2012 Norm Fazlaları ANKARA

Kodla Büyü
İlçemde yazabileceğim 3 ortaokul var, ben sıralamada 4. yüm ama önümdeki arkadaşlardan birisi meslek lisesi öğretmeni, eğer o meslek lisesi yazarsa bana tercihlerden birisi gelir, yazmazsa 1. aşamada birşey olmaz, 2. aşamada da ben tercih yapmayı düşünmüyorum, bakalım belki de hayırlısı resendedir, il genelinde 99. yum, belki resende sıra bana gelmez... :)

Bir BÖTE'li olarak Ankara il genelinde 96. sıradayım. Puanım 67.
Tercih yapmasam sizce resen atanır mıyım?
Zaten Çankaya da 2 okul görünüyor.

arkadaşlar endüstri meslek liseleri çıkarılmış. diğerlerinde durum nasıl yani, ticaret meslek duruyormu, çpl duruyormu,sağlık meslek duruyormu. yoksa bunlardamı listeden çıkarılmışlar. bilgi verirsiniz seviniriz. bide sizce bu 151 norm fazlası kişiden kaç tanesi teknik eğitim fakültesi mezunudur. yani kaçı meslek liselerini ister acaba buda önemli. il genelinde 94. sıradayım. meslekleri (endüstri+ticaret+anadolu) çıkarsak 49 okul kalıyo geriye. benim arkamda 56 kişi var. tercih yapmazsam resen atarlarmı ki diyede düşünmeden edemiyorum.

benim listede endüstri meslekler de sağlık meslekler de görünüyo nasıl oluyo bu herkese farklı liste yahu?
ha bir de liste 150 ye düşmüş benim il geneli sıram da 79 dan 78'e inmiş demek ki benden önceki biri norm fazlası surumunda kurtulmanın yolunu bulmuş ilçe sayısı ve durumum değişmediğine göre bu kişi yenimahalleden de değil. burdan daha uzağa da gidemedim :? kimse çıksın arkadaş ben yaptım kurtuldum desin yol göstersin

şu başvuru formunda ben de yenimahalle ilçesi 4 okul açılıyordu. ve düzenlemeden sonra o okullar arasında bulunan anadolu sağlık meslek lisesi ve endüstri teknik meslek lisesi çıkartılmış. böteli olduğum için yapılan düzenlemeyle onlar bana kapatılmış oldu. yoksa şu genel listede bende de sağlık meslekler ve diğer meslekler gözüküyor hocam.

ben de 128den 126ya gerilemişim. ama toplam norm fazlası öğretmen sayısı da 158den 150ye düştüğü için benim durumum kötüledi.

bu norm sayısının azalmasında şunun etkisi olduğunu düşünüyorum: dün okullara bir yazı geldi. hem ortaokul hem de ilkokul olan okullarda kadrosu ilkokulda kalan ve norm fazlası olan branş öğretmenlerinin kendi okullarının ortaokul kısımlarında değerlendirilmesine ve böylelikle norm fazlası olmamalarına yönelik bir yazıydı. böyle arkadaşların sonradan listeden çıkarıldığını düşünüyorum. heralde ondan azaldı.

bu arada başvuru formunda daha önceden çpl olup da sonradan çıkartıldığı oldu mu? böteliler çpl ve anadolu lisesi yazabiliyorlar mı? Bilgisi olan arkadaşlar söylerse sevinirim.

arkadaşlar listede end meslek ve anadolu liseleri var çünkü bu tüm branşlarda norm fazlası listesi
yani teknik öğretmen veya anadolu lisesi kadrosunda bulunan norm fazlaları ve onların tercih edebilmesi için açılmış end. meslek liseleri

keşke teknik öğretmenleri kendi aralarında bir sıraya koysalardı
bötelileri de kendi aralarında, böylece daha sağlıklı bir tercih yapmış olurduk 150 kişinin kaç kişisi teknik öğretmen ve puan sıralaması nasıl
belkide böte çıkışlı tercih yapabileceği lise ve ortaookul sıralamasına göre hizmet puanımız yüksek ve resen atamaya tabi olmayacağız bu sıralamayı bilmeden rastgele tercih yapacağız, çok sağlıksız olmuş bu şekilde birleştirmeleri

