:++: :++:portatak' Alıntı:Yok hocam not yazılır sadece soruları söylemek "günah" galiba (!)murat_erg' Alıntı:Arkadasim bir kiside sorulari solemezmi ya ne var sanki
:++: :++:portatak' Alıntı:Yok hocam not yazılır sadece soruları söylemek "günah" galiba (!)murat_erg' Alıntı:Arkadasim bir kiside sorulari solemezmi ya ne var sanki
bzim okulda tahtalar şubat gibi kurulacak, bunlar tabletten bahsediyorportatak' Alıntı:Bende bunu merak ediyorum açıkçası, üstelik tabletim de yokzodiac' Alıntı:Sınıfta VSınıf uygulamasını nasıl yapacağız? okullar tatil olacak, biz hangi öğrenciyi ne zaman bulacağız?
2 saat beklemenize gerek yok hocam puanınızı direk görebiliyorsunuz geçti-kaldı için beklemeniz lazım bende 76.66 yazıyor puan kısmında ama başarılı başarısız yazmıyor yanında onu bekleyeceğiz anladığım kadarıylaozlem22' Alıntı:ben de tamamladım testi ama kaç aldım kim bilir..sonuçlar 2 saat sonra gelecekmiş bekleyelim bakalım..
erhnhtms' Alıntı:2 saat beklemenize gerek yok hocam puanınızı direk görebiliyorsunuz geçti-kaldı için beklemeniz lazımozlem22' Alıntı:ben de tamamladım testi ama kaç aldım kim bilir..sonuçlar 2 saat sonra gelecekmiş bekleyelim bakalım..
Aslında "görevlendirildiğim" okulun tabletinden bahsediyorum hocam Bizde de şubatta takılacak tahtalaraynenbadi' Alıntı:bzim okulda tahtalar şubat gibi kurulacak, bunlar tabletten bahsediyorportatak' Alıntı:Bende bunu merak ediyorum açıkçası, üstelik tabletim de yokzodiac' Alıntı:Sınıfta VSınıf uygulamasını nasıl yapacağız? okullar tatil olacak, biz hangi öğrenciyi ne zaman bulacağız?
30.01.2016semihcom' Alıntı:Eğitimin son günü ne zaman arkadaşlar ?
30 ocakta bitiyor.semihcom' Alıntı:Eğitimin son günü ne zaman arkadaşlar ?
portatak' Alıntı:Teşekkürler hocam :idea:
xxltc' Alıntı:ark lar kaç soru soruldu acaba
Süre var mıydı hocam?ozlem22' Alıntı:xxltc' Alıntı:ark lar kaç soru soruldu acaba
30
Vardır herhalde :wink:portatak' Alıntı:Süre var mıydı hocam?ozlem22' Alıntı:xxltc' Alıntı:ark lar kaç soru soruldu acaba
30
Teşekkürler hocamozlem22' Alıntı:evet 30 soru 45dk
zodiac' Alıntı:arkadaşlar, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sürükle bırak alanında sorun var ekteki resimde görüldüğü gibi en son parçayı son bölüme süreklediğim zaman ne yaparsam yapayım bırakamıyorum, sizde de böyle bir sorun oldu mu?
zodiac' Alıntı:arkadaşlar, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sürükle bırak alanında sorun var ekteki resimde görüldüğü gibi en son parçayı son bölüme süreklediğim zaman ne yaparsam yapayım bırakamıyorum, sizde de böyle bir sorun oldu mu?
ertugrul_yildirim' Alıntı:zodiac' Alıntı:arkadaşlar, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sürükle bırak alanında sorun var ekteki resimde görüldüğü gibi en son parçayı son bölüme süreklediğim zaman ne yaparsam yapayım bırakamıyorum, sizde de böyle bir sorun oldu mu?
dökümana kelimesinin sağına bırak hocam ben öle yaptım
teşekkür ederim hocamastalavista23' Alıntı:zodiac' Alıntı:arkadaşlar, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sürükle bırak alanında sorun var ekteki resimde görüldüğü gibi en son parçayı son bölüme süreklediğim zaman ne yaparsam yapayım bırakamıyorum, sizde de böyle bir sorun oldu mu?
ikinci satırın sağına bırak bende baya uğraştım