pinarsan83
Aktif Üye
nyuntem' Alıntı:AKADEMİA' Alıntı:nyuntem' Alıntı:ogretmen006' Alıntı:6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53
7 Etimesgut Eryaman Lisesi 77
arkadaşlar bu okulda 2 kişi vardı atanan şimdi
6 Etimesgut Eryaman Lisesi 53 sadece 53 puanlı kalmış bu nasıl iş 77 puanlı adam devreden çıkmış
53 puanla atanan benim ama ben ilçe bazında 9. sıradaydım ve sadece Eryaman lisesi açıldı bize o zaman bu sekiz kişi nerde arkadaşlar birtek ben mi tercih yapdım etimesgutta???
Hocam lütfen açık konuşun ve doğruları söyleyin, dayınız mı var? Ya da sizin de bilmediğiniz bir şekilde birileri sizi kolluyor olabilir mi? Yani dediğiniz gibi sizden önde bulunan 8 kişinin hiçbiri mi tercih yapmadı. Yani tercih yapsa zaten tek tercih. O zaman o kula o arkadaşın gitmesi gerekli. Peki nasıl oluyor da o okula siz gidiyorsunuz.
Valla hocam heralde bilmediğim bir dayım var. ben de şoktayım. herkesin bir bildiği mi var benim bilmediğim. neden tercih yapmamışlar. yaptıysalar ben nasıl atandım. inanın bana anlamış değilim.
Hocam benle birlikte 3 kişi tanıyorum tercih yapmayan sıralamada7.idim ilk 5 zaten yapmaz yani düşük puanlı 2 arkadaşın yerleşmesi torpil dayı işi falan değil ...buö okul 1-2 yıl içinde meslek lisesine dönecek ve yine norm sıkıntısı oluşacak. Birde 3 nırmu var şimdiden oyüzden tercih edilmemiş olabilir...
Bu arada hayırlı olsun oradaki eski bilşimci yakınmarkadaşımdır keyifli çalışacağınızdan eminim...