2012 Norm Fazlaları ANKARA

Kodla Büyü
ogretmen006' Alıntı:
arkadaslar benmı yalnıs saydım 95 okuldan 50 civarı meslek anadolu ve çpl

biz bötelileri bunları tercih edebıyomuyuz
birde resen buralara atarlarmı
Resen atamamaları lazım bötelileri. İstesek atamazlar, şimdi de ben istemiyorum arkadaş :D

Arkadaşlar mamakta 7 norm fazlasıyız.ben 6. sıradayım.kimler var burda mamakta norm fazlası olan. tercih yapacakmısınız. Birlikte hareket edelim. aynı yerleri yazmayalım. ilk tercihleriniz nereler olacak, ona göre yapalım.

Ben de Ankara dayım fakat norm fazlası değilim arkadaşlar. idarecilerimiz norm sorununu mebbiste ders saatini fazla girerek çözemiyorlar mı? çünkü yalan değil norm fazlası değiliz diğer branşlardaki gibi. ya da şunu yapmamız gerekiyor sanırım sene başında btr olsak da dersimizi mümkünse olduğunca fazla seçtirmeliyiz. İnşallah herşey gönlünüze göre olur.

Norm Fazlası Olarak tayin isteyince, normal tayin hakkımız yanıyor mu acaba?
Misal ben norm fazlası olarak başka okula atanırsam Mayısta falan tekrar tayin isteyebilirmiyim yoksa 3 sene beklicek miyim?

sisteme giriş yaptığımda meslek liseleri de açılıyor bana. Ama burada yer alan çizelgeye göre bir BÖTEli olarak mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına atanamayacağım yazıyor. http://ttkb.meb.gov.tr/www/80-sayili-karar/icerik/19

yalnız başvuru ekranını açtığımızda orada mezun olduğu bölüm diye bir ayrım yok. Branşı: BT yazıyor. yani böteli olup olmamasına bakmayacaklar mı anlamına geliyor...

sedkorn' Alıntı:
Misal ben norm fazlası olarak başka okula atanırsam Mayısta falan tekrar tayin isteyebilirmiyim yoksa 3 sene beklicek miyim?
bende bunu çok merak ediyorum iliçi tayin hakkımız yanar mı ?

ben listeyii doldurmak için yazdım meslek liseside, zaten hiç birinin çıkmayacağı belli, keçiörende 23 norm fazlası var ben 20. yimm ama bi heves tercih yapıyorum :| :verymad:

otherm' Alıntı:
sedkorn' Alıntı:
bende bunu çok merak ediyorum iliçi tayin hakkımız yanar mı ?

hocam bence yanar çünki eş durumlarında da aynı şey vardı, şubatta eş durumuyla yer değiştirdiysen mayısta il içi isteyemiyordun, eğer eşinden ayrı bir ilçedeysen bir yıl sonra il içi eş durumu isteyebiliyor sun ancak...

Summer_06' Alıntı:
sisteme giriş yaptığımda meslek liseleri de açılıyor bana. Ama burada yer alan çizelgeye göre bir BÖTEli olarak mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına atanamayacağım yazıyor. http://ttkb.meb.gov.tr/www/80-sayili-karar/icerik/19

yalnız başvuru ekranını açtığımızda orada mezun olduğu bölüm diye bir ayrım yok. Branşı: BT yazıyor. yani böteli olup olmamasına bakmayacaklar mı anlamına geliyor...
aynı durum bende de var buralara tercih hakkımız var mı

meslek liselerini de yazabiliyoruz arakadaşlar ben bugün mamak ilçe milli eğitimi aradım yazabilirsiniz sorun yok dediler..sadece anadoluları yazmayın yeter dedi..mamakta da anadolu öğretmene ihtiyaç yok zaten...
çankayada da 2 açık var hocam.. biri Ziraat Mühendisleri Ortaokulu diğeri de İzzet Latif Aras Ortaokulu...Koskoca çankayada 2 açık komedi gibi ya..

