BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
Re: Bilişim Eylemine Katılım Anketi

Trafik Kazası kesindir .. Eğer Önlem alınmassa çoğumuz bu kazaya kurban gideceğimiz kesindir....

Şuan Formatörlük yapanlar hiç bu olaya güvenmesinler . Çünkü formatörlük geçici Müdür Yrd . Benzer "hatta daha da kötü" herhan kalkabilir sorun o zaman başlar
Okulunda norm olmadığı için işin şansa yada MEM lere kalır ki

Sefa hocam mart sonu gibi uygun olur kanımca. Havalarında biraz ısınmış olması bir çok ilden gelecek arkadaşlar için avantaj olur. Hava muhalafeti engellememiş olur bir nebze katılımı. İnşallah katılım çok fazla olacak. Ben arkadaşlara güveniyorum.

inşallah katılım fazla olacak
zira şimdiden tayin döneminde yaşıyacağımız sıkıntı aklıma geliyor dertlenmeye başladım

sarix' Alıntı:
zira şimdiden tayin döneminde yaşıyacağımız sıkıntı aklıma geliyor dertlenmeye başladım

evet hocam artık bi çok okulda bt öğrt. normu düştüğü için okullar tayin dönemlerinde açılmayacak ve yer değiştirmemiz zor olacak, yaz tatilinde eş durumundan tayin isteyecem , şimdiden kara kara düşünmeye başladım...

seneye de 4. 5. sınıflarda bt dersi kalkınca sözleşmeli btcilerin durumunu hiç düşünemiyorum...

mavi85' Alıntı:
sarix' Alıntı:

evet hocam artık bi çok okulda bt öğrt. normu düştüğü için okullar tayin dönemlerinde açılmayacak ve yer değiştirmemiz zor olacak, yaz tatilinde eş durumundan tayin isteyecem , şimdiden kara kara düşünmeye başladım...

derslerin geri verilmesi mi daha kolay yoksa formatörlük kadrosu mu verilmesi? bende bunu diyorum işte yoksa mayısta il dışını unutun norm olmayınca...

FORMATÖRLÜK KADROSU DİYE BİR ŞEY YOK MEB 'TE
SADECE GECİCİ OLARAK BULUNAN BİR ÇÖZÜM
HAA BUNU DÜZENLEYİP TEKRAR SUNARLAR BİLEMEM
EN İYİSİ DERSLERİ GERİ ALMAK HEM KENDİMİZ İÇİN HEMDE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

BEN 2004 TE MEZUN OLDUM ONUN İÇİN BÖTE CİLER LE İLETİŞİM KURAMIYORUM
YENİ MEZUNLAR VARSA ANKARADA İLETİŞİME GEÇSİNLER YADA KOMŞU İLLERDE

çocuklara okulu sevdirmek için bt dersini kaldırdılar, oysa çocuklar koşa koşa geliyor derse, bt dersi az diye üzülüyorlar...

evet arkadaşlar hazır kpss de yaklaşıyorken böteli öğrencileri 4. sınıfları özellikle bu durumdan haberdar etmemiz lazım, onların haberi yok bence dersin kaldırıldığından... eylem için destek isteyelim...

benim fikrim acaba sendika bazında bütün BÖTE bölüm başkanlıklarına hiç olmazsa yakın illerdekine bir yazı yada bunun gibi birşeymi yollasak hiç olmadı ben konya ve ankaradaki BÖTE öğrencilerinin kurduğu öğrenci klüplerini öğreneyim bunların başkanları ile irtibata geçelim bence denemeye değer sonuçta bizim şu andaki durumumuza onlarda düşecek hatta böyle devam ederse düşemeyecek bile birde sefa hocam dersi en az senin kadar bizde istiyoruz ama uzakta olduğumuz için ancak okul arkadaşlarımıza ve ilçemizde bulunan bir kaç bilgisayar öğretmenine ulaşıyoruz organizasyon işleri zordur sinirlenme sen herşey bu kez çok iyi olacak inş.

Formatörlük kadro değil, görevlendirmedir.Formatörlük kadrosu bir rüyadır...aslolan bilişim desleridir...bilişim desleri IN :+1: formatörlük OUT :-1:

Arkadaşlar bu eylemi destekliyorum ancak hamile olduğum için hiç bir şekilde katılamıyorum. İmkanı olanlara yalvarıyorum nolur imkanınız varsa katılım sağlayın.

bdogretim' Alıntı:
Valla şu anda ne sözleşmeliler ne de okuyanlar umrumda değil. Kendi hakkına sahip çıkmak için hiçbirşey yapmayanlar başlarına gelen heşeyi hakediyor demektir.

