2012 Norm Fazlaları ANKARA

Kodla Büyü
konu anlaşılmıştır. seneye göre norma göre düzenleme diye diye bir şey yok sadece bu sene için yanlış girenler için yazı da burda

Gönderen: Atama İşleri Bölümü
Sayı: - - 0
Konu: Norm fazlası öğretmenler
Üst Yazı: Okulunuz norm güncelme işlemlerinde hatalı bilgi girişi nedeniyle norm fazlası konumuna düşen öğretmenlerinizin madur edilmemesi amacıyla okulunuz tarafından "hatalı bilgi girişi nedeniyle okulumuz .......................... öğretmeni .................. norm fazlası öğretmen listesinden çıkarılması " ibaresini taşıyan resmi yazı ile bildirmeleri halinde işlem yapılacaktır. Bu durumda olan okulların çok acil en geç saat : 11:00 a kadar öğretmen isimlerini resmi yazı ile birlikte faks veya e-mail yolu ile atama bölümüne gönderilmesini rica ederim

imza

Şube Müdürü

Memur:
Şef:

Üst Yazı:

hatalı bilgi girişini son dakika mı anlamışlar.. tayinin son günü öylemi.. minareyi çalan kılıfını uydurur tam bunlar için söylenmiş...
bu yapılanlara kılıftan başka bişey değil

ogretmen006' Alıntı:
konu anlaşılmıştır. seneye göre norma göre düzenleme diye diye bir şey yok sadece bu sene için yanlış girenler için yazı da burda

Allah'ımmmm bizim müdür onu bile anlamamış :verymad: gerçi fena olmadı 4 arkadaş kurtuldu

bilerzen' Alıntı:
hatalı bilgi girişini son dakika mı anlamışlar.. tayinin son günü öylemi.. minareyi çalan kılıfını uydurur tam bunlar için söylenmiş...

hocam ankarada olmasak son günde de anlamazlardı da kesin birilerinin kuyruğuna değimiştir bu durum. büyükbaşlardan birilerinin eşi çoluğu çocuğu bu mağduriyeti yaşamıştır. sırf bizim okuldan iki kişi biliyorum ben müsteşarLARla görüşmeye giden. yoksa diğer illerde çatır çatır yapıldı bu işler

roksalan' Alıntı:
bilerzen' Alıntı:

hocam ankarada olmasak son günde de anlamazlardı da kesin birilerinin kuyruğuna değimiştir bu durum. büyükbaşlardan birilerinin eşi çoluğu çocuğu bu mağduriyeti yaşamıştır. sırf bizim okuldan iki kişi biliyorum ben müsteşarLARla görüşmeye giden. yoksa diğer illerde çatır çatır yapıldı bu işler
Aynen öyle, "birileri" İcin geldi bu yazı.

kelebeketkisi' Alıntı:
roksalan' Alıntı:
bilerzen' Alıntı:

Aynen öyle, "birileri" İcin geldi bu yazı.

gm kesinlikle :)

durum aynen şudur

- müdür: ay bizim öğretmen formatördü biz ona ders seçmemiştik rahat koşsun okulun işlerine diye ama boş durmuyor formatör bu neden atıyorsunuz bunu?
- personel: olmaz ders olmadan norm olmaz, okul ilkokul olduğu için ders norma yetecek kadar yok mu?
- müdür: bizim okul ortaokul oldu 15 sınıf açtık bu sene sadece beşlerden. biz önemsememiştik o zaman biz bir daha güncelleyelim kılıfına uyduralım ders olayını siz bize güncelleme durumu verin

Arkadaşlar bb.nette başka bir ilin norm fazlası ataması ile ilgili bir sayfada bulduğum itiraz dilekçesini buradan da size duyurmak istedim. ben bu dilekçe ile norm fazlası olmama itiraz edeceğim.

