sarix' Alıntı:inşallah katılım fazla olacak
zira şimdiden tayin döneminde yaşıyacağımız sıkıntı aklıma geliyor dertlenmeye başladım
mavi85' Alıntı:sarix' Alıntı:inşallah katılım fazla olacak
zira şimdiden tayin döneminde yaşıyacağımız sıkıntı aklıma geliyor dertlenmeye başladım
evet hocam artık bi çok okulda bt öğrt. normu düştüğü için okullar tayin dönemlerinde açılmayacak ve yer değiştirmemiz zor olacak, yaz tatilinde eş durumundan tayin isteyecem , şimdiden kara kara düşünmeye başladım...
erolemir' Alıntı:Formatörlük kadro değil, görevlendirmedir.Formatörlük kadrosu bir rüyadır...aslolan bilişim desleridir...bilişim desleri IN :+1: formatörlük OUT :-1:
bdogretim' Alıntı:Valla şu anda ne sözleşmeliler ne de okuyanlar umrumda değil. Kendi hakkına sahip çıkmak için hiçbirşey yapmayanlar başlarına gelen heşeyi hakediyor demektir.
Bir ara forumda sözleşmeliler diye bir başlık vardı. Hatırladığım kadarıyla 100' den fazlasydı bu arkadaşlar. Nerdeler şimdi. Yada bir ödev olduğunda foruma yazan BÖTE öğrencileri neden sessizler.
amdturion' Alıntı:bdogretim' Alıntı:Valla şu anda ne sözleşmeliler ne de okuyanlar umrumda değil. Kendi hakkına sahip çıkmak için hiçbirşey yapmayanlar başlarına gelen heşeyi hakediyor demektir.
Bir ara forumda sözleşmeliler diye bir başlık vardı. Hatırladığım kadarıyla 100' den fazlasydı bu arkadaşlar. Nerdeler şimdi. Yada bir ödev olduğunda foruma yazan BÖTE öğrencileri neden sessizler.
hocam ben sözleşmeliyim elimden geleni yapıyorum . mail gönderiyorum gerekli yerlere arkadaşlarımı örügtülemeye çalışıyorum eylem için. bişey yapmadığımızı mı düşünüyorsunuz? her mesajımızda sözleşmeliyiz diye yazmamız mı gerekiyor?
sefatetik' Alıntı:eya hocam maddi imkan demişsiniz
Bununla neyi kast ediyorsunuz