http://ankara.meb.gov.tr/sistem/default.aspx
tc nizi girin benimkine yerleşemediniz diyor hemen bakın
sariyildiz' Alıntı:sayfa açılmıyor hocam hata veriyor
üstelik ana sayfada duyuru falan da yok.siz nasıl haberdar oldunuz?
Hocamın dediği gibi az önce giriliyordu hocam. Ben tercih yapmadım ama yapan bi hocamın tc'sini girip baktım. Atandığı kurumu falan yazıyordu. Şimdi sistem tekrar göçmüş. 20 dakka öncesine kadar bakanlar bakabilmiştir.sariyildiz' Alıntı:sayfa açılmıyor hocam hata veriyor
üstelik ana sayfada duyuru falan da yok.siz nasıl haberdar oldunuz?
ogretmen006' Alıntı:http://ankara.meb.gov.tr/sistem/default.aspx
55duygudogan' Alıntı:HAZAR VE ÜMİT YAŞAR AKYOLU YAZAN ARKADAŞLAR PUANINIZ KAÇTI,???
çıkmamasını istemiyosanız neden yazdınız hocamduygudogan' Alıntı:benim 56: hayırlısı umarım çıkmamıştır ve okulumda kalırım
Yok be hocam. Tükürdüklerini yalamamak için res'en atamayı yapacaklar ama mahkemeye başvuranlar kazanır, orası ayrı.justified_tg' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/norm-fazlasi-ogretmenlere-mujde-t104879.html
bu linkteki haberden dolayı olabilir inşallah öyledir o zaman norm fazlası ataması yapılmayabilir
valla aynen öyle dün ben gördüm sonucuSummer_06' Alıntı:iyi de dün millet girmiş, görmüş sonucunu. başka branş arkadaşlardan da duydum. sonra neden kaldırılır,ve neden 1 gün geçmiş geri konulmaz? takvimde çarşamba açıklayacağızz diyorsun, kaç gün geçiyor neden açıklamadıklarına dair bilgi de vermiyorlar.
bunun nesi zor, en yüksek puanlı olanı sıralayacaksın işte. ilçe içi atamayı zamanında yapamayan/açıklayamayan öteki aşamaları nasıl yapacak merak ediyorum.
Ben de gördüm de şimdi rötuşlamalara geçtiler herhalde...ogretmen006' Alıntı:valla aynen öyle dün ben gördüm sonucuSummer_06' Alıntı:iyi de dün millet girmiş, görmüş sonucunu. başka branş arkadaşlardan da duydum. sonra neden kaldırılır,ve neden 1 gün geçmiş geri konulmaz? takvimde çarşamba açıklayacağızz diyorsun, kaç gün geçiyor neden açıklamadıklarına dair bilgi de vermiyorlar.
bunun nesi zor, en yüksek puanlı olanı sıralayacaksın işte. ilçe içi atamayı zamanında yapamayan/açıklayamayan öteki aşamaları nasıl yapacak merak ediyorum.
yasarsahbaz' Alıntı:Alın size yeni bir duyum; haziran'a kadar norm fazlası atamaları durdurulmuşmuş. Yenimahalleden geliyor bu haber :cry:
E hocam zaten millet istemiyor ki. Res'eni bekleyip risk alanlar haziran'a kadar görev yerlerinde kalmış olacak da" ilçe içi başvuru yapayım da res'enle dağa taşa gönderilmeyeyim" diyenler mecburen atanmış mı oldu?md4483' Alıntı:yasarsahbaz' Alıntı:Alın size yeni bir duyum; haziran'a kadar norm fazlası atamaları durdurulmuşmuş. Yenimahalleden geliyor bu haber :cry:
hocam o resen atamalar için
yasarsahbaz' Alıntı:E hocam zaten millet istemiyor ki. Res'eni bekleyip risk alanlar haziran'a kadar görev yerlerinde kalmış olacak da" ilçe içi başvuru yapayım da res'enle dağa taşa gönderilmeyeyim" diyenler mecburen atanmış mı oldu?md4483' Alıntı:yasarsahbaz' Alıntı:Alın size yeni bir duyum; haziran'a kadar norm fazlası atamaları durdurulmuşmuş. Yenimahalleden geliyor bu haber :cry:
hocam o resen atamalar için