Sahi şu anda 9-1 bekar yeni başlayan öğretmen maaşını bilen var mı? Hiç eklenti olmadan kaç alıyor yeni öğretmen?naber asgari öğretmenler
Sahi şu anda 9-1 bekar yeni başlayan öğretmen maaşını bilen var mı? Hiç eklenti olmadan kaç alıyor yeni öğretmen?naber asgari öğretmenler
9bin bandında 9100 falandırSahi şu anda 9-1 bekar yeni başlayan öğretmen maaşını bilen var mı? Hiç eklenti olmadan kaç alıyor yeni öğretmen?
Bu süreç öğretmenlere öğretmenlik dışında her işi yapmayı öğretti. Faydalı yönünden bakalım. Herkes borsa uzmanı, kripto uzmanı, emlak uzmanı, ikinci el oto alım satım uzmanı, ek işle gelir elde etme uzmanı oldu. ?Son birkaç yıldır yediğimiz dayağın haddi hesabı kalmadı Bu sefer ezilmesek ne olacak hocam. Pestili geçti halimiz
Asgari ücret 8500 oldu, tebrikler, doğru tahmin. Diğerler tahminleriniz tutmaz inşallahAsgari ücret 8500 tl, en düşük memur 10.000 tl, en düşük emekli maaşı 5.000 tl olur. Öğretmen 9/1 11.000 tl alır. Hayaldi gerçek oldu. Çok oku az kazan dönemi hayırlı olsun.
Cumhurbaşkanı
MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI konusunda
– Geçtiğimiz haftalarda kamu görevlilerinin ek göstergeden sözleşmelilerin kadroya geçirilmesine kadar anlayışla çözüme kavuşturduk. Memur ve emekli maaşlarında yapılacak artış oranlarını da bu şekilde tespit edeceğiz.
Şuan 3 senelik öğretmen olup Aralık ayı maaşı 8400 olan arkadaşlar var.Sahi şu anda 9-1 bekar yeni başlayan öğretmen maaşını bilen var mı? Hiç eklenti olmadan kaç alıyor yeni öğretmen?
okul müdürüm bu ay 7 bin küsur maaş aldı ..7 bin küsur..okul müdürü!Şuan 3 senelik öğretmen olup Aralık ayı maaşı 8400 olan arkadaşlar var.
şey de olur baş öğretmenlik farkını vs ekleyip maaşları 20 bin oldu diye.ben de bunu gördüm, sonra da izledim. ama 3600 ek göstergeyi de artış olarak hesaplayıp sunacaklarını düşündüm nedense
1/4 eşi çalışmayan ve iki çocuğu 6 yaşından küçüğe, başöğretmenlik te eklenince olabilirşey de olur baş öğretmenlik farkını vs ekleyip maaşları 20 bin oldu diye.
Şuan 3 senelik öğretmen olup Aralık ayı maaşı 8400 olan arkadaşlar var.
Ayrıca bu süreçte şunu da öğrendik: maaş kadar çalışır, maaş kadar öğrenciyle ilgilenirim. Fazlası için kendimi kasmam. Çünkü benim derdim geçinmek. Eğitimi neyleyim....Bu süreç öğretmenlere öğretmenlik dışında her işi yapmayı öğretti. Faydalı yönünden bakalım. Herkes borsa uzmanı, kripto uzmanı, emlak uzmanı, ikinci el oto alım satım uzmanı, ek işle gelir elde etme uzmanı oldu. ?
Dilim limitleri Artacak tahminimÇalışma bakanı Vedat Bilgin, hazine ve maliye bakanlığının çalışanların vergi dilimleri ile ilgili bir çalışma yaptığını açıkladı
Acaba vergi dilimleri çok mu artacak yoksa kesinti oranı mı azalacak?
Kariyer mariyer iç edecek bir formül yine bulurlar. Bize gelince kaşıkla verdiklerini kepçe ile geri alırlar. TV lere çıkardıkları şaklabanlarda %18 deyip sinirimizi zıplatıyorlar. Ortalık zevzek dolu.Çalışma bakanı Vedat Bilgin, hazine ve maliye bakanlığının çalışanların vergi dilimleri ile ilgili bir çalışma yaptığını açıkladı
Acaba vergi dilimleri çok mu artacak yoksa kesinti oranı mı azalacak?
Vergi dilimi etkisi 500 tl. Vergi dilimi muhabbeti ile 500 tl ile mi kandiracaklar bizi. Birde inş diyorsunuz adamlar 500 tl ile kandirirmiyiz hesabı yapıyor. Herkes yan ödeme mi alıyor ek ders mi alıyor. Maaşa etkisi 500 bilemedin 600 tl olsun. Maaşla geçiriyoruz biz. 2 3 yerden ek ödeme alanlar için fayda getirir bizim gibi maaşa talim edenlere kazık girer yine.
Daha önce hiç olumlu ters köşe gördünüz mü HocamAsgari ücreti özel sektör verdiği için devlet muslukları ardına kadar açar ama memura devlet vereceği için musluklar o kadar da açık olmaz. Akmasa da damlıyor diye şükür demeye mecbur kalabiliriz. Tabi bunların hepsi şimdilik yorum. Artık Ocak ayında göreceğiz. Belki de ters köşe yapıp bizi yanıltabilirler de. Ama bu düşük bir ihtimal bana göre.