BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
Re: Bilişim Eylemine Katılım Anketi

http://mserdark.com/medya/bir-gazeteciy ... im-kurulur

◦Spam yapmayın: Tanıttığınız şey karşınızdaki kişiyle gerçekten ilgili değilse o mesajı yollamayın. Toplu gönderimler alıcısında her zaman antipati doğurur. Mümkünse kişisel bir mesajla temas kurun. Aynı mesajı farklı yerlerden topluca yollamak ya da birkaç kişi birleşip tek kişiyi bombardımana tutmak da iyi bir fikir değildir. Bu asla işe yaramaz. Bir çuval inciri berbat eder. Bir konuyla bir yayın organında en ilgili kişi kimse onunla temas kurun.
Bu listeyi aklıma gelenler oldukça güncelleyeceğim.

canım kardeşleriim siz mailerinizi atın bakmayın bu tür linklere

Tamam arkadaşım dediğin adrese güzel bir yazı yazıp gönderdim...

arkadaşlar benimde bi fikrim var biraz türk işi olacak ama :) ya illa gidenlerin bt öğretmeni olmasına gerek yok :D abinizi babanızı yada beden egitimi teknoloji tasarım öğretmen arkadaşlarınızı vs.vs nekadar samimi oldugunuz kişiler varsa götürün olmadı bi kahveye girin gençlere rica edin 30 kişiye gelin arkamızda durun diyin maksat kalabalık olmak...kalabalık olmassa bu olay üzülerek söylüyorum ama etkisiz olur benden demesi... istanbul için diyorum. 500 kişi olmassa bişeye yaramaz...ankara olursa bende gelecem 2 kişi.

bende fox tvye çalar saate mail attım şimdi. sefa kardeşim senin formuda 2 arkadaş ayrı okullardan doldurduk adanadan umarım işine yarar... ya bu formatörlüğü cıkartanın ben beynine limon sıkmak istiyorum :) bu nasıl bi rezillikdir arkadaşlar okulda neyi bekliyoz akşama kadar yazık bize yaw ..hadi benim müdür ii 9 da gelip 3,30 da cıkıyorum 8degelip 5 ekadar kalmak zorunda olanlara allah yardım etsin ... :-1:

ben maalesef 15 gün kadar önce çıkan sağlık sorunum nedeniyle ameliyat olma olasılığım var bu yüzden uçak biletlerimi alamadım. sizlerin yanında olmak destek vermek isterdim ama bugün itibariyle sizlerle olamıyacağım.Sizlerinde Allah yardımcınız olsun dostlar.

sayın evrim0626 arkadaşım allah şifa versin çok geçmiş olsun....

eylem için net bir tarih verebilir misiniz? Ben eşimle katılmak istiyorum. çocuklar var biri küçük 15 aylık tarihi önceden bilirsem evde ki durumları ona göre ayarlamam ve düzenlemem gerekir. Emeği geçen herkese teşekkürler sizler gibi adım atacak işler yapamıyorum ama en azından adana'dan ankara ya gelip birlik olmak isterim tekrar tekrar teşekkürler...

melekcevikoz' Alıntı:
eylem için net bir tarih verebilir misiniz? Ben eşimle katılmak istiyorum. çocuklar var biri küçük 15 aylık tarihi önceden bilirsem evde ki durumları ona göre ayarlamam ve düzenlemem gerekir. Emeği geçen herkese teşekkürler sizler gibi adım atacak işler yapamıyorum ama en azından adana'dan ankara ya gelip birlik olmak isterim tekrar tekrar teşekkürler...
hocam 16 Nisan da Ankara ' da eylem.

eyleme fırsatı olup da gelmeyen arkadaş, ondan sonraki süreçte gelip forumda dert yanmasın.

Re: eyleme katılacak kişi sayısı

metelf' Alıntı:
amdturion' Alıntı:
metelf' Alıntı:
oturun oturduğunuz yerde. aldığınız maaş yetmiyor mu? size verilen bu paranın yarısına yaptığınız işin katlarcasını yapacak olanlar var. kendinizi çok değerli görmeyin.

sizin tuzunuz kuru galiba. ben 15 saati doldurmak için 5 farklı derse giriyorum. derdimiz para olayı değil. diğer öğretmenler sadece derse girip çıkıyor, bizim gibi ders saatleri elinden alınıp maaş karşılığını doldurmak için okul okul gezmiyorlar. bir de sözleşmeli olan öğretmenlerin haline bakın. formatör olamıyorlar norm fazlası olduklarında sözleşmenin feshi ile karşı karşıyalar. siz eyleme falan katılmayın. kimse kimseyi zorlamıyor. ama biz istediğimiz hakları alırsak en çok sevinenlerden birisi de siz olursunuz.

benim demek istediğim şükürsüzlük etmeyin. millet 500 tl maaşa çalışıyor sesi çıkmıyor. biz 2000 tl maaşımız var diye ağlıyoruz. niye 5000 tl olsun derse de girmeyelim yatalım, devlet bize her ay bu parayı versin. inan bu devlet 5000 tl versin 10.000 tl istersiniz.

Sana ne kim şükrediyor kim şükretmiyor,konu bu mu şimdi?Arkadaşım ben senin öğretmen olduğuna hele de bilgisayar öğretmeni olduğuna inanmıyorum.Senden olsa olsa din kültürü öğretmeni olur.Maaştan bahsediyor.Birkaç yıl önce daha az olan maaşınla ne kadar et veya altın alıyordun bir de şimdiki o kabarık maaşınla ne kadar alabiliyorsun bir hesapla bakayım bir de şunu düşün senden çok daha az işi yapan bir sınıf öğretmeni ne kadar alıyor ve ne kadar çalışıyor.Ha hükümete yalakalık yapacaksan yanlış adrestesin.

benim demek istediğim şükürsüzlük etmeyin. millet 500 tl maaşa çalışıyor sesi çıkmıyor. biz 2000 tl maaşımız var diye ağlıyoruz. niye 5000 tl olsun derse de girmeyelim yatalım, devlet bize her ay bu parayı versin. inan bu devlet 5000 tl versin 10.000 tl istersiniz.

