2012 Norm Fazlaları ANKARA

Kodla Büyü
arkadaşlar il milli eğitim sayfasından sınıf öğretmenlerinin resen atananların listesi vardı ana sayfada, ama kaldırmışlar.yoksa benmi yanlış görüyorum.bi dolaplarmı dönüyor yine. ne dersiniz.

http://ankara.meb.gov.tr/

arkadaşlar tayin istedik ve gittik diyelim. bir daha tayin istemek için 3,5 bekliyoruz değil mi?

rkadaşlar il milli eğitim sayfasından sınıf öğretmenlerinin resen atananların listesi vardı ana sayfada, ama kaldırmışlar
Acaba iptal mi edildi bilgisi olan arkadaş var mı?

Bence toplanan bilgilerle Ankara nın ilçelerdeki yaklaşık puan sıralamasını çıkartabiliriz. işe yarar diye düşünüyorum. yani 3. aşamaya kalırsa işimzi kimlerin yer değiştirme ihtimali olduğunu görebilirz.

Örnek:

Yenimahalle
26. bölge norm fazlası sayısı sanırım 3 (biri benim)
_miracle_ 46 puan

sumeyra21' Alıntı:
rkadaşlar il milli eğitim sayfasından sınıf öğretmenlerinin resen atananların listesi vardı ana sayfada, ama kaldırmışlar
Acaba iptal mi edildi bilgisi olan arkadaş var mı?

evet nedendir acaba :?:

ağustos özür grubu için boş 131 okul açılmıs
özür grubunda ............49
alan değişikliğinde........4

toplam 53 yerleşen olmus bakalım yarın kaç yer acılacak

Arkadaşlar,
Norm fazlası atamalar için Çankaya ilçesinde açık görünen okulları buraya ekleyebilir misiniz?

daha tık yokk hocam, gerçi olsada bana bişey çıkmaz ama genede stres yapıyorumm :verymad:

Resen atanan sınıfçıların listesinde hiç büyükşehire bağlı ilçe yok, halbuki merkezi ilçelerde bir sürü okul ilkokul olmasına ve norm açığı olmasına rağmen merkezi ilçelerde boş normlara resen atama yapmamış mem. Kimbilir nasıl dalavereler çeviriyorlar. Merkezde kimbşlir hangl bürokratların eşleri yerlerinden olmasın diye resen atama yapmamışlar acaba. Branşlardada aynı durum oluşabilir...

bizleri anadolu lisesi sınavını kazanmadan anadolu lisesine atayabilecekler mi ?
endüstri meslek liselerine atayabilecekler mi?

sumeyra21' Alıntı:
bizleri anadolu lisesi sınavını kazanmadan anadolu lisesine atayabilecekler mi ?
endüstri meslek liselerine atayabilecekler mi?

ben de merak ediyorum. BÖTE mezunuyum listede görünüyor.
:?

Geri