2016000009 Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu Onayları Geldi

Kodla Büyü
Birim Onayı Başvuru ölçütleri, başvuru kontenjanı (Aynı içerikli diğer kurslara başvuru yapabilirsiniz.) Reddedildi

Benim başvuru reddedilmiş.

bu arada tabletin özelliği veriliyor hocam verilmiyor değil . e-tab 5 1.7 ghz 8 çekirdek 2 gb ram/32 gb hafıza 5mp arka 2 mp ön kamera

anket sorularında soruları yanıtlayanların bt rehber öğretmeni olabileceğini hesaba katma gibi bi zahmette bulunamamışlar bile..bazı sorularda da tablet ve etkileşimli tahta kullanma şansım olmadığı halde kullanıyormuşçasına cevaplamak zorunda kalmama ne demeli.. bunların herşeyi göstermelik, laf olsun torba dolsun..oraya saçma sapan soruları koymakla, beyinsiz insanlara anlatır gibi ıvır zıvır detaylara girmekle, kpss bilgileri vermekle uzaktan eğitim vermiş olmuyorsunuz..çok sıkıcı :-1: :-1:

ozlem22' Alıntı:
anket sorularında soruları yanıtlayanların bt rehber öğretmeni olabileceğini hesaba katma gibi bi zahmette bulunamamışlar bile..bazı sorularda da tablet ve etkileşimli tahta kullanma şansım olmadığı halde kullanıyormuşçasına cevaplamak zorunda kalmama ne demeli.. bunların herşeyi göstermelik, laf olsun torba dolsun..oraya saçma sapan soruları koymakla, beyinsiz insanlara anlatır gibi ıvır zıvır detaylara girmekle, kpss bilgileri vermekle uzaktan eğitim vermiş olmuyorsunuz..çok sıkıcı :-1: :-1:

Kesinlikle hocam. Öğretmen merkezli sadece anlatmanın kötü olduğu söylemiş. Ama kendileri genelde antalıyorlar. Bilişim öğretmenlerini hiç hesaba katmamışlar. Bu kurs bence bilişimcilere değil diğer öğretmenlere yönelik olmalıydı. Biraz geri zekalı muamelesi var gibi hissediyorsunuz.Şu ithal kuramlardan bir kurtulamadık gitti.

Bir daha uzaktanda yakındanda olsa eğitime katılmayacam. kendim kurcalar öğrenirim. ne biçim eğitim ya. çok mu uğraşmışlar hazırlamak için.

arkadaşlar sınav notu 56.6 çıktı :(( salladım biraz birde FATİH Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı kısmı %97 de kaldı bilgisi olan varmı?

Sınıfta VSınıf uygulamasını nasıl yapacağız? okullar tatil olacak, biz hangi öğrenciyi ne zaman bulacağız?

2 saat 37 dk zaman harcadım, yeni bir şey katmadı bana... Hep bildiğimiz şeyler ve sonuna kadar dinletiyor. O kadar sıkıldım ki sınav kısmında soruları okuyasım bile gelmedi sıkıntıdan. :-1:

80 almışım bu arada.

ben de tamamladım testi ama kaç aldım kim bilir..sonuçlar 2 saat sonra gelecekmiş bekleyelim bakalım..

zodiac' Alıntı:
Sınıfta VSınıf uygulamasını nasıl yapacağız? okullar tatil olacak, biz hangi öğrenciyi ne zaman bulacağız?
Bende bunu merak ediyorum açıkçası, üstelik tabletim de yok :o

Geri