Ben Karacasudayım hocam ama ilçelerini biliyorum. Bozdoğan Nazilliye yakın ufak güzel bir yer. Karpuzlu aydına daha yakın ama daha küçük bir yer274 puanla yazmayı düşünüyoruz fakat hala değerlendiriyoruz. Aydında neredesiniz hocam?
Ben Karacasudayım hocam ama ilçelerini biliyorum. Bozdoğan Nazilliye yakın ufak güzel bir yer. Karpuzlu aydına daha yakın ama daha küçük bir yer274 puanla yazmayı düşünüyoruz fakat hala değerlendiriyoruz. Aydında neredesiniz hocam?
Ben Denizli'deyim hocam. Bozdoğan yeşil güzel fakat yazın çok sıcak dediler ayrıca aktivite az dendi. Elmalı içinde ev bulmak zor olabilir ve aktivite yok dediler. Manyas bu ilçelere göre nüfus olarak daha ufak aslında sadece Bandırmaya ve Erdeğe yakın onun dışında daha da ufak fakat büyük şehir merkezlerine yada ilçelere yakın. Cumaya kadar düşüneceğiz gibi. Sizin kaç puanınız var hocam ayrıca Karacasu nasıl memnun değil misiniz?Ben Karacasudayım hocam ama ilçelerini biliyorum. Bozdoğan Nazilliye yakın ufak güzel bir yer. Karpuzlu aydına daha yakın ama daha küçük bir yer
Bozdoğan Aydın'ın bir çok ilçesine göre serin bir yerdir hocam. ufak bir ilçe ama yaşanabilir. karacasu da çok güzel ama memleket balıkesir. 19 yıldır burdayım hocam gidelim diye. 336 puanBen Denizli'deyim hocam. Bozdoğan yeşil güzel fakat yazın çok sıcak dediler ayrıca aktivite az dendi. Elmalı içinde ev bulmak zor olabilir ve aktivite yok dediler. Manyas bu ilçelere göre nüfus olarak daha ufak aslında sadece Bandırmaya ve Erdeğe yakın onun dışında daha da ufak fakat büyük şehir merkezlerine yada ilçelere yakın. Cumaya kadar düşüneceğiz gibi. Sizin kaç puanınız var hocam ayrıca Karacasu nasıl memnun değil misiniz?
Anladım hocam. Daha önce de açılmıştı Gönen ve Manyas gelmemiş miydi yüksek mi kapattı yoksa tercih mi yapmadınız hocam? Puanınız iyiymiş.Bozdoğan Aydın'ın bir çok ilçesine göre serin bir yerdir hocam. ufak bir ilçe ama yaşanabilir. karacasu da çok güzel ama memleket balıkesir. 19 yıldır burdayım hocam gidelim diye. 336 puan
Tercih yapmadım hocam ilk kez yapacağım. hayırlısıAnladım hocam. Daha önce de açılmıştı Gönen ve Manyas gelmemiş miydi yüksek mi kapattı yoksa tercih mi yapmadınız hocam? Puanınız iyiymiş.
Hayırlısı olsun hocam inşAllah.Tercih yapmadım hocam ilk kez yapacağım. hayırlısı
Şu an idareci olarak çalışıyorum, il dışı çıkarsa ağustos 15 de ilişik kesebilir miyim. Araştırdım ama net bilgi bulamadım.
hocam birinci tercihiniz mi manyas halk eğitim olacak ?Tercih yapmadım hocam ilk kez yapacağım. hayırlısı
Ben yazdım hocam.Bitti mi tercihleriniz hocalarım Manyas ı yazan var mı
Ben de tek tercih yaptım Manyas yazdım. 274 puanım var. Siz nerde görev yapıyorsunuz hocam neden bu kadar cazip geldi bu puanla daha önce de giderdinizManyas ı ben yazdım tek tercih olarak. 423 puan
Anladım hocam. Hayırlısı ile olur o zaman diyelimBen zaten Balıkesir de başlamıştım göreve. Kendim de Balıkesirliyim. Doğu görevini de Balıkesirde yapmıştım. Eşim ilk ataması doğuya olduğu için mecbur ben de Van'a geldim. Şimdi geri dönmeyi planlıyorum olursa.
Bende manyası yazdım hocam. Manyastaki hangi okulu yazdınız.yada ikisinidemi yazdınızBen zaten Balıkesir de başlamıştım göreve. Kendim de Balıkesirliyim. Doğu görevini de Balıkesirde yapmıştım. Eşim ilk ataması doğuya olduğu için mecbur ben de Van'a geldim. Şimdi geri dönmeyi planlıyorum olursa.
O zaman manyasta tanışma olasılığımız yüksek hocam ?Manyas Halk Eğitimi yazdım tek hocam.
Tek tercih Manyas hocam sizin puan kactihocam birinci tercihiniz mi manyas halk eğitim olacak ?