BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
doğruda millet te bilişim teknolojileri deyince başka bir şey anlıyor
hatta ben bir kanalda öyle dedim adam o hangi ders demişti
sonra bilgisayar dersi deyince haa tamam dedi

Resimler nasıl çıktısını alıp büyütüp pankart olarak kullanalım diyorum
hatta daha ilginç olanı bulan varsa göndersin

Bu arada kararsızler bana mesaj atsa neden karasız olduklarını açıklasalar
çekinlerine cevap versek ...

Hocam biz yine de bilişim teknolojileri dersi diyelim. BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİNİ GERİ İSTİYORUZ.
TEKNOLOJİ EĞİTİMİ BİTMESİN
RADYASYONDAN KORUNMAK İÇİN DERSİMİZE İHTİYACIMIZ VAR.

mavi85' Alıntı:
mavi85' Alıntı:
evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?

ondan ziyade ankaradaki BÖTE bölümleriyle irtibat kurulmadı mı?
kim gidecek BÖTE bölümlerine?

ankara dışındaki BÖTE bölümleri de katılmalı, ama ankaradaki BÖTE bölümleri özellikle katılmalı, çünkü avantajları var: yakınlık.
bizim görevimiz bu işi organize etmek, BÖTE bölümlerini haberdar etmek.

Aramızda bu bölümlerle irtibat kurabilecek var mı?

Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Bilkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Başkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, BÖTE Bölümü
ODTÜ, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü

Gazi Böte ye ben söyledim, arkadaşım sınıflara iletecek.

ben sefa hocama söyledim ilk senem 10 nisanda hizmet içi sınavı var ama gene de aksilik olmaz ise rapor alıp gelecem. arkadaşlar herkes zorlasın bence...
ben sayının beklenenden çok olacağını düşünüyorum. çoğu arkadaş hala bilmiyor eylem olup olmayacağını.. umarım umduğumuzu buluruz.
bu arada sefa hocam, pankartlar çok güzel olmuş elinize kolunuza yüreğinize sağlık.
saygılarımla...

eemree' Alıntı:
mavi85' Alıntı:
mavi85' Alıntı:
evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?

ankara dışındaki BÖTE bölümleri de katılmalı, ama ankaradaki BÖTE bölümleri özellikle katılmalı, çünkü avantajları var: yakınlık.

teşekkürler hocam diğer üniversitelere de ulaşabilir mi arkadaşlarınız, imkanları olur mu? yoksa ankaradaki bt öğretmenlerine kalırsak işimiz zor, keşke ankarada çalışıyo olsaydım.

ben gelicem de sayı niye bu kadar az.forumu karıştıırsam yeter bıktım diye başlık açan en az 100 kişi vrdır.eyleme katılacakların sayısı daha 100 bile değil.bi tuhaflık var ama,neyse

sabırsızlıkla bekliyorum eylem zamanını arayabileceğim kişileride arıyorum. kendi üniversitemden öğrencilerlede iletişime geçmeye çalışıyorum. aslında belkide en önemlisi bu. üniversitedekiler için daha önemli bu. adamlar daha atamanamış bile. bi harekete geçirebilsek onları. sayıda ciddi şekilde artar. iletişime geçebilecek olan varsa kendi üniversitesiyle iletişime geçsin bence en büyük katılım ordan gelebilir aslında.

istanbul'da eylem olduğunda "Ankara'da olsa, h.sonu olsa daha fazla katılım olur" diyen laf ebeleri nerde? Eyleme fırsatı olup da gelmeyen herkese hakkım geçecek ve helal etmeyi de düşünmüyorum.

Re: Bilişim Eylemi 9 Nisan Cumartesi -Anakara

uxexes' Alıntı:
eylemin tarihi ne zaman değişti? 16 nisan değil miydi?

ben 16 nisana göre işlerimi ayarladım arkadaşımla nöbetimi değiştirdim. neden herkes kafasına göre iş yapıyor?