sumeyra21' Alıntı:
arkadaşlar listede end meslek ve anadolu liseleri var çünkü bu tüm branşlarda norm fazlası listesi
yani teknik öğretmen veya anadolu lisesi kadrosunda bulunan norm fazlaları ve onların tercih edebilmesi için açılmış end. meslek liseleri

keşke teknik öğretmenleri kendi aralarında bir sıraya koysalardı
bötelileri de kendi aralarında, böylece daha sağlıklı bir tercih yapmış olurduk 150 kişinin kaç kişisi teknik öğretmen ve puan sıralaması nasıl
belkide böte çıkışlı tercih yapabileceği lise ve ortaookul sıralamasına göre hizmet puanımız yüksek ve resen atamaya tabi olmayacağız bu sıralamayı bilmeden rastgele tercih yapacağız, çok sağlıksız olmuş bu şekilde birleştirmeleri

hocam normal listede hepsi görünüyor, ancak başvuru ekranında meslek liseleri kaldırılmış. arkadaşın biri sağlık meslekte kaldırılmış dedi. ticaret liseleride kalkmışmı başvuru ekranından bunu merak ediyorum. ayrıca söylediğinde çok haklısın böte ve teknik eğitim diye ayırsalarmış çok daha sağlıklı karar verebilirdik. saçma olmuş.

keçiörende atanacak okul yok bu durumda ilk aşamada tercih yapsak bile ölü tercih gelmez.. yapsa da yapmasa da Keçiörende atanamayanları Haymana Kazan gibi uzak yerlere, atama durumları olabilir mi?

eş durumuna göre gelmiş olanları eşinin iş yerinden şu kadar km uzağa atanamaz diye bir şey yok mu?

Summer_06' Alıntı:
şu başvuru formunda ben de yenimahalle ilçesi 4 okul açılıyordu. ve düzenlemeden sonra o okullar arasında bulunan anadolu sağlık meslek lisesi ve endüstri teknik meslek lisesi çıkartılmış. böteli olduğum için yapılan düzenlemeyle onlar bana kapatılmış oldu. yoksa şu genel listede bende de sağlık meslekler ve diğer meslekler gözüküyor hocam.

ben de 128den 126ya gerilemişim. ama toplam norm fazlası öğretmen sayısı da 158den 150ye düştüğü için benim durumum kötüledi.

bu norm sayısının azalmasında şunun etkisi olduğunu düşünüyorum: dün okullara bir yazı geldi. hem ortaokul hem de ilkokul olan okullarda kadrosu ilkokulda kalan ve norm fazlası olan branş öğretmenlerinin kendi okullarının ortaokul kısımlarında değerlendirilmesine ve böylelikle norm fazlası olmamalarına yönelik bir yazıydı. böyle arkadaşların sonradan listeden çıkarıldığını düşünüyorum. heralde ondan azaldı.

hocam liste 151 di 150 ye inmiş 158 değildi

ogretmen006' Alıntı:
Summer_06' Alıntı:

hocam liste 151 di 150 ye inmiş 158 değildi

arkadaşlar kusura bakmayın öyle aklımda kalmış.

sumeyra21' Alıntı:
tefliye ilk ve orta okul açılıyomu acaba
bence açılıyordur. anadolu lisesinde olan öğretmen isterse düz lise isteyebiliyor, aynı mantıkla tef li ninde isteyebiliyor olması lazım

tefliler atama alanları açısından ilkokul ve ortaokula atanabiliyorlar. dolayısıyla onlarda bir sıkıntı yoktur.

:( :(

İLÇE GENELİNDE 34 norm fazlası öğretmen arasında, 33. sırada yım. yani sondan 2.ci
sanırım gidiciyim.

bu tefliler nerde arkadaslar norm kaderimiz onlara bağlı benim tahminim bir tefli ortaokulu falan istemez birde teflilerin puanları yüksektir ankarada olduklarına göre

ağustos daki listeye göre 50 civarı tef ve anadolu grubu norm fazlası var ankara da nerde bunlar :)

Çok Programlı Liseler BÖTE'lilerin listesinde görünebiliyor mu? Böyle bir durumda olan hocam bakıversin bi zahmet.

evet hocam çpl ler gözüküyor. ama şu ticaret meslek liseleri görünüyormu buna cevap veren yok. bi söyleyiverin bi zahmet ya.

Geri