Forumba bazıları o kadar boş konuşuyor ki. Size cevap vermeye bile değmez ama tutamadım kendimi. Millet 500 TL ye çalışıyor olabilir. Onlara saygı duyuyor ve Allah kolaylık versin diyorum. Bizler iyi şartlarda çalışmak için okuduk. Eziyet çekmek için değil. Ama şunu da diyemem eğer bir doktor 10000 TL alıyorsa ben niye almıyorum diyemem, onun eğitimi işi karşılığı alacaktır. Ben de eğer öğretmen olduysam diğer tüm öğretmen arkadaşlarımla eşit şartlarda olmalıyım. Bilişim öğretmenlerinin çektiği çileyi bilmeyen anlayamaz. Sizin öğretmen olduğunuzu bile düşünmüyorum. Şükretmek farklı birşeydir, uğradığın haksızlıkla mücadele başka birşeydir. Eğer birgün siz de haksızlığa uğrarsanız burda bize akıl verdiğiniz gibi embesil durmayın

Eylemin tam yerini saatini vs. tam bilgi alsak birde Ankarayı bilen arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. bende eşimle katılıcam inşallah Konyadan ama hiç bilmiyoruz Ankarayı

Hocam ben mutsuzum ama... Bu forumda bile bu düzenden mutlu olan o kadar çok ki...

"Ağlamayı sızlamayın..."
"İngilizce öğretmenlerinden bana ne...."
"Doktorlar şöyle..."
"Tekel işcileri böyle...."
"Her şey çok güzel daha da güzle olacak...." şeklinde örneklenebilir....

Ben sadece yaz tatilinde de maaş istemiyoruz diyerek... sözlerimi bitirmek istiyorum...

Müstehak azizim Müstehak... Dumak yok yola devam

Hepinize eylemde başarılar...

ARKADAŞLAR SENDİKAMIZ
EYLEM TARHİNİ VE SAATİNİ YERİNİ VE MEB 'TEN İSTENİLECEKLER BAŞLIKLARI HALİNDE YAZILMIŞTIR.
GELECEK TÜM ARKADAŞLAR LÜTFEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇSİNLER ..
AYRINTILI BİLGİ İÇİN
www.egitimsozsen.org
ziyaret ediniz ....

seygazi' Alıntı:
Eylemin tam yerini saatini vs. tam bilgi alsak birde Ankarayı bilen arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. bende eşimle katılıcam inşallah Konyadan ama hiç bilmiyoruz Ankarayı
Sefa hocam haber verecek yakında.

EYLEME KATILACAK ARKADAŞLAR
SLOGANLARIMIZI VE PANKARTLARIMIZI BU 18 GÜN İÇERSİNDE HAZIRLAYALIM
SLOGANLARIMIZI AŞAĞIDAKİ MAİL ADRESİNE YOLLAYALIM LÜTFEN
sefam24@mynet.com

Hocam bazı imla hataları var. Onun haricinde güzel :)

Re: Bilişim Eylemi 9 Nisan Cumartesi -Anakara

Nerelerde var yazarmısın bu benim özrümde

Ah keşke katılabilsem ama bebeğim olacak ve Ankaraya uzağım fiziken olamasam da ruhen sizi destekliyorum

arkadaşlar ben adanadan gelecem 4 kişi olacaz saat 12 : 00 de ordayız inşallah gelecek olan kişiler kimlerse bi bilelim 15-20 kişi olacaksak ayıp olur yani en az 300 kişi ya kardeşim bu ankaradaki bilgisayar öğretmenleri nerde forumda topu topu 10 farklı kişi konuşuyor nasıl bir ilgizislikdir bu anlamadım . . . sendikalardan ricam bünyesindeki bilgisayar öğretmenlerine yazı yollasın eylem olduğunu hatırlatsın yoksa valla rezil olurz bikezdaha

yanımıza bikaç kişiyi de katıp getirelim ben öğretmen olan dayıma enişteme vs. de söyledim onlar da arkadaşlarına söyleyecekler mutlaka gelirim dediler....

Böte de öğretim elemanı olan arkadaşa mail attım öğrencilerinizi eyleme yönlendirin diye onlar da katılır umarım ...

bende inş. katılacağım arkadaşlar iki küçük çocuğuma ragmen katılacağım herkes ayarlasın kendini ve mutlaka katılsın...

eylemin tarihi ne zaman değişti? 16 nisan değil miydi?

ben 16 nisana göre işlerimi ayarladım arkadaşımla nöbetimi değiştirdim. neden herkes kafasına göre iş yapıyor?

Evet bencede bu eylem herkesin katılmak istediği eylem. Fakat zamanının değişmesi ve eylem'in gerektiği kadar reklamın yapılmaması gümbürtüye gideceği kuşkusu uyandırıyor. Bende gördüğüm arkadaşlara 16 nisan diye belirtmiştim. Face'de veya başka yerlerde duyurularını da yapmak lazım.

arkadaşar gerçekten bu sorunun üzerinde durmak lazım ve eğer birşeyeler yapabilirsek ki yapacağımıza inanıyorum haklarımızı geri alabiliriz diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

NÖBET Mİ ? NE NÖBETİ BU 4-6 BOT NÖBETİMİ ???

Geri