2012 Norm Fazlaları ANKARA

Kodla Büyü
ilköğretimde çalışıp meslek liselerine atanan var mı arkadaşlar. ben başka bir ildeyim bizdende atama istememizi istediler. merkezde 10 öğretmen fazla ancak sadece 1 okul var ve meslek lisesi. meslek lisesini tercih edecekmiyiz edersek çıkar mı?

Arkadaşlar ben mi göremiyorum? Nerede yayınlanmış? Meb' in sayfasında öyle bir duyuru yok. Girdiğiniz linki yazarsanız seninirim....

şimdi gördüm linki arkadaşlar meb' in sitesinde yayınlandı... sadece 27 kişi yerleşmiş kaldı 68 okul...resen atamaya çok kişi kalacak galiba :(

bilgisayarögrt.' Alıntı:
şimdi gördüm linki arkadaşlar meb' in sitesinde yayınlandı... sadece 27 kişi yerleşmiş kaldı 68 okul...resen atamaya çok kişi kalacak galiba :(

bu bilgiye nasıl ulaştınız??

1 Altındağ Yahya Özsoy İşitme Engelliler Ortaokulu 60
2 Ayaş Sinanlı Ortaokulu 22
3 Bala Köseli Ortaokulu 28
4 Çankaya İzzet Latif Aras Ortaokulu 103
5 Çankaya Ziraat Mühendisleri Ortaokulu 102
6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53
7 Etimesgut Eryaman Lisesi 77
8 Etimesgut Ankara Etimesgut Hayriye- Ethem Turhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi 121
9 Gölbaşı Şehit Bülent Göçer Ortaokulu 127
10 Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi 109
11 Keçiören İncirli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 124
12 Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi 77
13 Keçiören Mehmet Örücü Ortaokulu 75
14 Keçiören Vildan Nurettin Demirer İlkokulu 56
15 Keçiören Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Ortaokulu 145
16 Kızılcahamam Kızılcahamam Lisesi 62
17 Mamak Gülveren Lisesi 120
18 Nallıhan Şehit Ömer Boztepe Çok Programlı Lisesi 262
19 Sincan Hacı Bektaş-ı Veli Ortaokulu 132
20 Sincan Kazım Karabekir Ortaokulu 64
21 Sincan Dr. Nurettin - Beyhan Elbir Ortaokulu 61
22 Sincan Temelli Çok Programlı Lisesi 43
23 Sincan Sincan Ahmet Andiçen Ticaret Meslek Lisesi 64
24 Yenimahalle Hazar İlkokulu 84
25 Yenimahalle Çiğdemtepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 97
26 Yenimahalle Halide Edip Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 79
27 Yenimahalle Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu

Meslek lisesine atanmak isteyen arkadasım bote ise kazansanda iptal olur Ankara'da listede meslek lisesi tercihi çıkmadı ama çıkan illerde iptal oldu

arkadaşlar şu okulun sitelerini düzenledik ya iletişim kısmını google earth de nsl işaretliyosunuz yaa işaretliyorum işaretliyorum çıkmıyo lütfen yardım edinnnn :(:(

başlarım bunların yapacağı listeye ya, abi dakka başı listemi değişir.27 kişilik liste 25 e düşmüş. böyle işmi olur. bukadar dengesiz bir kurum görmedim ben ya.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ" BRANŞINDA İL GENELİNDE YERLEŞTİRİLENLER LİSTESİ
İlçe Okul Puan
-------------- ------------------- -----
1 Altındağ Yahya Özsoy İşitme Engelliler Ortaokulu 60
2 Ayaş Sinanlı Ortaokulu 22
3 Bala Köseli Ortaokulu 28
4 Çankaya İzzet Latif Aras Ortaokulu 103
5 Çankaya Ziraat Mühendisleri Ortaokulu 102
7 Etimesgut Ankara Etimesgut Hayriye- Ethem Turhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi 121
8 Gölbaşı Şehit Bülent Göçer Ortaokulu 127
9 Keçiören Mehmet Örücü Ortaokulu 75
10 Keçiören İncirli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 124
11 Keçiören Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Ortaokulu 145
12 Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi 109
13 Keçiören Vildan Nurettin Demirer İlkokulu 56
14 Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi 77
15 Kızılcahamam Kızılcahamam Lisesi 62
16 Mamak Gülveren Lisesi 120
17 Nallıhan Şehit Ömer Boztepe Çok Programlı Lisesi 262
18 Sincan Hacı Bektaş-ı Veli Ortaokulu 132
19 Sincan Kazım Karabekir Ortaokulu 64
20 Sincan Dr. Nurettin - Beyhan Elbir Ortaokulu 61
21 Sincan Temelli Çok Programlı Lisesi 43
22 Sincan Sincan Ahmet Andiçen Ticaret Meslek Lisesi 64
23 Yenimahalle Hazar İlkokulu 84
24 Yenimahalle Çiğdemtepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 97
25 Yenimahalle Halide Edip Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 79

