Şarz süresi çok kısa.technolog' Alıntı:Sony Ericsson Xperia yada mini olanı bende bunlara takıldım arkadaşlar. :idea:
Kullanıyormusunuz hocam.Forumtor' Alıntı:Xperia'yı klasik telefon gibi kullanırsanız şarjı çok rahat 4 gün gidiyor.
:+1:the_korsan' Alıntı:interneti pcden kullanmk icin bakiniz:tether orn:barnacle
hasari' Alıntı:Tavsiyeler için tşkler arkadaşlar önerilen modeller üstünde yoğunlaştım ama henüz karar vermedim.
@beskaza hocam işte bu telefon dediğimde alacağım aldığım modeli de buraya yazarım.
Hocam telefon süpermiş hayırlı olsun. Bu fiyata nerede buldun çok uygun almışsın.beskaza' Alıntı:hasari' Alıntı:Tavsiyeler için tşkler arkadaşlar önerilen modeller üstünde yoğunlaştım ama henüz karar vermedim.
@beskaza hocam işte bu telefon dediğimde alacağım aldığım modeli de buraya yazarım.
Hocam dün HTC Sentation XE aldım 1000 TL fiyata Sanırım bu fiyattan ucuzada bulacak yoktur bu telefonu.
hasari' Alıntı:Hocam telefon süpermiş hayırlı olsun. Bu fiyata nerede buldun çok uygun almışsın.beskaza' Alıntı:hasari' Alıntı:Tavsiyeler için tşkler arkadaşlar önerilen modeller üstünde yoğunlaştım ama henüz karar vermedim.
Hocam dün HTC Sentation XE aldım 1000 TL fiyata Sanırım bu fiyattan ucuzada bulacak yoktur bu telefonu.
Cemal TANER' Alıntı:Ne IOS ne Android ,Windows Phone gümbür gümbür gelecek.