yok hocammnn' Alıntı:var mı yok mu
bilisimcomu' Alıntı:
hemenyardim' Alıntı:bilisimcomu' Alıntı:
Başlığı değiştirip yanlış anlamaları ortadan kaldırmayı hiç düşünmüyor musunuz?
hocam başlığı görünce sizin mesajın aynısını yazmak istedim siz benden önce davranmışsınız.. :mrgreen:xodeda' Alıntı:Şua an itibariyle okuldayım. Tatil yok![]()
polwert' Alıntı:Beni müdür aradı biraz önce gelmiyon mu diye...Ben de tatil değil mi dedim? Güldü...Gel gel ben sana tatili gösterecem dedi... :lol:
o hiç olmadı ki, olmasın da zaten, salı bile anlamsız bence, millet içecek sızacak diye...bana yarar mı yarar bir gün fazladan evde olmak, eşinle vakit geçirmekten güzel ne var ama tatil manasız mı, manasız...Eslivya' Alıntı:Tatili geçtim 31 Aralık'ta yarım gün değil miydi yahu. Ona da razıydık şimdi ama o da yok :|
aytduman' Alıntı:polwert' Alıntı:Beni müdür aradı biraz önce gelmiyon mu diye...Ben de tatil değil mi dedim? Güldü...Gel gel ben sana tatili gösterecem dedi... :lol:uhaha:
bdogretim' Alıntı:şeffaf' Alıntı:o hiç olmadı ki, olmasın da zaten, salı bile anlamsız bence, millet içecek sızacak diye...bana yarar mı yarar bir gün fazladan evde olmak, eşinle vakit geçirmekten güzel ne var ama tatil manasız mı, manasız...Eslivya' Alıntı:Tatili geçtim 31 Aralık'ta yarım gün değil miydi yahu. Ona da razıydık şimdi ama o da yok :|
Bu mantıkla ben de dini bayramların tatil olmamasını isteyebilirim.
Ben içip sızmak istiyorum bundan kime ne. Herkes sizin gibi yaşamak, düşünmek zorunda mı?
bdogretim' Alıntı:şeffaf' Alıntı:o hiç olmadı ki, olmasın da zaten, salı bile anlamsız bence, millet içecek sızacak diye...bana yarar mı yarar bir gün fazladan evde olmak, eşinle vakit geçirmekten güzel ne var ama tatil manasız mı, manasız...Eslivya' Alıntı:Tatili geçtim 31 Aralık'ta yarım gün değil miydi yahu. Ona da razıydık şimdi ama o da yok :|
Bu mantıkla ben de dini bayramların tatil olmamasını isteyebilirim.
Ben içip sızmak istiyorum bundan kime ne. Herkes sizin gibi yaşamak, düşünmek zorunda mı?
repeat
içme günah sen bilirsin yani iç ama günah ama yinede sen bilirsin tamam tamam iç işte günah olmayasdı
until gün=kıyamet
konuyu acan arkadas ne düsünüyor acaba o siteye sormasi lazim niye boyle yapionuz die.bilisimcomu' Alıntı: