BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
Re: Bilişim Eylemine Katılım Anketi

Arkadaşlar Ankarada olsun daha etkili olur, eyleme gelenler bir tane eski klavye getirsin klavye brakma eylemi yapalım medyanında ilgisini çeker.

Biz eşimle bilgisayarcıyız yani çifte mağdur, İstanbula yakın olmama rağmen benim tercihim Ankara yer açısından daha çok gelen olacaktır.Hepimize sabır diliyorum..

hepimiz şikayetçiyiz durumumuzdan ama yerimizde oturup zümrelerimizin bizim adımıza bişeyler yapmasını bekliyoruz galiba, ben de :(
Çözüm bakanlığa yetkili kişilere ulaşmak..Ankara mantıklı..

forumda herkes ağlıyo ama anketi oylayanların sayısı gayet düşündürücü.Arkadaşlar iyimisiniz yoksa radyasyondan mı etkilendiniz fena halde.ben norm fazlası filan değilim şu anda ama her siteyi açtığımımda eylem tarihi belli mi önce buraya bakıyorum.Yazık değil mi emeklerimize.

gazi böte deki bir arkadaşıma ulaştım oda tüm sınıfları harekete geçirecek umarım katılım olur

teşekkürler. biz istanbuldayız atamanın neticelenmesini bekliyoruz. Ankarada olsada, hafta içi hafta sonu her halukarda geliyoruz +2

sefatetik' Alıntı:
Arkadaşlar hafta içi MEB için iyi olur ama çoğu kişide izin mazeretimi ön plana çıkarıyor.. Hafta sonu kayılma oranı ne olur hafta içi ne olur
Birde eylem şuan için tam yayılmadı gibi geldi bana aslında tam zamanı ama sayı açısından da öyle değil
26 şubbat'a veya daha fazla ses ve sayı olması için mart 'ın ortası ne diyorsunuz arkadaşlar katılım çok olması ses getirir bunu unutmayalım kesinlikle
Bence ankete şunuda ekleyelim yakın tarihte olsun diyenler
Mart ayının ortası olsun

hocam bence tarih bir an önce belli olmalı ki yayılmaya başlasın, bence 2 haftadan önce olmamalı heber verdikten 2 hafta sonra olmalı ki eylem, herkes kendini ona göre ayarlasın, eylem haberi yayılsın, neden mi ? hocam biz burda bir avuç insanız, sayımız az olur, rezil oluruz, böteli öğrencilerle mutlaka iletişime geçilmeli, böyle düşünüyorum mart başı olabilir...

artık tarih belli olsun hocam 5 mart olabilir hafta sonu olacaksa ...

yer olarak ikisi de uzak o yüzden farketmez. tarihe göre katılıp katılmayacağım belli olacak. büyük ihtimal katılıcam

ama arkadaşların dediği gibi tarihi en az 2 hatta 3 hafta sonrasına ayarlayalın ki iyice yayılsın. bu konuda çalışan arkadaşlara teşekkürler.

bdp li bir milletvekilinin biz bilişim öğretmenlerini savunması düşündürücü bence.. diğer milletvekillerine yazıklar olsun!!

Arkadaşlar bu arada ben yazılı önergemi verdiğim partiler söyleyeyim bu arada
AKP
CHP
MHP
BDP
Hepsinede yazılı soru önergemi verdim . Ama bunlardan sadece BDP bunu düzenleyip TBMM ye Sn. Nimet ÇUbukcuya soru önergesi haline getirmiş ve sonmuş
Cevabını bekleyeceğiz şunuda söyleyeyim Şuan kesin bir çalışma vardır. Bu konuda ..... bakalım biraz sabırlı olacağız
Hızlanması içinde en yakın zamanda EYLEM şart

Arkadaşlar Bilişim Öğretmenlerinin takıldığı başka "Kahve :D " varmı pardon yani site demek istedim eylem haberimiz oaralara da eklensin..