ya arkadaşlar ellerine yüzlerine bulaştırdılar.. bu liste nerde ben tercih yapmadığım için bana sayfa açılmıyo. tc ile girince bunlr görünüyomu

Tercihlerinize yerleşemediniz...

Tercihlerinize Göre Durum

Tercihler Minimum Puanlar
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------
1.Tercih Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu(711348) Yerleşen olmamıştır
2.Tercih Hazar İlkokulu(709492) 84

nasıl iş lan bu okul açık değilmi yada bu herif norm fazlası olmaktan mı kurtuldu

hocam sadece tercih yapanlarınkinde bu liste gözüküyor.diğerlerinde gözükmüyor. bizde tercih yapan bir arkadaşınkiyle baktık.
ama hakkatten ellerine yüzlerine bulaştırdılar. objektiflikten uzak, sürekli değişen sıralamalar, atama yapılıp sonradan listeden çıkarılan okullar. tamamıyle rezil bir atama dönemi.

ogretmen006' Alıntı:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------

nasıl iş lan bu okul açık değilmi yada bu herif norm fazlası olmaktan mı kurtuldu
bu okul açıksa ben neden yerleşemedim ya

ogretmen006' Alıntı:

neyle sıralıyolarsa :!: sıralama yapamadılar bi böyle rezillik görülmemiştir. göz göre göre bu nasıl yazarlar oraya bi de .. ili arasanız kimse yoktur, pzartesiye kaldı sizin iş..

ogretmen006' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:

bu okul açıksa ben neden yerleşemedim ya
valla bunların işine akıl sır ermiyor. Bir hesap kitap yapıyoruz 2 saat sonra değiştiriyorlar. Allah bunların eline düşürmesin.

bide böyle bir yazı geldi

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBER ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMELERİ

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı II. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirmesi yapılacaktır.
Görevlendirmelerde Fatih Projesi kapsamında donanım kurulan okullara öncelik verilecektir.
Ayrıca görevlendirmeler yıllık planlandığından I. Dönem Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarda görevlendirilen Bilişim Teknolojleri Rehber Öğretmenlerimizden il içi veya il dışı yer değişikliği olmamış ve branş fazlası olmayan öğretmenlerimizin görevlendirmeleri uzatılacaktır.
Bu kapsamda bulunan öğretmenlerimizden II. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirmesi talep etmeyenlerin, 18/01/2013 Cuma günü mesai bitimine kadar bilisim06@meb.gov.tr adresine sistemde kayıtlı e posta adreslerinden e posta göndermeleri gerekmektedir.
Fatih Projesi dışında kalan okullarımıza ise Fatih Projesi okullarında Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen görevlendirmesi tamamlanmadan görevlendirme yapılmayacaktır.
Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarımıza Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni müracaatları 24 – 29/01/2013 tarihleri arasında alınacaktır.
Fatih Projesi kapsamındaki okullara görevlendirmeler tamamlandıktan ve il içi branş atamaları sonuçlandıktan sonra kapsam dışı kalan okullara müracaatlar alınacaktır.

Peki bu ilkokula atananların durumu ne olacak.