2011de norm yönetmeliği değişti ve ilgili bir genelge yayınlandı. orada BT sınıfı varsa bt öğretmeni kadrosu verilmesine ilişkin madde var. bu kapsamda ders sayıma bakılmadan norm belirlenmesi gerekiyor. bu dilekçeyi düzenleyip vereceğim. resen atanırsam da dava açacağım.

arkadaşlar ilgili resmi yazılarla birlikte toptan şu linke yükledim.
http://www.yukletr.com/download.php?fil ... 63002571d2

Ekli dosyalar

Summer_06' Alıntı:
Arkadaşlar bb.nette başka bir ilin norm fazlası ataması ile ilgili bir sayfada bulduğum itiraz dilekçesini buradan da size duyurmak istedim. ben bu dilekçe ile norm fazlası olmama itiraz edeceğim.

2011de norm yönetmeliği değişti ve ilgili bir genelge yayınlandı. orada BT sınıfı varsa bt öğretmeni kadrosu verilmesine ilişkin madde var. bu kapsamda ders sayıma bakılmadan norm belirlenmesi gerekiyor. bu dilekçeyi düzenleyip vereceğim. resen atanırsam da dava açacağım.
bizede yollarmısınız hocam dilekçenizi

esenordelarthe' Alıntı:
durum aynen şudur

- müdür: ay bizim öğretmen formatördü biz ona ders seçmemiştik rahat koşsun okulun işlerine diye ama boş durmuyor formatör bu neden atıyorsunuz bunu?
- personel: olmaz ders olmadan norm olmaz, okul ilkokul olduğu için ders norma yetecek kadar yok mu?
- müdür: bizim okul ortaokul oldu 15 sınıf açtık bu sene sadece beşlerden. biz önemsememiştik o zaman biz bir daha güncelleyelim kılıfına uyduralım ders olayını siz bize güncelleme durumu verin

DURUM ŞUDUR: biz seneye en az 15-18 saat ders seçecez diye 10 ocakta yayınlanan norm güncelleme dilekçesini ilçeye veren okulların öğretmenleri normdan kurtuldu.

ogretmen006' Alıntı:
Summer_06' Alıntı:

bizede yollarmısınız hocam dilekçenizi

hocam yollamayı unutmuşum, ekledim şimdi.

arkadaşlar bu dilekçeyi gönderipte norm fazlası mağduriyetinden kurtulan varmı????????????????resen atanmaya engel oluyormu?????

tuanna' Alıntı:
arkadaşlar bu dilekçeyi gönderipte norm fazlası mağduriyetinden kurtulan varmı????????????????resen atanmaya engel oluyormu?????

bunu bilmiyorum hocam. ama en azından neye dayanarak norm kadrosu olmamamız gerektiğini biliyorum. eğer resen atanırsam da dava açacağım bunlara dayanarak. ve ben size dilekçe vererek bu durumu bildirmiştim diyeceğim.

bu yönetmelik ve genelgede geçen maddeler yeterince açık bence. bt sınıfı varsa norm açılır. mahkemenin lehimizde karar vereceğiniz tahmin ediyorum. Ben mi çok iyimserim, Sizce de böyle mi?

bende öyle olsun istiyorum...şuanda norm fazlasıyım ve tercih yapmak istemiyorum...ama resene kalmaktan da korkuyorum...o yüzden bu dilekçenin geçerliliğini merak ediyorum.bir çok ilde resen atanan arkadaşlar var onlar böyle bir dilekçe sunmadı mı???? hep soru işaretleri?????????

ne açıklaması hocam, yoğundur şimdi onlar, kimi düzenlemeler devam ediyordur, kimi kişilerin istedikleri gibi düzenlemeler tamamlanınca açıklarlar ne de olsa...

17 Ocak 2013 itibariyle ankara il milli eğitim arandı ve "son rötuşların yapıldığı, öğleden sonra açıklanacağı" öğrenildi :wink:

ne rötuşu ya bu. sistem belli değilmi kardeşim. sıraya göre atayacak işte. yine dönüyo birşeyler ya bakalım artık.

Geri