Böte mezunlarına sistemde meslek liselerinin de görünmesiyle ilgili atama birimiyle görüştüm.Sistemde bir yanlışlık olduğu ve düzeltileceği söylendi bana. Zaten şuan sisteme giriş yapılsa da sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor..

meseria' Alıntı:
Böte mezunlarına sistemde meslek liselerinin de görünmesiyle ilgili atama birimiyle görüştüm.Sistemde bir yanlışlık olduğu ve düzeltileceği söylendi bana. Zaten şuan sisteme giriş yapılsa da sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor..

merak ettiğim şu bize(böteliler) buraya tercih ettiremiyorlarsa 3. aşama da meslek cpl anadolu neyse resen atarlarmı

xori' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:
seferzafer' Alıntı:
ÇANKAYA okulları yazabilecek kimse yok mu, merak ettim. norm fazlası değilim.
19 Çankaya Ziraat Mühendisleri Ortaokulu 1
20 Çankaya İzzet Latif Aras Ortaokulu 1

Hocam tüm listeyi verebilirmisiniz bende merak ettim.

1 Akyurt Yakupoğlu İlkokulu 1
2 Akyurt Güzelhisar Ortaokulu 1
3 Akyurt Nevzat Hüseyin Tiryaki Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
4 Altındağ Altındağ IMKB Ticaret Meslek Lisesi 1 1
5 Altındağ Peyamitepe İlkokulu 1
6 Altındağ 24 Kasım İlkokulu 1
7 Altındağ Altındağ Mehmet Akif Ersoy Lisesi 1
8 Altındağ Kemal Yurtbilir Özel Eğitim Meslek Lisesi 1
9 Altındağ Yahya Özsoy İşitme Engelliler Ortaokulu 1
10 Altındağ Karapürçek Ortaokulu 1
11 Altındağ Karacaören Ortaokulu 1
12 Altındağ Ankara Ticaret Odası 65. Yıl Ortaokulu 1
13 Ayaş Sinanlı Ortaokulu 1
14 Bala Köseli Ortaokulu 1
15 Bala Bala Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
16 Bala Beynam Emine Erişen Ortaokulu 1
17 Beypazarı Beypazarı Tic. Meslek, Otelcilik ve Tur. Mes. Lisesi 1
18 Çamlıdere Kız Teknik ve Meslek Lisesi 1
19 Çankaya Ziraat Mühendisleri Ortaokulu 1
20 Çankaya İzzet Latif Aras Ortaokulu 1
21 Çubuk Hayri Aslan Kız Teknik ve Meslek Lisesi 1
22 Çubuk Çubuk Ticaret Meslek Lisesi 0 1
23 Çubuk Akkuzulu Ortaokulu 1
24 Çubuk Çubuk Anadolu Lisesi 0 1
25 Çubuk Çubuk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
26 Çubuk Yunus Emre Anadolu Lisesi 1
27 Elmadağ Elmadağ Hasanoğlan Fatih Ticaret Meslek Lisesi 1
28 Elmadağ Gümüşpala İlkokulu 1
29 Elmadağ Şehit Sertaç Uzun Anadolu Teknik Lisesi,Teknik Lise ve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi 3
30 Elmadağ Karacahasan Ortaokulu 1
31 Etimesgut Ankara Etimesgut Hayriye- Ethem Turhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi 1
32 Etimesgut Eryaman Lisesi 2
33 Gölbaşı Ali Güder Çok Programlı Lisesi 2
34 Gölbaşı Şehit Bülent Göçer Ortaokulu 1
35 Güdül Hacı Mehmet Uçar Ortaokulu 1
36 Güdül Güdül Safiye Akdede Çok Programlı Lisesi 1
37 Haymana Yurtbeyli Ortaokulu 1
38 Haymana Kerpiç Ortaokulu 1
39 Haymana Sinanlı Ortaokulu 1
40 Haymana Haymana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 3
41 Kalecik Kalecik Şehit Mehmet Yıldırım Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi 2
42 Kalecik Cumhuriyet Ortaokulu 1
43 Kazan Kazan Mesleki Eğitim Merkezi 1
44 Keçiören Mehmet Örücü Ortaokulu 1
45 Keçiören Vildan Nurettin Demirer İlkokulu 1
46 Keçiören İncirli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
47 Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi 2
48 Keçiören Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Ortaokulu 1
49 Kızılcahamam Kızılcahamam Lisesi 1
50 Mamak Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2
51 Mamak Üreğil Kız Teknik ve Meslek Lisesi 1
52 Mamak Coşkun Ertepınar Ortaokulu 1
53 Mamak Lalahan Ortaokulu 1
54 Mamak Şehitler Ortaokulu 1
55 Mamak Vehbi Dinçerler Ortaokulu 1
56 Mamak Barbaros Hayreddin Paşa Ortaokulu 1
57 Mamak Kutludüğün İMKB Çok Programlı Lisesi 1
58 Mamak Ortaköy 80.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 7
59 Mamak Türközü Oğuzhan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
60 Mamak Korgeneral Ömer Keçecigil İlkokulu 1
61 Mamak Gülveren Lisesi 1
62 Nallıhan Şehit Ömer Boztepe Çok Programlı Lisesi 1
63 Pursaklar Pursaklar IMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
64 Pursaklar Şehit Büyükelçi Daniş Tunalıgil Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 5
65 Pursaklar Pursaklar Kız Teknik ve Meslek Lisesi 1
66 Sincan Kazım Karabekir Ortaokulu 1
67 Sincan Dr. Nurettin - Beyhan Elbir Ortaokulu 1
68 Sincan Sincan Ahmet Andiçen Ticaret Meslek Lisesi 1
69 Sincan Temelli Çok Programlı Lisesi 1
70 Sincan Yenikent Ahmet Çiçek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
71 Sincan Hacı Bektaş-ı Veli Ortaokulu 1
72 Yenimahalle Hazar İlkokulu 1
73 Yenimahalle Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu 1
74 Yenimahalle Çiğdemtepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1
75 Yenimahalle Halide Edip Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 1