16 nisana denk gelen pansiyon nöbetimi değiştirip 9 nisan yapmıştım( eylem tarihi 16 nisan olarak duyurulmuştu) . bugün idare ile tekrar görüştüm ama bu işin çocuk oyuncağı olmayacağını resmi listenin yeniden değiştirilemeyeceğini belirttiler. gelmeyi çok istiyorum. elimden geleni yapmaya çalışacağım.

farklı branşlardan öğretmen arkadaşlarım da gelecekti.

forumda bu duyarsızlık beni deli ediyor. kimseden ses yok. idarecilerimle daha önce de bir çok konuda problem yaşadım. yenilerini yaşamayı göze alıyorum. ama diğerlerinin tuzu kuru anlaşılan :verymad:

Arkadaşlar katılamıyorum ama sağlık sorunum olduğu için yolculuk yapamıyorum.Sizi canı gönülden destekliyorum ama şuan birşey yapamıyorum.Herkes umarım bu işi ciddiye alır.Emeği geçenlere de çok teşekkür ederim.

ya gerçekten de 52 sayfa yorum yazılmış katılım 100 kişi bile değil.. lütfen anne baba dayı amca yeğen kimi bulursanız onları da getirin ..

Re: Bilişim Eylemi 9 Nisan Cumartesi -Anakara

uxexes' Alıntı:
uxexes' Alıntı:
eylemin tarihi ne zaman değişti? 16 nisan değil miydi?

ben 16 nisana göre işlerimi ayarladım arkadaşımla nöbetimi değiştirdim. neden herkes kafasına göre iş yapıyor?

16 nisana denk gelen pansiyon nöbetimi değiştirip 9 nisan yapmıştım( eylem tarihi 16 nisan olarak duyurulmuştu) . bugün idare ile tekrar görüştüm ama bu işin çocuk oyuncağı olmayacağını resmi listenin yeniden değiştirilemeyeceğini belirttiler. gelmeyi çok istiyorum. elimden geleni yapmaya çalışacağım.

farklı branşlardan öğretmen arkadaşlarım da gelecekti.

forumda bu duyarsızlık beni deli ediyor. kimseden ses yok. idarecilerimle daha önce de bir çok konuda problem yaşadım. yenilerini yaşamayı göze alıyorum. ama diğerlerinin tuzu kuru anlaşılan :verymad:

Sevgili arkadaşlarım inşallah eylem yeteri ses getirir ve amacına ulaşır. Fakat ; kendi ilim ve çevre illerdeki uygulamalara bakarak şunu söyleyeyim ( formatörlük zorunlu uygulanmıyor) BT öğretmenlerinin büyük çoğunluğu formatörlük isteğe bağlı olmasına rağmen görev istiyorlar ve formatör oluyorlar. Yani dersler gitmiş gitmemiş kimsenin pek umurunda değil gibi. Ülkenin çok azında zorunlu formatörlük uygulandığını ve forumdaki tartışmalardan da anladığımız gibi eylemi genelde dersleri geri isteyen ve formatörlük istemeyenler destekkliyor ( istisnalar hariç ) bu sebeplerle her ne kadar Sefa Hocam farklı istekleri de basın açıklamasına alsa da olaya bir de bu yönden bakmanızı öneririm. Bu arada İlim Manisa'dan halinden şikayetçi bt öğretmenleri varsa eyvallah derim . :)

Formatörlük 8-5 de görünse de çoğunuz işinizi yüzdürüyorsunuz belli. Bayan öğretmenler ve sözleşmeli BT Öğretmenleri dışında katılım olmaz. Sözleşmeliler de lütfedip!! gelirlerse tabi.. Seneye özellikle takip edeceğim bu forumu kaç ağlayan sözleşmeli başlık açacak burda diye.

mfk' Alıntı:
Formatörlük 8-5 de görünse de çoğunuz işinizi yüzdürüyorsunuz belli. Bayan öğretmenler ve sözleşmeli BT Öğretmenleri dışında katılım olmaz. Sözleşmeliler de lütfedip!! gelirlerse tabi.. Seneye özellikle takip edeceğim bu forumu kaç ağlayan sözleşmeli başlık açacak burda diye.

Umutsuz olma hocam. Ben kalabalık olacağına inanıyorum. İnşallah güzel ve kalabalık bir eylem olacak. Dersimizi geri alana kadar mücadeleye devam.

