belirtip bizim atamalarımızı nasıl yapacaklarını sordum. kendisi de bende bilemiyorum il milli eğitimi arayayım tekrar görüşelim dedi.
İl milli eğitim bizim branşımız için ihtiyaç olan okulların açılacağını, isteyen arkadaşın yerdeğişikliği yapacağını, istemeyenlerin ise kendi okulunda kalacağını belirtmiş.
ben de peki Res'en atama yapılırsa dediğimde kendisi böyle birşeyi sizin branşınız için yapamazlar, o kadar öğretmeni nasıl atayacaklar dedi. Peki sözlü konuşuyoruz ama yazılı bir belge var mı? dediğimde korkmayın bir şey olmaz dedi.
ama açıkçası ben yine de pek tatmin olamadım.
okulları merak ediyorum.
hepinize iyi çalışmalar diliyorum. çok acele yazdım umarım açıklayıcı olmuştur...
ayferdoganay' Alıntı:Arkadaşlar ben batıkent te görev yapıyorum ve norm fazlasıyım. İlçe milli eğitim atama bölümünden bir bayanla görüştüm ve okulumda norm fazlası olduğumu ve benim gibi bir çok arkadaşımın aynı durumda olduğunu söyledim.
hemen hemen yenimahallede branşımızda boş okul olmadığını(koordinatör öğretmenimizden öğrendim) belirtip bizim atamalarımızı nasıl yapacaklarını sordum. kendisi de bende bilemiyorum il milli eğitimi arayayım tekrar görüşelim dedi.
İl milli eğitim bizim branşımız için ihtiyaç olan okulların açılacağını, isteyen arkadaşın yerdeğişikliği yapacağını, istemeyenlerin ise kendi okulunda kalacağını belirtmiş.
ben de peki Res'en atama yapılırsa dediğimde kendisi böyle birşeyi sizin branşınız için yapamazlar, o kadar öğretmeni nasıl atayacaklar dedi. Peki sözlü konuşuyoruz ama yazılı bir belge var mı? dediğimde korkmayın bir şey olmaz dedi.
ama açıkçası ben yine de pek tatmin olamadım.
okulları merak ediyorum.
hepinize iyi çalışmalar diliyorum. çok acele yazdım umarım açıklayıcı olmuştur...
puanınız kaç hocam herkes yazarsa fikir olurayferdoganay' Alıntı:2012 Yılı Norm Fazlası Öğretmenlerin Yer Değiştirme Kılavuzu
NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ
6. Norm kadro fazlası olup, görev yaptığı ilçede veya istekte bulunduğu ilçede alanında kontenjan bulunmayan öğretmenler, Res’en atamaları da yapılmadığı takdirde kendi kurumlarında görev yapmaya devam edeceklerdir.
arkadaşlar ankarameb de yayınlanan kılavuzda böyle bir madde var..
kontenjanların dolu olduğunu düşünüyorum ama tercih yapmamak ta risk mi acaba.... tercih yapılabilecek okullar açıklanınca belki işimiz daha kolay olur..