312 hocam gidecek arkadaşa hayırlı olsun o kadar az yer açılıyorki mahsur kaldık resmen doğuda ne memleket açılıyor ne de düzgün bir yer bunun sonu ne olacak böyle bilmiyorum.Tek tercih Manyas hocam sizin puan kacti
312 hocam gidecek arkadaşa hayırlı olsun o kadar az yer açılıyorki mahsur kaldık resmen doğuda ne memleket açılıyor ne de düzgün bir yer bunun sonu ne olacak böyle bilmiyorum.Tek tercih Manyas hocam sizin puan kacti
manyas vardı hatırladığımbalıkesirden nereler açılmıştı?
facebookda bir grup var orda paylaşılıyor ekran görüntüleri.Atama puanlarını nasıl bulabiliriz.
katlamalı hizmet puanı adaletsizliktir kurs ve zorunlu hizmet bölgesinde veya okulunda ekstra kaldı diye verilen fazla puanlar herkes açısından sorundur zaten her okulun puanı farklıyken böyle bir uygulama yapılması bir çok öğretmenin özlük haklarının alenen çiğnenmesine yıllarının çöp olup buruşturulup atılmasına sebep olmuştur daha da olacaktır yanlıştan dönülmese.Kendi adıma konuşursam ekonomik olarak artık istanbulda yaşamayı finanse edemiyorum. Bu yüzden 2 çocuğum olmasına rağmen her şeyi göze alarak tayin istedim. Diğer arkadaşlarda muhtemelen benzer durumda. Ya standartlarımı iyice düşürerek kalmayı seçecektim yada sılaya dönüş. Mecburi hizmet bölgelerinde uzun süreler kalan arkadaşlar, yada başka branştan geçenler yüksek puana sahiptir artık düşük puanlıların işi zor. Her geçen gün işler zorlaşıyor.
Yüzde yüz katılıyorum.katlamalı hizmet puanı adaletsizliktir kurs ve zorunlu hizmet bölgesinde ekstra kaldı diye verilen fazla puanlar herkes açısından sorundur zaten her okulun puanı farklıyken böyle bir uygulama yapılması bir çok öğretmenin özlük haklarının alenen çiğnenmesine yıllarının çöp olup buruşturulup atılmasına sebep olmuştur daha da olacaktır yanlıştan dönülmese.
“Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in sendika başkanları ile yaptığı toplantıda 2. il dışı gündeme gelmiş. Ben de teyit ettim. Sahanın talebi üzerine Bakanlık 2. il dışı için çalışma yapacak.”
Edip Üzen / X