cyberyahya' Alıntı:evet hocam çpl ler gözüküyor. ama şu ticaret meslek liseleri görünüyormu buna cevap veren yok. bi söyleyiverin bi zahmet ya.
sincandaki bir arkadas bunu soyleyebilir açık var
cyberyahya' Alıntı:evet hocam çpl ler gözüküyor. ama şu ticaret meslek liseleri görünüyormu buna cevap veren yok. bi söyleyiverin bi zahmet ya.
bende keçiörende 20. sıradayım gelmiyeceğini bile bile tercih yapıyoruz hocam vildan nurettin demirer ilkokulu ve fatih sultan mehmet lisesini yadınız mıbilerzen' Alıntı:keçiörende atanacak okul yok bu durumda ilk aşamada tercih yapsak bile ölü tercih gelmez.. yapsa da yapmasa da Keçiörende atanamayanları Haymana Kazan gibi uzak yerlere, atama durumları olabilir mi?
eş durumuna göre gelmiş olanları eşinin iş yerinden şu kadar km uzağa atanamaz diye bir şey yok mu?
badem' Alıntı:merhaba arkadaşlar.
geçen hafta yayınlanan listelerdeki halk eğitim merkezleri şimdi neden görünmüyor bir fikri ve bilgisi olan var mı acaba.
maydede' Alıntı:iyi günler arkadaşlar. çankaya da iki okul var. tercih edecek var mı? ben okulları aradım ama bizde ders sayısı az zaten formatör öğretmenimiz var dediler.hiç tercih yapmasak resen atama hakları var mı kesin.
yenerakman' Alıntı:Sincan'dayım tercihlerimi yaptım, bekliyorum bakalım...
sbil' Alıntı:bu arada sürekli sıralamada değişiklikler oluyor.
ilk açıldığında 42.sıradaydım dün 43.sıra oldu bugünde şimdi baktım 44 olmuş bu durumla alakalı bilgisi olan var mı? :scared:
_miracle_' Alıntı:sbil' Alıntı:bu arada sürekli sıralamada değişiklikler oluyor.
ilk açıldığında 42.sıradaydım dün 43.sıra oldu bugünde şimdi baktım 44 olmuş bu durumla alakalı bilgisi olan var mı? :scared:
http://ankara.meb.gov.tr/www/norm-fazla ... icerik/122
böyle bir açıklama yapılmış, ama insan yine de tedirgin oluyor sıralama değiştikçe :?:
spring' Alıntı:_miracle_' Alıntı:sbil' Alıntı:bu arada sürekli sıralamada değişiklikler oluyor.
http://ankara.meb.gov.tr/www/norm-fazla ... icerik/122
böyle bir açıklama yapılmış, ama insan yine de tedirgin oluyor sıralama değiştikçe :?:
şaka gibi yahuu...
hocam yazı bize gelmedi bende yenimahalledeyim ekleme şansınız varmıroksalan' Alıntı:gelecek senenin normunu filan hesaplayıp yeniden düzenlemeyle ilgili bi yazı gelmiş okula. gelecek sene ders saati artacak olan öğretmenler norm fazlası olmaktan kurtarıyor. tabi ben kalanlardanım ders saatim normda kalmama yetecek kadar artmıyormuş. bi yandan da hala keşke formatörlük alsaydın diyo adam ya. anlatamadım görevlendirme normu etkilemez dye :verymad: