2012 Norm Fazlaları ANKARA

Kodla Büyü
cyberyahya' Alıntı:
evet hocam çpl ler gözüküyor. ama şu ticaret meslek liseleri görünüyormu buna cevap veren yok. bi söyleyiverin bi zahmet ya.

sincandaki bir arkadas bunu soyleyebilir açık var

ya arkadaşlar tercih yapıyor musunuz gerçekten? tercih yapacak okul yok puan az ....... :verymad: :scared:

Herkese selam uzun zaman sonra foruma giriyorum, ankaradayım il geneli sıralamam 17. tercih edilebilecek okullar çok az herşeyin hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar.
geçen hafta yayınlanan listelerdeki halk eğitim merkezleri şimdi neden görünmüyor bir fikri ve bilgisi olan var mı acaba.

bilerzen' Alıntı:
keçiörende atanacak okul yok bu durumda ilk aşamada tercih yapsak bile ölü tercih gelmez.. yapsa da yapmasa da Keçiörende atanamayanları Haymana Kazan gibi uzak yerlere, atama durumları olabilir mi?

eş durumuna göre gelmiş olanları eşinin iş yerinden şu kadar km uzağa atanamaz diye bir şey yok mu?
bende keçiörende 20. sıradayım gelmiyeceğini bile bile tercih yapıyoruz hocam vildan nurettin demirer ilkokulu ve fatih sultan mehmet lisesini yadınız mı

badem' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.
geçen hafta yayınlanan listelerdeki halk eğitim merkezleri şimdi neden görünmüyor bir fikri ve bilgisi olan var mı acaba.

hocam bizim ilçe ili aradı branşçılar hem yazamayacak dediler. tek umudumuz oraydı ordanda olduk. köyler açılıyor bir tek. ben de yapmayacağım tercih

Ankara da geçen hafta ana sınıfı ve sınıf öğretmenleri resen atandı arkadaşlar..inceledim epeyce.. anasınıfı öğretmenini çankayadan mamak ın köyüne atamışlar..inşallah bizde yapmazlar..:(

iyi günler arkadaşlar. çankaya da iki okul var. tercih edecek var mı? ben okulları aradım ama bizde ders sayısı az zaten formatör öğretmenimiz var dediler.hiç tercih yapmasak resen atama hakları var mı kesin.

maydede' Alıntı:
iyi günler arkadaşlar. çankaya da iki okul var. tercih edecek var mı? ben okulları aradım ama bizde ders sayısı az zaten formatör öğretmenimiz var dediler.hiç tercih yapmasak resen atama hakları var mı kesin.

ne demek formatörümüz var zaten sen oraya atanırsan tek bilişimciyse sen olursun buna kimse bişey diyemez

bu arada sürekli sıralamada değişiklikler oluyor.
ilk açıldığında 42.sıradaydım dün 43.sıra oldu bugünde şimdi baktım 44 olmuş bu durumla alakalı bilgisi olan var mı? :scared:

pek inanasım gelmiyor açıkcası yapan m.e.b. olunca artık hiçbir işlerine güvenim kalmadı :-1:

Sinem hocam yeni gördüm mesajınızı, ben hacı bektaş-ı veli, kazım karabekir ve dr. nurettin... ortaokullarını bu sırayla yazdım, siz meslek lisesindeydiniz galiba, meslek liselerinden yazdınız mı? tercihleriniz nedir acaba? ilçede sizden sonrayım hocam 4. yüm...

Yener Hocam ben tercihte bulunmadım.Anadolu Sağlık Meslekteyim ama meslek liseleri açılmadı.Ortaokullarda seneye de norm fazlası olurum düşüncesiyle yer değiştirmek istemiyorum.

spring' Alıntı:
_miracle_' Alıntı:
sbil' Alıntı:
bu arada sürekli sıralamada değişiklikler oluyor.
ilk açıldığında 42.sıradaydım dün 43.sıra oldu bugünde şimdi baktım 44 olmuş bu durumla alakalı bilgisi olan var mı? :scared:

http://ankara.meb.gov.tr/www/norm-fazla ... icerik/122

böyle bir açıklama yapılmış, ama insan yine de tedirgin oluyor sıralama değiştikçe :?:

şaka gibi yahuu...

buna göre birileri bu saatte norm güncellemiş :!: .. normdan kurtarmış, kılıfını uydurup birileri kurtarılmıııııış...ne hikmetse son dakika farkedilmiş yanlışlık..
Allah kahretsin..

ben sakaryadayım ve norm fazlasıyım. hemde okul müdürünün yanlış bilgi girmesinden dolayı. bizimde normlarda değişiklik yapılsın o zaman. Ankara'ya varda Sakarya'ya neden yok.

gelecek senenin normunu filan hesaplayıp yeniden düzenlemeyle ilgili bi yazı gelmiş okula. gelecek sene ders saati artacak olan öğretmenler norm fazlası olmaktan kurtarıyor. tabi ben kalanlardanım ders saatim normda kalmama yetecek kadar artmıyormuş. bi yandan da hala keşke formatörlük alsaydın diyo adam ya. anlatamadım görevlendirme normu etkilemez dye :verymad:

roksalan' Alıntı:
gelecek senenin normunu filan hesaplayıp yeniden düzenlemeyle ilgili bi yazı gelmiş okula. gelecek sene ders saati artacak olan öğretmenler norm fazlası olmaktan kurtarıyor. tabi ben kalanlardanım ders saatim normda kalmama yetecek kadar artmıyormuş. bi yandan da hala keşke formatörlük alsaydın diyo adam ya. anlatamadım görevlendirme normu etkilemez dye :verymad:
hocam yazı bize gelmedi bende yenimahalledeyim ekleme şansınız varmı

hocam yazıyı görmedim sadece müdür böyle bi yazıya binaen bazı arkadaşları normda göstermiş ilçeye göndermiş bilgi vermek adına toplantı yaptı ben geleli bi yarım saat oldu gelir gelmez arkadaşlar söyledi böyle bi durum var die. müdürün yanına çıktım o da sinirmi bozdu. başka da bişey bilmiyorum malesef :(

ROKSALAN HOCAM bu dediğiniz çok önemli bişey lütfen müdür yardımcısından memurdan bu yazıyı isteyip buraya ekler misiniz????

:!: :!:

ilçeyle mi ille mi ilgili bilmiyorum hocam dediğim gibi yazıyı görmedim normda hata yapan okulların düzeltmesiyle ilgiliymiş. müdürle atıştığım için gidip yazıyı almadım dersim bitince de eve döndüm zaten ama şu an okulda olan varsa bi araştırsın. başka ihtiyaç olacağını sanmam olsa olsa norm fazlası sayısı düşer. çünkü bizim okulda dört öğretmen arkadaş norm fazlası olmaktan kurtuldu.

Geri