esra34' Alıntı:
meslek liselerini de yazabiliyoruz arakadaşlar ben bugün mamak ilçe milli eğitimi aradım yazabilirsiniz sorun yok dediler..sadece anadoluları yazmayın yeter dedi..mamakta da anadolu öğretmene ihtiyaç yok zaten...
çankayada da 2 açık var hocam.. biri Ziraat Mühendisleri Ortaokulu diğeri de İzzet Latif Aras Ortaokulu...Koskoca çankayada 2 açık komedi gibi ya..
Arkadaşlar şimdi il mem i aradım ilçelerden bilgi alarak yanlış yönlendirme yapmayınız.ttkb nin 80 sayılı kararına göre böteliler meslek lisesine atnamaz diyor fakat.il mem bu konu için öğleden sonra aramısınız diyor.yani il mem hala bu konuda teredütlü. Kesin bilgi için öğleden sonra tekrar arayacağım .çünkü diğer illerde meslek liselerine atanan bötelileri 1-2hafta sonra geri çekmişler hata etmişiz diye.acele etmeyin ayrıca ilçe memler atama konusunda yetkili değil. Sorularınızı il mem i arayarak hem daha sağlıklı bilgi hemde hata olabilecek konularda farkındalık oluşturabilirsiniz...

ogretmen006' Alıntı:
meseria' Alıntı:

merak ettiğim şu bize(böteliler) buraya tercih ettiremiyorlarsa 3. aşama da meslek cpl anadolu neyse resen atarlarmı