Böte Öğrencisi gelmezse ya da geç gelmezse mi demeliyim bilmiyorum. umutsuzluktan ziyade güvensizlik diyelim.

ogretmen006 hocam size bizden daha cok iş düşüyor lütfen ankararadaki bilgisayar öğretmenlerine mail atınız .... sonuçta eylemin yapılacağı yer orası ankaradan 300 kişi gelmeli ki şehirdısından gelen 50-60 kişiye ayıp olmasın :idea: adanadan gidecek olan yokmu arkadaşlar servis tutalım ya 15 - 20 kişi oluruz sabah gider akşam döneriz hiçmi yoook offffffffffffffffffffffffffff

okullara mutlaka bilgisyar teknisyeni kadrosu verilmeli arkadaşlar, lütfen bunuda ekleyelim açıklamaya

mavi85' Alıntı:
eemree' Alıntı:
mavi85' Alıntı:
mavi85' Alıntı:

teşekkürler hocam diğer üniversitelere de ulaşabilir mi arkadaşlarınız, imkanları olur mu? yoksa ankaradaki bt öğretmenlerine kalırsak işimiz zor, keşke ankarada çalışıyo olsaydım.
:!:

İnşallah orda olacağım ,
Giresundan otobüse atlayıp geleceğim inşallah.
Gelmeyenler utansın

Şu katılım için liste oluşturulmuştu bi başlıkda. Oradaki arkadaşlara mesaj göndersek, haberiniz olsun diye. Foruma bakmıyor olabilirler.

Arkadaşlar anladığım kadarı ile öğretmen arkadaşlarımız baya gevşek davranıyorlar
Şunu söyleyeyim ben bugün türkiyedeki 14 BÖTE bölüm başkanına da yazı gönderdim
umarım onlardan bir tepki gelir öğretmen arkadaşlarımız çok gevşek davranıyorlar ama
çalışan didinen arkadaşlarıda gönülden tebrik ediyorum ...

BU EYLEM HEPİMİZİN KATILIMIN ÇOK OLMASI GEREKİYOR. BEDEN EĞİMİTİ ÖĞRETMENLERİNİ ÖRNEK OLSUN SİZE.....

BU BİZİM SON ÇIRPINIŞIMIZ ONUDA SÖYLEYEYİM BAŞKA YOK
KATILIM AZ OLMASI HERKESİN KADERİNE RAZI OLMASI DEMEKTİR.
ŞUNU DA SÖYLEYEYİM 7 AYDIR UĞRAŞIYORUM DAHA RESMİ ANLAMDA BİR DÜZENLEME YOK
KİMSE BBNET YAZILANLARA İNANMASIN PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
OKULLARA RESMİ BİR YAZI GÖNDERMEDİYSE , MEB KENDİ SİTESİNDE
RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPMADIĞI SÜRECE KİMSE ORTALIKTA DOLAŞAN HİÇ BİR SÖZE VE YAZIYA KANMASIN,

KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANMASIN ....

sefatetik' Alıntı:
Arkadaşlar anladığım kadarı ile öğretmen arkadaşlarımız baya gevşek davranıyorlar
Şunu söyleyeyim ben bugün türkiyedeki 14 BÖTE bölüm başkanına da yazı gönderdim
umarım onlardan bir tepki gelir öğretmen arkadaşlarımız çok gevşek davranıyorlar ama
çalışan didinen arkadaşlarıda gönülden tebrik ediyorum ...

BU EYLEM HEPİMİZİN KATILIMIN ÇOK OLMASI GEREKİYOR. BEDEN EĞİMİTİ ÖĞRETMENLERİNİ ÖRNEK OLSUN SİZE.....
hocam ben istanbuldaki eylem için marmara bötedeki bütün hocalarıma mail atmıştım ama dönen olmadı. öğrenci kulüplerine ulaşmak daha mantıklı aslında. facebooktaki öğrenci gruplarından bazılarına katılıp eylemi paylaştım. bence hocalardan çok öğrencilere ulaşmalıyız.

Geri