Gölbaşı ilçesinde 3 boşluk var biri merkezde orası kesin dolar diğer iki okul boş kalır. yani sıranızdan -1 düşebilirsiniz. bu şekilde dolabilecek okulları yazarsak bir fikir edinebilirizhangi ilçelerde ne kadar fazla var acaba?
bu mevcut fazlalar ilçelerindeki okulları istermi?
isterse geriye kaç boş yer kalır?
ve ben kaçıncı sıraya gerilerim falan filan((
hangi ilçe hocamjustified_tg' Alıntı:valla bulunduğum ilçede yer yok ve aşağısında 14 tercih edilebilecek yer var bunların 6 kadarı meslek lisesi bizi de atarlar mı yoksa meslek lisesine
ankara.meb.gov.tr adresine gir hocam ordan duyurulardaki linke tıkla T.C. kimlik numaranı gir görürsünaak' Alıntı:ya bu başvuru ekranı açıldı mı? açıldıysa nasıl girilir oraya? benim gibi ilk defa yapacaklar için bir yol gösterseniz?
bende polatlılıyım doğma büyüme 14 acık hangı ılcede varkijustified_tg' Alıntı:benim ilçem polatlı hocam
müdürlerin girdiği ders sayısına göre veriliyor norm demekki o okullarda yüksek ders saati girmiş müdür ders olmasa bileÇankaya ilçesi 11.sıradayım il geneli 45 puan 105 galiba bana sıra gelmez
Ama anlamadığım bu norm u nasıl belirlemişler hayret.
Okulda tek olmamıza rağmen norm vermemişler.
Eryman lisesinde Fatih Sultan Mehmet lisesi(Keçiören) e 2 şer norm vermişler.
İlginç hemde çok...
örtmnoldum' Alıntı:arkadaşlar ilçe genelinde son sıradayım. il genelinde de 140. sıradayım. ne olacak şimdi? tecrübeliler bana açıklar mı lütfen? :?
resen atanma ihtimalim yüksek mi ne?
yoksa bir ihtimal olduğum yerde kalabilir miyim?
örtmnoldum' Alıntı:arkadaşlar ilçe genelinde son sıradayım. il genelinde de 140. sıradayım. ne olacak şimdi? tecrübeliler bana açıklar mı lütfen? :?
justified_tg' Alıntı:ankara.meb.gov.tr adresine gir hocam ordan duyurulardaki linke tıkla T.C. kimlik numaranı gir görürsünaak' Alıntı:ya bu başvuru ekranı açıldı mı? açıldıysa nasıl girilir oraya? benim gibi ilk defa yapacaklar için bir yol gösterseniz?
hayır hocam yenimahallede haaynayı falan tercih edecekmisniz kerpiç köyü falan açıkjustified_tg' Alıntı:hocam polatlıda mı görevlisniz
Hocam okuldan alınacak şifre ile diyor klavuzu incelerseniz(ankara meb sayfasında duyuru arşivinde bulabilirsiniz) yani büyük ihtimalle okul idarecileriyle yapacağız tercihleri. Şifreler onlara geliyor çünkü....aak' Alıntı:justified_tg' Alıntı:ankara.meb.gov.tr adresine gir hocam ordan duyurulardaki linke tıkla T.C. kimlik numaranı gir görürsünaak' Alıntı:ya bu başvuru ekranı açıldı mı? açıldıysa nasıl girilir oraya? benim gibi ilk defa yapacaklar için bir yol gösterseniz?
hocam onu gördüm de tercih nasıl yapılıyor onu anlamadım
hbozkurt' Alıntı:örtmnoldum' Alıntı:arkadaşlar ilçe genelinde son sıradayım. il genelinde de 140. sıradayım. ne olacak şimdi? tecrübeliler bana açıklar mı lütfen? :?
Hocam üzgünüm ama muhakkak atanırsın resen atamaya kalmadan tercihte bulun bence
sumeyra21' Alıntı:bizleri anadolu lisesi sınavını kazanmadan anadolu lisesine atayabilecekler mi ?
endüstri meslek liselerine atayabilecekler mi?
5örtmnoldum' Alıntı:bir sorum daha var. kaç tercih yapabiliyoruz?
ogretmen006' Alıntı:5örtmnoldum' Alıntı:bir sorum daha var. kaç tercih yapabiliyoruz?
http://ankara.meb.gov.tr/sistem/default.aspxserefogluh' Alıntı:çankaya ilçesinde kaç tane okul açıldığını ve okulların isimlerini buraya ekleyebilir misiniz?
okuldan şifre almadığım için sisteme girip bakamıyorum.
ogretmen006' Alıntı:hayır hocam yenimahallede haaynayı falan tercih edecekmisniz kerpiç köyü falan açıkjustified_tg' Alıntı:hocam polatlıda mı görevlisniz