zysimsek' Alıntı:NÖBET Mİ ? NE NÖBETİ BU 4-6 BOT NÖBETİMİ ???
Düzeltilmiş hali aşağıda hocamsefatetik' Alıntı:Nerelerde var yazarmısın bu benim özrümde
biltek2007' Alıntı:Düzeltilmiş hali aşağıda hocamsefatetik' Alıntı:Nerelerde var yazarmısın bu benim özrümde
1. Bilişim Teknolojileri Dersinin 4,5,6,7,8. sınıflarda zorunlu olarak okutulması, ders saat sayısının 2 saat olarak belirlenmesini ve not ile değerlendirilmesini, liselerde ders saatlerinin düzeltilmesini istiyoruz.
2. Büyük emekler ve paralar harcanarak tüm okullarımızda bulunan ve yaklaşık 5 senedir yenilenmeyen Bilişim Teknolojileri Sınıflarının yenilenmesini istiyoruz.
3. Öğretmenlik mesleğinde birlikteliğin sağlanması ve çalışma barışının bozulmaması için Sözleşmeli Öğretmenlerimizin kadroya geçirilmesini, verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz.
4. Okullarda Formatörlük Uygulaması yapılacaksa bunun bir esas ve usule bağlanmasını, isteğe bağlı olmasını, çalışma esaslarının bakanlık tarafından yapılmasını istiyoruz.
5. Okullarda uygulanan Bilişim Teknolojileri ders müfredatının yeniden belirlenmesini, bu konunun uzman kişilere danışılarak yapılmasını, yeni bir plan ve programla teknoloji eğitimine devam edilmesini istiyoruz.
Hafize Hoca yi arayacagim bu konuda yardimci olmasini rica edecegim.ilk3r' Alıntı:Bende 2008 au ebf mezunuyum. Acaba sadece 4. sınıf öğrencilerimi katılacak üni 1 2 3 dende meslektaşlarımızı bekleriz.
Egitim Soz Sen' Alıntı:AŞAĞIDAKİ İSTEKLERİMİZİ DETAYLI OLARAK DİLE GETİRECEĞİZ
1. Bilişim Teknolojileri Dersinin 4,5,6,7,8 sınıflarda zorunlu olarak okutulması ders saat sayının 2 saat olarak belirlenmesi not ile değerlendirilmesini , liselerde ders saatlerinin düzeltilmesini istiyoruz.
2. Büyük emekler ve paralar harcanarak tüm okullarımızda bulunan ve yaklaşık 5 senedir yenilenmeyen Bilişim Teknolojileri Sınıflarının yenilenmesini istiyoruz.
3. Öğretmenlik mesleğinde birlikteliğin sağlanması ve çalışma barışının bozulmaması için Sözleşmeli Öğretmenlerimizin kadroya geçirilmesini verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz.
4. Okullarda Formatörlük Uygulaması yapılacaksa bunun bir esas ve usule bağlanmasını isteğe bağlı olmasını çalışma esaslarının bakanlık tarafından yapılmasını istiyoruz.
5. Okullarda uygulanana Bilişim Teknolojileri ders müfredatının yeniden belirlenmesi bu konuda uzman kişilere danışılarak yapılmasını yeni bir plan ve programlara gidilmesini istiyoruz
biz kartalda gidicez sanırım 6-8 kişi olur belki servis tutarız yoksa eşimde bende tren yada kamil koç gidiş dönülerde dönüş 3 lira demişti onunla gidicezmfk' Alıntı:İstanbul'dan gidecek arkadaş varsa ben trenle geceden binip gitmeyi düşünüyorum. Beraber gidebiliriz. Tren iyidir. Hem fiyat olarak da uygun. Sabaha karşı orda oluruz. Gece de döner pazar sabahı evinizde olursunuz.
sefatetik' Alıntı:ARKADAŞLAR EYLEME DAVUL GETİREBİLECEK VEYA ÇALABİLECEK BİR ARKADAŞ BULABİLİRMİYİZ.....
ESKİDEN HABER NASIL YAYILIRDI
FERMAN VE DAVULLAR LA
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
MEB 20.07.2010 TARİHLİ KARARLA İLKÖĞRETİMDEKİ BİLGİSAYAR DERSLERİNİ KALDIRMIŞTIR DİYE
HAYKIRACAK BİRİ LAZIM
TEKİRDAĞ DAN BİR ARKADAŞ BEN GETİRİRİM DEMİŞTİ BU ARKADAŞ BANA ULAŞABİLİR Mİ?
mavi85' Alıntı:evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?
ondan ziyade ankaradaki BÖTE bölümleriyle irtibat kurulmadı mı?
kim gidecek BÖTE bölümlerine?
mavi85' Alıntı:mavi85' Alıntı:evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?
ondan ziyade ankaradaki BÖTE bölümleriyle irtibat kurulmadı mı?
kim gidecek BÖTE bölümlerine?
ankara dışındaki BÖTE bölümleri de katılmalı, ama ankaradaki BÖTE bölümleri özellikle katılmalı, çünkü avantajları var: yakınlık.
bizim görevimiz bu işi organize etmek, BÖTE bölümlerini haberdar etmek.
Aramızda bu bölümlerle irtibat kurabilecek var mı?
Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Bilkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Başkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, BÖTE Bölümü
ODTÜ, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü