2016000009 Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu Onayları Geldi

Kodla Büyü
Bir süre sonra ne dinlediğini ne yazılanı anlıyor insan. geceleyin almak lazım bu eğitimi, uykuya faydası olur.

ozlem22' Alıntı:
ben de tamamladım testi ama kaç aldım kim bilir..sonuçlar 2 saat sonra gelecekmiş bekleyelim bakalım..
2 saat beklemenize gerek yok hocam puanınızı direk görebiliyorsunuz geçti-kaldı için beklemeniz lazım bende 76.66 yazıyor puan kısmında ama başarılı başarısız yazmıyor yanında onu bekleyeceğiz anladığım kadarıyla

valla gereksiz bir eğitim sırf mebbiste gözüksün diye izliyorum adamlar sunuş-buluş yoluyla öğrenmeye bile girmiş:D

bıktım her sene aynı konuları zorla dinletiyorlar.Ben zaten bunun eğitimini veriyorum bana aynı konuları zorla niye dinletiyorsunuz nasıl bir mantık bu anlamıyorum... :verymad:

aynenbadi' Alıntı:
portatak' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
Sınıfta VSınıf uygulamasını nasıl yapacağız? okullar tatil olacak, biz hangi öğrenciyi ne zaman bulacağız?
Bende bunu merak ediyorum açıkçası, üstelik tabletim de yok :o
bzim okulda tahtalar şubat gibi kurulacak, bunlar tabletten bahsediyor:)
Aslında "görevlendirildiğim" okulun tabletinden bahsediyorum hocam :) Bizde de şubatta takılacak tahtalar

Arkadaşlar bu sorular falan bir defaya mi masum işleyiş nasıl anlamadım ben

arkadaşlar, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sürükle bırak alanında sorun var ekteki resimde görüldüğü gibi en son parçayı son bölüme süreklediğim zaman ne yaparsam yapayım bırakamıyorum, sizde de böyle bir sorun oldu mu?

Ekli dosyalar

• srn.png
    srn.png
    394 KB · Görüntüleme: 465
zodiac' Alıntı:
arkadaşlar, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sürükle bırak alanında sorun var ekteki resimde görüldüğü gibi en son parçayı son bölüme süreklediğim zaman ne yaparsam yapayım bırakamıyorum, sizde de böyle bir sorun oldu mu?

ikinci satırın sağına bırak bende baya uğraştım

zodiac' Alıntı:

dökümana kelimesinin sağına bırak hocam ben öle yaptım

ertugrul_yildirim' Alıntı:
zodiac' Alıntı:

dökümana kelimesinin sağına bırak hocam ben öle yaptım

Hey Allah razı olsun hocam, sağolun...

astalavista23' Alıntı:
zodiac' Alıntı:

ikinci satırın sağına bırak bende baya uğraştım
teşekkür ederim hocam

bugün yayınlanan videolar tam eğitimi kapsıyor mu. yoksa günlük değişecek mi. yani bu videolar bugün bitmez. yarın ulaşabilecekmiyim

Geri