BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
Re: Bilişim Eylemine Katılım Anketi

CUMARTESİ VEYA HAFTA İÇİ OLMASI KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
HAFTA İÇİ OLSUN DİYENLER KAÇ KİŞİ
HAFTASONU OLSUN DİYENLER KAÇ KİŞİ

BUNUDA ANKETE EKLEYEBİLİRMİSİNİZ

ANKARA KONUSU KESİN ARKADAŞLAR BU ARADA İSTANBUL İÇİN BAŞKA BİR TARİH SEÇERİZ

hocam ben bi daha söylüyorum hafta içi olursa öğretmenlerden katılan az olur, ancak böte öğrencileri gelirse durum değişebilir, ama öğrenciler gelmeyecekse rezil oluruz, bizden çok öğrencileri de ilgilendiriyor aslında, çünkü ders kaldırıldı, bundan sonra alım olmaz... ankarada olsam tüm üniversitelere kendim giderdim böteciler için, hocam öğrenciler büyük koz olacak sayı için, onlarla iletişime geçen yok mu ...

ankarada hiç bt öğretmeni yok sanki bu işle ilgilenecek... keşke ben ankarada çalışıyo olsaydım...

İşte sorun burda zaten ankaradan arayan veya şu forma bir yazı daha yazan yok acaba onları ilgilendirmiyor mu ?

Bu arada bir arkadaştan da ilginç bir fikir geldi oda baya güzel

Davul çalmayı bilen var mı aramızda veya davul bulurum diyen

Şimdi Milli eğitim ile bizim eyleme başlayacağımız alan arasında kısa bir mesefa var bu msefaeyi biz yürüyerek meb 'in önüne kadar gideceğiz

Yürürken bir arkadaşımız en önde davul çalarak elinde ferman yazısı okuyacak
EY AHALİ DUYDUK DUYMADIK DEMEYİM
MEB OKULLARDAKİ BİLGİSAYAR DERSİNİZ KALDIRMIŞTIR DİYECEK

TABİİ BUDA BAYA SES GETİRİR BAYA GÜZEL BİR FİKİR SÖYLEYEN ARKADAŞI TEBRİK EDİYORUM :alkis:

BİR ARKADAŞ BÖTE DEKİ ARKADAŞIYLA İLETİŞİME GEÇMİŞ AMA DAHA BİRŞEY GELMEDİ BANA

Hocam tarihi yarın yazarım büyük bir ihtimalle
Emniyeten bize haber gelecek

Artık şunu umuyorum herkes tarihten sonra canla başla çalışır umarım

Herkesten destek bekliyoruz kısacası BT öğretmeni olmasada olur . Diğer branşlarında bize destek vermesi gerekiyor....

Umarım 3 veya 5 kişi toplanmayız dedğim gibi davul bulabilirmiyiz acaba ....

sefatetik' Alıntı:
Umarım 3 veya 5 kişi toplanmayız dedğim gibi davul bulabilirmiyiz acaba ....

davul olayını ben kırıkkaleden ayarlarım eğer ankara olursa sorun değil ama zaman ve mekanı artık belirlesek hiçde fena olmaz

the_korsan' Alıntı:
Mellifica' Alıntı:
her ilden bir temsilci seçilmeli bence. girgin arkadaşları olmalı bunlar ve ildeki diğer arkadaşları toplamalılar.

İmkansız birşey hocam.

Sıkıntılar yeni değil, uzun zamandır var fakat insanlarda artık sürekli aynı şeylerden sıkıntılardan çözümsüzlükten çözüm önerilerinden isteklerden sıkıldı bunaldı ve duruma alıştı. Canı yananların sayısı arttıkça arada ses yükselmeye başladı.

Fakat durumdan memnun olmayanlar kadar memnun olanda var, malesef bu böyle, öyle şeylerle karşılaşıyoruz ki birşeyler için çabalayan insanları enayi görenler bile var. Gerçekten meseleyi sahiplenen insanlarda bıktırıldı.

Konu için son sözüm; katılım konusunda duygusallığa, poliyannacılığa çok gerek yok arkadaşlar, ankara ve yakın iller dışında katılım çok fazla beklenemez, bu oylamadaki sonuçlara da çok fazla itimat etmemenizi öneririm, tarih belli olmadan herşey havadadır, 20 kişide olsa 40 kişide olsa, tek başıma da olsam, istanbuldaki gibi de olsa biz bunu yapacağız, kararımız karar deniyorsa, bir eylem yapılacaksa kafaya koyulmuşsa net tarih belirlenip duyurulmalı.
Bu işe çaba gösteren arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, kolaylıklar versin, inşallah hayal kırıklığı olmadan istenen sonucu alırlar.

Saygılar

hocam ben de mardindeyim çok büyük bir aksilik olmadığı sürece 2-3 pankart hazırlayıp katılacağım, malum pankart malzemeleri istanbulda oraya geçmem gerekecek, ve bende 10-20 kişi olsa dahi genede katılacağım. denemekten ne zarar gelir ki , hiç bir kaybım olmaz..
saygılarımla

arkadaşlar bildiğiniz gibi mart ayında ankarada baya bir eylem var

örneğin
8 mart dünya kadınlar günü
14 mart tıpcılar eylem yapacak
benim bildiğim

kısacası bunların göölgesinde de olmak istemiyoruz
medya bize yönelmeli bizi haber yapmalı kısacası
tarih te ona göre secilmeli

Ama yarın işallah kesin birşeyler yazar web sitemizde de yayınlarız

Bu eylem işi aslında arada çıkan bir karardı doğurusu
Çünkü 26 mart ta sendikamızın daha önceden sözleşmeliler için almış olduğu Rock gruplarının çağrılacağı eylem tarihi alnımış
birde burdan sıkıntımız var

Ondan biraz sıkıntı oldu bir ay içersinde 2 eylem kısacası olacak

Burda nazlanan arkadaşlara söyleyeyim hiçbir sendika bize sahip çıkmıyor böyle bir şeyde yapmaz
Bende yönetimdeki arkadaşlara rica ,minet 'le aldırtım bu olayı ama bakıyorumda ses çok cılız çıkıyor

Hani şunu görüyorum birileri yapsın diyenler çok gibi geldi bana

Kusura kimse bakmasın bugün bu iğne birimize dokunuyorsa yarın 10 bin kişiye dokunacak

2011-2012 eğitim-öğretim yıllı 10 BT öğretmenin KAOS yıllı olacaktır. Şuanda sinyal vermektedir

Geri