Sistemde açılmayan tercih hakkımız olmayan bir yere onlarında resen atamaya hakkı yoktur diye düşünüyorum

pinarsan83' Alıntı:
esra34' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi il mem i aradım ilçelerden bilgi alarak yanlış yönlendirme yapmayınız.ttkb nin 80 sayılı kararına göre böteliler meslek lisesine atnamaz diyor fakat.il mem bu konu için öğleden sonra aramısınız diyor.yani il mem hala bu konuda teredütlü. Kesin bilgi için öğleden sonra tekrar arayacağım .çünkü diğer illerde meslek liselerine atanan bötelileri 1-2hafta sonra geri çekmişler hata etmişiz diye.acele etmeyin ayrıca ilçe memler atama konusunda yetkili değil. Sorularınızı il mem i arayarak hem daha sağlıklı bilgi hemde hata olabilecek konularda farkındalık oluşturabilirsiniz...

ben ildeki atamayla görüştüm ve kendileri cevap veremdiğinden bir üst yetkiliye aktardılar yani öyle söylediler.Bana sölenen azönce de paylaştığım gibi sitemde yanlışlık olduğu düzeltileceği, düzeltilene kadar tercih yapmamam gerektiği. Zaten sayfa şuan görüntülenmiyor.

Yenimahallede geçen hafta okullara gelen listede halk eğitim varken internetteki yeni listede yok!Onun yerine Ümit Yaşar Akyol ortaokulu gelmiş neden acaba???

haticevural' Alıntı:
Yenimahallede geçen hafta okullara gelen listede halk eğitim varken internetteki yeni listede yok!Onun yerine Ümit Yaşar Akyol ortaokulu gelmiş neden acaba???

listedeki halk eğitimlerin hepsi çıkarılmıs mamakta 6 ydı galiba şimdi hiç yok

açılmıyor hocam :( bakanlıktan birine bişeyler danışmak için aradım bu böte tef resen durumuyla ilgili. sistemin açılmadığını da söyledim. açılmaz çünkü çok hataları var çok itiraz var ve şu anda nasıl düzelteceklerini bilmiyorlar dedi.
bi de bu bötelilerle ilgili size tercih olarak açmazlarsa resen de teknik liselere atamazlar dedi başka illerde bu tarz bi uygulamanın yapıldığını söyledim. iller hatalı uygulama yapar ama ankaranın bunu yapmaması gerektiğini yaparsa da itiraz halinde geri dönmenin kolay olduğunu söyledi. bu bahsettiğim insan mevzuatçıdır çok da güvenirim söylediklerine ama yine de içim hiiiiç rahat değil. ne yapacaklarsa ne olacaksa bi an önce olsa. erken doğurcam bunların yüzünden :(

ben şehit bülent göçer ortaokulu nu yazdım arkadaşlar, çıkar mı resen atamaya mı kalırız bakalım sonumuz ne olacak

Arkadaşlar peki rehber öğretmen görevlendirmeleriyle ilgili bilgisi olan var mı? Sonuçta çok sayıda BilişimTekn. Öğretmeninin yeri değişecek ve eğer başvuru dönemi de geçmiş olursa, tekrardan bir ek görevlendirme yapılır mı acaba?

yenerakman' Alıntı:
Arkadaşlar peki rehber öğretmen görevlendirmeleriyle ilgili bilgisi olan var mı? Sonuçta çok sayıda BilişimTekn. Öğretmeninin yeri değişecek ve eğer başvuru dönemi de geçmiş olursa, tekrardan bir ek görevlendirme yapılır mı acaba?
Bence asıl sorulması gereken şu hocam; olur da kendi ilçenizin dışına 2.aşamada kadronuz başka bir ilçeye alınırsa ve orada kadro olduğu için illaki ders de olursa, görevlendirmeyi mecburen o okula istemeniz gerekiyor. Halbuki siz evinize yakın bir okula görevlendirme isteme hayali kuruyor olabilirsiniz benim gibi :D

Geri