Bir ara forumda sözleşmeliler diye bir başlık vardı. Hatırladığım kadarıyla 100' den fazlasydı bu arkadaşlar. Nerdeler şimdi. Yada bir ödev olduğunda foruma yazan BÖTE öğrencileri neden sessizler.

hocam ben sözleşmeliyim elimden geleni yapıyorum . mail gönderiyorum gerekli yerlere arkadaşlarımı örügtülemeye çalışıyorum eylem için. bişey yapmadığımızı mı düşünüyorsunuz? her mesajımızda sözleşmeliyiz diye yazmamız mı gerekiyor?

amdturion' Alıntı:
bdogretim' Alıntı:
Valla şu anda ne sözleşmeliler ne de okuyanlar umrumda değil. Kendi hakkına sahip çıkmak için hiçbirşey yapmayanlar başlarına gelen heşeyi hakediyor demektir.

Bir ara forumda sözleşmeliler diye bir başlık vardı. Hatırladığım kadarıyla 100' den fazlasydı bu arkadaşlar. Nerdeler şimdi. Yada bir ödev olduğunda foruma yazan BÖTE öğrencileri neden sessizler.

hocam ben sözleşmeliyim elimden geleni yapıyorum . mail gönderiyorum gerekli yerlere arkadaşlarımı örügtülemeye çalışıyorum eylem için. bişey yapmadığımızı mı düşünüyorsunuz? her mesajımızda sözleşmeliyiz diye yazmamız mı gerekiyor?

:+1: +1

Mailleri saymıyorum, AKİM ve BİMER'i bezdirdim belki de. 10'u aştı yazdığım mesaj. En son Başbakanın evine kargo yolladım takipteyim, Milli Eğitim Bakanına bir bakan aracılığı ile elden ulaştırmaya çalışıyorum BGV raporu ve mektubumu. Direk TTKB'ye attığım bir mailde topu PGM'ye atmışlar daha yeni cevap geldi.

Eyleme katılacak maddi imkanı sağlarsam da katılacağım 10 saat uzakta da olsam. Maddi imkanı sağlamak için de sabah, akşam ek iş yapıyorum... Ben de sözleşmeliyim, şuan 4. ve 5. sınıflara girebiliyorum, seneye 4. ve 5. sınıflar olmasa bile belki okulumda kalamayacağım ama ilçede kalabileceğimi öngörüyorum. Zira şuanki okulumda sadece 6. ve 7. sınıflarda 14 şube var. İki okul boş durumda ilçede. Bu kadar rahatken bile belki de koca ilçede tek başıma çırpınıyorum. Sendikaların ilçede yapabileceği hiç bir şey yok. Türkiye genelinde ne yapılabilecekse katılmaya çalışıyoruz. Çünkü mevcut durumla 2011-2012 eğitim-öğretim yılında kaos içinden çıkılmaz bir hal alacak.

Sizden ricam lütfen yorum yaparken biraz daha dikkatli olun. Eğer eleştirilecek birileri varsa İstanbul'daki eyleme imkanı olduğu halde katılmayan, özellikle İstanbul'da görev yapan BT öğretmenleridir... :verymad:

Katılanlara saygımız sonsuz :alkis: Ankara'daki eylemi organize eden Sefa hocamıza da...

Bu arada bir kaç ay önce başta imsiyat olmak üzere birçok hocamız Ankara'da eylem diye ortalığı ayağa kaldırıyordu şimdilerde o grubu hiç göremiyorum, buna bir anlam veremedim açıkçası.

eya hocam maddi imkan demişsiniz
Bununla neyi kast ediyorsunuz

09:30 başkanla görüşme yapacağım eylem tarihinide söyleriz o zaman

Arkadaşlar ayırım kayırım yapmaalylım bu olay hepimizi etkiliyor sözleşmeli/ kadrolu kim varsa

sefatetik' Alıntı:
eya hocam maddi imkan demişsiniz
Bununla neyi kast ediyorsunuz

Konu dağılmasın diye özel mesaj attım size hocam... Kısacası Ankara'ya günü birlik gidip gelecek imkanım şu an için yok. :(

Ben her zaman söyledğim gibi ben bu eylemi tek başımada yaparım ama olan size olur kimsede duymaz

beden eğitimi öğretmenleri haklarını aradılar ve kazandılar bizde hakkımızı aramalıyız ankarada olmasını tavsiye ediyorum

Arkadaşlar güzel bir gelişme var bakan la görüşmeye gideceğim çarşamba günü
randevu kabul edilmiş

Geri