İlkokula kadro açılmış. Oysa ders yok. Ders yokken nasıl kadro açılır, açıldı diyelim seneye ne olur???

arkadaşlar bu okulda 2 kişi vardı atanan şimdi
6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53 sadece 53 puanlı kalmış bu nasıl iş 77 puanlı adam devreden çıkmış

cyberyahya' Alıntı:
bide böyle bir yazı geldi

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBER ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRMELERİ

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı II. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirmesi yapılacaktır.
Görevlendirmelerde Fatih Projesi kapsamında donanım kurulan okullara öncelik verilecektir.
Ayrıca görevlendirmeler yıllık planlandığından I. Dönem Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarda görevlendirilen Bilişim Teknolojleri Rehber Öğretmenlerimizden il içi veya il dışı yer değişikliği olmamış ve branş fazlası olmayan öğretmenlerimizin görevlendirmeleri uzatılacaktır.
Bu kapsamda bulunan öğretmenlerimizden II. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirmesi talep etmeyenlerin, 18/01/2013 Cuma günü mesai bitimine kadar bilisim06@meb.gov.tr adresine sistemde kayıtlı e posta adreslerinden e posta göndermeleri gerekmektedir.
Fatih Projesi dışında kalan okullarımıza ise Fatih Projesi okullarında Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen görevlendirmesi tamamlanmadan görevlendirme yapılmayacaktır.
Fatih Projesi kapsamında bulunan okullarımıza Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni müracaatları 24 – 29/01/2013 tarihleri arasında alınacaktır.
Fatih Projesi kapsamındaki okullara görevlendirmeler tamamlandıktan ve il içi branş atamaları sonuçlandıktan sonra kapsam dışı kalan okullara müracaatlar alınacaktır.
bu yazıya göre bilişim normu olmayan okulun formatörü olmayacak diyor

Tercihler

Minimum Puanlar
----------------------
1.Tercih : Hazar İlkokulu(709492) 84
2.Tercih : Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu(711348) Yerleşen olmamıştır.

:o anlayan varsa anlatsın...

Valla arkadaşlar ben bu MEB'in deeeeee..... yandaşlarınındaaaaaaa........ bu kadar haksızlığı göz göre göre utanmadan arlanmadan yapanlarındaaaaaaaa.......

En büyüğünden ne küfür varsa işte ondan.

Yahu öğretmen okulu tercih ediyor, listeden bakıyor "bu okula yerleşen olmamıştır" diyor. Tercih eden öğretmen var işte yerleştirsene.

Başka bir öğretmenin puanı daha yüksek ama listeye bakıyor puanı düşük olan yerleştirilmiş görünüyor..

Arkadaşlar Ankara'da görev yapan tüm öğretmenleri sendikaları ile görüşmeye davet ediyorum. Bunu açıklasınlar.

ogretmen006' Alıntı:

6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53 sadece 53 puanlı kalmış bu nasıl iş 77 puanlı adam devreden çıkmış

53 puanla atanan benim ama ben ilçe bazında 9. sıradaydım ve sadece Eryaman lisesi açıldı bize o zaman bu sekiz kişi nerde arkadaşlar birtek ben mi tercih yapdım etimesgutta???

nyuntem' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:

55 puanla atanan benim ama ben ilçe bazında 9. sıradaydım ve sadece Eryaman lisesi açıldı bize o zaman bu sekiz kişi nerde arkadaşlar birtek ben mi tercih yapdım etimesgutta???

Hocam lütfen açık konuşun ve doğruları söyleyin, dayınız mı var? Ya da sizin de bilmediğiniz bir şekilde birileri sizi kolluyor olabilir mi? Yani dediğiniz gibi sizden önde bulunan 8 kişinin hiçbiri mi tercih yapmadı. Yani tercih yapsa zaten tek tercih. O zaman o kula o arkadaşın gitmesi gerekli. Peki nasıl oluyor da o okula siz gidiyorsunuz.

AKADEMİA' Alıntı:
nyuntem' Alıntı:
ogretmen006' Alıntı:

53 puanla atanan benim ama ben ilçe bazında 9. sıradaydım ve sadece Eryaman lisesi açıldı bize o zaman bu sekiz kişi nerde arkadaşlar birtek ben mi tercih yapdım etimesgutta???

Hocam lütfen açık konuşun ve doğruları söyleyin, dayınız mı var? Ya da sizin de bilmediğiniz bir şekilde birileri sizi kolluyor olabilir mi? Yani dediğiniz gibi sizden önde bulunan 8 kişinin hiçbiri mi tercih yapmadı. Yani tercih yapsa zaten tek tercih. O zaman o kula o arkadaşın gitmesi gerekli. Peki nasıl oluyor da o okula siz gidiyorsunuz.

Valla hocam heralde bilmediğim bir dayım var. ben de şoktayım. herkesin bir bildiği mi var benim bilmediğim. neden tercih yapmamışlar. yaptıysalar ben nasıl atandım. inanın bana anlamış değilim.

Geri