bilgisayarögrt.' Alıntı:şimdi gördüm linki arkadaşlar meb' in sitesinde yayınlandı... sadece 27 kişi yerleşmiş kaldı 68 okul...resen atamaya çok kişi kalacak galiba
bu okul açıksa ben neden yerleşemedim yaogretmen006' Alıntı:Tercihlerinize yerleşemediniz...
Tercihlerinize Göre Durum
Tercihler Minimum Puanlar
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------
1.Tercih Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu(711348) Yerleşen olmamıştır
2.Tercih Hazar İlkokulu(709492) 84
nasıl iş lan bu okul açık değilmi yada bu herif norm fazlası olmaktan mı kurtuldu
ogretmen006' Alıntı:Tercihlerinize yerleşemediniz...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------
nasıl iş lan bu okul açık değilmi yada bu herif norm fazlası olmaktan mı kurtuldu
valla bunların işine akıl sır ermiyor. Bir hesap kitap yapıyoruz 2 saat sonra değiştiriyorlar. Allah bunların eline düşürmesin.ogretmen006' Alıntı:bu okul açıksa ben neden yerleşemedim yaogretmen006' Alıntı:Tercihlerinize yerleşemediniz...
şimdi artık listede yok ben tercih yaptım bu okulu yerleşen olmamıstır yazıorivirzivir63' Alıntı:27 Yenimahalle Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu 98
Bu okulla yerleşen var
Ayrıca görevlendirmeler yıllık planlandığından I. Dönem Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarda görevlendirilen Bilişim Teknolojleri Rehber Öğretmenlerimizden il içi veya il dışı yer değişikliği olmamış ve branş fazlası olmayan öğretmenlerimizin görevlendirmeleri uzatılacaktır.cyberyahya' Alıntı:bide böyle bir yazı geldi
2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBER ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMELERİ
2012-2013 Eğitim Öğretim yılı II. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirmesi yapılacaktır.
Görevlendirmelerde Fatih Projesi kapsamında donanım kurulan okullara öncelik verilecektir.
Ayrıca görevlendirmeler yıllık planlandığından I. Dönem Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarda görevlendirilen Bilişim Teknolojleri Rehber Öğretmenlerimizden il içi veya il dışı yer değişikliği olmamış ve branş fazlası olmayan öğretmenlerimizin görevlendirmeleri uzatılacaktır.
Bu kapsamda bulunan öğretmenlerimizden II. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirmesi talep etmeyenlerin, 18/01/2013 Cuma günü mesai bitimine kadar bilisim06@meb.gov.tr adresine sistemde kayıtlı e posta adreslerinden e posta göndermeleri gerekmektedir.
Fatih Projesi dışında kalan okullarımıza ise Fatih Projesi okullarında Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen görevlendirmesi tamamlanmadan görevlendirme yapılmayacaktır.
Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarımıza Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni müracaatları 24 – 29/01/2013 tarihleri arasında alınacaktır.
Fatih Projesi kapsamındaki okullara görevlendirmeler tamamlandıktan ve il içi branş atamaları sonuçlandıktan sonra kapsam dışı kalan okullara müracaatlar alınacaktır.
ogretmen006' Alıntı:6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53
7 Etimesgut Eryaman Lisesi 77
arkadaşlar bu okulda 2 kişi vardı atanan şimdi
6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53 sadece 53 puanlı kalmış bu nasıl iş 77 puanlı adam devreden çıkmış
nyuntem' Alıntı:ogretmen006' Alıntı:6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53
6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53 sadece 53 puanlı kalmış bu nasıl iş 77 puanlı adam devreden çıkmış
55 puanla atanan benim ama ben ilçe bazında 9. sıradaydım ve sadece Eryaman lisesi açıldı bize o zaman bu sekiz kişi nerde arkadaşlar birtek ben mi tercih yapdım etimesgutta???
AKADEMİA' Alıntı:nyuntem' Alıntı:ogretmen006' Alıntı:6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53
53 puanla atanan benim ama ben ilçe bazında 9. sıradaydım ve sadece Eryaman lisesi açıldı bize o zaman bu sekiz kişi nerde arkadaşlar birtek ben mi tercih yapdım etimesgutta???
Hocam lütfen açık konuşun ve doğruları söyleyin, dayınız mı var? Ya da sizin de bilmediğiniz bir şekilde birileri sizi kolluyor olabilir mi? Yani dediğiniz gibi sizden önde bulunan 8 kişinin hiçbiri mi tercih yapmadı. Yani tercih yapsa zaten tek tercih. O zaman o kula o arkadaşın gitmesi gerekli. Peki nasıl oluyor da o okula siz gidiyorsunuz.