mavi85' Alıntı:mavi85' Alıntı:evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?
ondan ziyade ankaradaki BÖTE bölümleriyle irtibat kurulmadı mı?
kim gidecek BÖTE bölümlerine?
ankara dışındaki BÖTE bölümleri de katılmalı, ama ankaradaki BÖTE bölümleri özellikle katılmalı, çünkü avantajları var: yakınlık.
bizim görevimiz bu işi organize etmek, BÖTE bölümlerini haberdar etmek.
Aramızda bu bölümlerle irtibat kurabilecek var mı?
Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Bilkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Başkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, BÖTE Bölümü
ODTÜ, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
eemree' Alıntı:mavi85' Alıntı:mavi85' Alıntı:evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?
ankara dışındaki BÖTE bölümleri de katılmalı, ama ankaradaki BÖTE bölümleri özellikle katılmalı, çünkü avantajları var: yakınlık.
Gazi Böte ye ben söyledim, arkadaşım sınıflara iletecek.
uxexes' Alıntı:eylemin tarihi ne zaman değişti? 16 nisan değil miydi?
ben 16 nisana göre işlerimi ayarladım arkadaşımla nöbetimi değiştirdim. neden herkes kafasına göre iş yapıyor?
uxexes' Alıntı:uxexes' Alıntı:eylemin tarihi ne zaman değişti? 16 nisan değil miydi?
ben 16 nisana göre işlerimi ayarladım arkadaşımla nöbetimi değiştirdim. neden herkes kafasına göre iş yapıyor?
16 nisana denk gelen pansiyon nöbetimi değiştirip 9 nisan yapmıştım( eylem tarihi 16 nisan olarak duyurulmuştu) . bugün idare ile tekrar görüştüm ama bu işin çocuk oyuncağı olmayacağını resmi listenin yeniden değiştirilemeyeceğini belirttiler. gelmeyi çok istiyorum. elimden geleni yapmaya çalışacağım.
farklı branşlardan öğretmen arkadaşlarım da gelecekti.
forumda bu duyarsızlık beni deli ediyor. kimseden ses yok. idarecilerimle daha önce de bir çok konuda problem yaşadım. yenilerini yaşamayı göze alıyorum. ama diğerlerinin tuzu kuru anlaşılan :verymad:
like_heaven' Alıntı:sitede hala 9 nisan yazıyor tarih değiştirseniz iyi olacak sefa hocam herkesin aklı karıştı.
mfk' Alıntı:Formatörlük 8-5 de görünse de çoğunuz işinizi yüzdürüyorsunuz belli. Bayan öğretmenler ve sözleşmeli BT Öğretmenleri dışında katılım olmaz. Sözleşmeliler de lütfedip!! gelirlerse tabi.. Seneye özellikle takip edeceğim bu forumu kaç ağlayan sözleşmeli başlık açacak burda diye.
:!:mavi85' Alıntı:eemree' Alıntı:mavi85' Alıntı:mavi85' Alıntı:evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?
Gazi Böte ye ben söyledim, arkadaşım sınıflara iletecek.
teşekkürler hocam diğer üniversitelere de ulaşabilir mi arkadaşlarınız, imkanları olur mu? yoksa ankaradaki bt öğretmenlerine kalırsak işimiz zor, keşke ankarada çalışıyo olsaydım.
hocam ben istanbuldaki eylem için marmara bötedeki bütün hocalarıma mail atmıştım ama dönen olmadı. öğrenci kulüplerine ulaşmak daha mantıklı aslında. facebooktaki öğrenci gruplarından bazılarına katılıp eylemi paylaştım. bence hocalardan çok öğrencilere ulaşmalıyız.sefatetik' Alıntı:Arkadaşlar anladığım kadarı ile öğretmen arkadaşlarımız baya gevşek davranıyorlar
Şunu söyleyeyim ben bugün türkiyedeki 14 BÖTE bölüm başkanına da yazı gönderdim
umarım onlardan bir tepki gelir öğretmen arkadaşlarımız çok gevşek davranıyorlar ama
çalışan didinen arkadaşlarıda gönülden tebrik ediyorum ...
BU EYLEM HEPİMİZİN KATILIMIN ÇOK OLMASI GEREKİYOR. BEDEN EĞİMİTİ ÖĞRETMENLERİNİ ÖRNEK OLSUN SİZE.....