2012 Norm Fazlaları ANKARA

Kodla Büyü
sariyildiz' Alıntı:
sayfa açılmıyor hocam hata veriyor
üstelik ana sayfada duyuru falan da yok.siz nasıl haberdar oldunuz?

yazdıgımda aktifti tercihlerinize yerleşemediniz yazıyordu bana da rehber öğretmen söyledi şimdi sayfa yine iptal

sariyildiz' Alıntı:
sayfa açılmıyor hocam hata veriyor
üstelik ana sayfada duyuru falan da yok.siz nasıl haberdar oldunuz?
Hocamın dediği gibi az önce giriliyordu hocam. Ben tercih yapmadım ama yapan bi hocamın tc'sini girip baktım. Atandığı kurumu falan yazıyordu. Şimdi sistem tekrar göçmüş. 20 dakka öncesine kadar bakanlar bakabilmiştir.

ikisini yazıp da atanamadıysanız (benden yüksekti puanınız diye hatırlıyorum), ben hiç atanamamışımdır hocam. teşekkür ediyorum bilgi için.

ya hepimizde var heralde bi yandan çıkmamasını istiyoruz bi yandan da mecburen yazıyoruz. ne garip bi haldir ya....

arkadaşlar benim de yetleştirilemediğim kesin. kendi okulumuzda kalma ihtimalimiz nedir sizce?

biz bu okulları mecburen yazdık arkadaşlar.bence yoksa herkes kendi okulunda kalmak ister.çıksa birtürlü çıkmasa bir türlü.hakkımızda hayırlısı arkadaşlar

justified_tg' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/norm-fazlasi-ogretmenlere-mujde-t104879.html

bu linkteki haberden dolayı olabilir inşallah öyledir o zaman norm fazlası ataması yapılmayabilir
Yok be hocam. Tükürdüklerini yalamamak için res'en atamayı yapacaklar ama mahkemeye başvuranlar kazanır, orası ayrı.

iyi de dün millet girmiş, görmüş sonucunu. başka branş arkadaşlardan da duydum. sonra neden kaldırılır,ve neden 1 gün geçmiş geri konulmaz? takvimde çarşamba açıklayacağızz diyorsun, kaç gün geçiyor neden açıklamadıklarına dair bilgi de vermiyorlar.

bunun nesi zor, en yüksek puanlı olanı sıralayacaksın işte. ilçe içi atamayı zamanında yapamayan/açıklayamayan öteki aşamaları nasıl yapacak merak ediyorum.

Summer_06' Alıntı:
iyi de dün millet girmiş, görmüş sonucunu. başka branş arkadaşlardan da duydum. sonra neden kaldırılır,ve neden 1 gün geçmiş geri konulmaz? takvimde çarşamba açıklayacağızz diyorsun, kaç gün geçiyor neden açıklamadıklarına dair bilgi de vermiyorlar.

bunun nesi zor, en yüksek puanlı olanı sıralayacaksın işte. ilçe içi atamayı zamanında yapamayan/açıklayamayan öteki aşamaları nasıl yapacak merak ediyorum.
valla aynen öyle dün ben gördüm sonucu

ogretmen006' Alıntı:
Summer_06' Alıntı:

valla aynen öyle dün ben gördüm sonucu
Ben de gördüm de şimdi rötuşlamalara geçtiler herhalde...

Alın size yeni bir duyum; haziran'a kadar norm fazlası atamaları durdurulmuşmuş. Yenimahalleden geliyor bu haber :cry:

ikinci yeni bir duyum; ilçe müdürleri toplantısında norm fazlası olan eş durumundan gelme öğretmenlerin atamasının iptal edileceği söylenmiş.

Sonuçlar açıklanmadıkça böyle uzar gider efsaneler.

md4483' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:
Alın size yeni bir duyum; haziran'a kadar norm fazlası atamaları durdurulmuşmuş. Yenimahalleden geliyor bu haber :cry:

hocam o resen atamalar için
E hocam zaten millet istemiyor ki. Res'eni bekleyip risk alanlar haziran'a kadar görev yerlerinde kalmış olacak da" ilçe içi başvuru yapayım da res'enle dağa taşa gönderilmeyeyim" diyenler mecburen atanmış mı oldu?

yasarsahbaz' Alıntı:
md4483' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:

hocam o resen atamalar için
E hocam zaten millet istemiyor ki. Res'eni bekleyip risk alanlar haziran'a kadar görev yerlerinde kalmış olacak da" ilçe içi başvuru yapayım da res'enle dağa taşa gönderilmeyeyim" diyenler mecburen atanmış mı oldu?

ben ankara da değilim ama bende norm fazlasıyım bende takip ediyorum resen atamalar isteğe bağlı bırakılmış istemeyen hazirana kadar yerinde kalabilecekmiş

Bu nasıl iştir ya saat başı kontrol etmekten gına geldi,süreyi uzattık deyin ,erteledik deyin napıyosanız bi açıklayın di mi :verymad:

Geri