Bana telefon eden arkadaşları kayıt ediyorum . İl bazında temsilci belirleyelim . Aynı ilden arayanları onlara yönlendirelim .istanbuldakiler benimle beraber gelebilirler. Bugün ilçelerin posta kutularına haber koydurtum malumunuz istanbul büyük herkese ulaşmak çok zor ama ilçe MEM lerden haber yollayacağım haberi duyan diğer arkadaşlarına hbaer versin böylece tarih belirleyene kadar katılım da artar çok kişiye ulamamız gerekiyor.

böylece tamsilciler sayesinde tam net sayıyı belirlemiş oluruz....

mardindeyim haftasonu olursa katılırım burada da organize yapabilirim kendime bu konuda güveniyorum. sayımız az olabilir bu her zaman böyle olacaktır siz sayıya önem vermeyin :) az laf çok iş haydin haydin.. bu arada deneyip tecrübe edip görmek kadar güzel bir şey bence bu meslekte, biz bir şeyler yapalımda sonuç ne olursa olsun derim ben...

Arkadaşlar gün o kadar önemli mi bilemiyorum ama Yayılma ve duyurmada zayıfız gibi geldi bana site üzerinde bir gerileme var sanki birileri birşeyler mi duyududa biz bilimiyoruz ...

Lütfen herkes ilindeki öğretmen arkadaşlar duyursun... Eylem yapacağımızı

Ankarada olan arkadaşlar ise BÖTE lerin son sınıfındaki kişilerle iletişim kurabilirler. Onlarda bize ulaşsın mesela sayı çok önemli sönük geçmemesi gerekiyor...

her ilden bir temsilci seçilmeli bence. girgin arkadaşları olmalı bunlar ve ildeki diğer arkadaşları toplamalılar.

Mellifica' Alıntı:
her ilden bir temsilci seçilmeli bence. girgin arkadaşları olmalı bunlar ve ildeki diğer arkadaşları toplamalılar.

İmkansız birşey hocam.

Sıkıntılar yeni değil, uzun zamandır var fakat insanlarda artık sürekli aynı şeylerden sıkıntılardan çözümsüzlükten çözüm önerilerinden isteklerden sıkıldı bunaldı ve duruma alıştı. Canı yananların sayısı arttıkça arada ses yükselmeye başladı.

Fakat durumdan memnun olmayanlar kadar memnun olanda var, malesef bu böyle, öyle şeylerle karşılaşıyoruz ki birşeyler için çabalayan insanları enayi görenler bile var. Gerçekten meseleyi sahiplenen insanlarda bıktırıldı.

Konu için son sözüm; katılım konusunda duygusallığa, poliyannacılığa çok gerek yok arkadaşlar, ankara ve yakın iller dışında katılım çok fazla beklenemez, bu oylamadaki sonuçlara da çok fazla itimat etmemenizi öneririm, tarih belli olmadan herşey havadadır, 20 kişide olsa 40 kişide olsa, tek başıma da olsam, istanbuldaki gibi de olsa biz bunu yapacağız, kararımız karar deniyorsa, bir eylem yapılacaksa kafaya koyulmuşsa net tarih belirlenip duyurulmalı.
Bu işe çaba gösteren arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, kolaylıklar versin, inşallah hayal kırıklığı olmadan istenen sonucu alırlar.

Saygılar

sefatetik hocam duyurucaz arkadaşlara ama tarih belli değil, ne zaman diye soruyorlar haliyle, umarım en kısa zamanda belli olur...

Arkadaşlar tarih için tekrar başkanla konuştum . Bana bildirecek uygun tarihi

Tarih belli olur olmaz her ilden kaç kişi katılacaksa bana telefon açsınlar TEL:0505 883 5029
VEYA
egitimsozsen@egitimsozsen.org

Mail atalım iletişim kurup neler yapacağımız herkesin bilgisi olsun ...

şuana kadar benimler iletişim telefon açıp iletişim kuranların sayısı da 10 kişi filan

Doğrusu bu konudan da rahatsızım .. Acaba niye böyle davranılıyor ... diye düşünmeye başladım ....

Daha önceden de söylediğim gibi ben bu eylemi tek başımada yaparım ama ne kadar ses getirir onu bilemem
Lütfen herkes biraz çaba harcasın eylem tarihini siteye yazar yazmaz herkes bunu yaysın lütfen....

Her ilde temsilci olacaklar bana telefon açsınlar aynı ilden arayanları onlara yönlendirelim
Beni arayan iller
ELAZIĞ
BİNGÖL
GAZİANTEP
GÜMÜŞHANE
İSTANBUL

TÜRKİYEDE 81 İL YOK MUYDU :)

BİR KAÇ TANE DE HATIRLAMIYORUM KSR BAKMASIN O KİŞİLER ...

Geri