ozlem22' Alıntı:anket sorularında soruları yanıtlayanların bt rehber öğretmeni olabileceğini hesaba katma gibi bi zahmette bulunamamışlar bile..bazı sorularda da tablet ve etkileşimli tahta kullanma şansım olmadığı halde kullanıyormuşçasına cevaplamak zorunda kalmama ne demeli.. bunların herşeyi göstermelik, laf olsun torba dolsun..oraya saçma sapan soruları koymakla, beyinsiz insanlara anlatır gibi ıvır zıvır detaylara girmekle, kpss bilgileri vermekle uzaktan eğitim vermiş olmuyorsunuz..çok sıkıcı :-1: :-1:
Kesinlikle katılıyorum gereksiz yere uzamış eğitimozlem22' Alıntı:kpss bilgileri vermekle uzaktan eğitim vermiş olmuyorsunuz..çok sıkıcı :-1: :-1:
Hocam inan aklımda kalmadı bi tablet kaç gb bi de işlemci kaç çekirdek o aklımda kaldı abuk subuk sorular gerisimurat_erg' Alıntı:Arkadasim bir kiside sorulari solemezmi ya ne var sanki
Yok hocam soruları söylemek yasakmurat_erg' Alıntı:Arkadasim bir kiside sorulari solemezmi ya ne var sanki
Bende bunu merak ediyorum açıkçası, üstelik tabletim de yokzodiac' Alıntı:Sınıfta VSınıf uygulamasını nasıl yapacağız? okullar tatil olacak, biz hangi öğrenciyi ne zaman bulacağız?