BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
ayrıca facebook üzerinden etkinlik oluşturuldu mu? oluşturulduysa linkini verebilirmisiniz? oluşturulmadıysa hemen oluşturmakta fayda var. kısa zamanda daha fazla kişiye ulaşabiliriz facebook sayesinde :)

guiltyy' Alıntı:
ayrıca facebook üzerinden etkinlik oluşturuldu mu? oluşturulduysa linkini verebilirmisiniz? oluşturulmadıysa hemen oluşturmakta fayda var. kısa zamanda daha fazla kişiye ulaşabiliriz facebook sayesinde :)

guiltyy hocam bende eskişehirden katılacağım. buradaki arkadaşlardan birkaçına söyledim ama pek oralı olmadılar. hemde norm fazlası durumdayken :)
9 nisanda görüşmek üzere..

bir aksilik olmazsa K.Maraştan kaltılacağım....herkesin duyarlı olmasını istiyorum bu konuda...

vseckn' Alıntı:
Bozüyük Bilecik'ten katılacağım. Ayrıca mezun olduğum Hacettepe BÖTE'ye de mail attım ve durumu bildirdim. Ankara'da olsam bire bir gidip görüşürdüm. Ancak Ankara dışında olduğum için telefon ve mail yoluyla irtibat kurmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar az önce ODTÜ Öğrenci Konseyi Genel Sekreteri Murat DUMAN arkadaşımızla da irtibata geçtim. Kendisi ODTÜ BÖTE'de öğrenci. ODTÜ'deki BÖTE öğrencilerine duyuracağını belirtti. Hacettepe BÖTE ve ODTÜ BÖTE'ye ulaştım. Ancak Ankara'daki arkadaşlar bir de gidip birebir öğrencilerle görüşebilse çok daha iyi olur.

arkadaşlar ben kendi aracımla kayseriden gitmeyi düşünüyorum, kendime yol masrafımı paylaşacak erkek arkadaşlar arıyorum bana özelden ulaşabilirsiniz.

şu anketteki sayı 250 300 olsa ne güzel olucak çok seslilik olabilir herkes istediği savunabilir amaç ses getirmek varlığımızdan rahatsızlığımızdan haberdar etmek.Ankarda ne kadar akraba arkadaşı olan varsa söylesin onlarda katılsın kalabalık olmalıyız

mavi85' Alıntı:
eemree' Alıntı:
mavi85' Alıntı:
mavi85' Alıntı:
evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?

ondan ziyade ankaradaki BÖTE bölümleriyle irtibat kurulmadı mı?
kim gidecek BÖTE bölümlerine?

ankara dışındaki BÖTE bölümleri de katılmalı, ama ankaradaki BÖTE bölümleri özellikle katılmalı, çünkü avantajları var: yakınlık.
bizim görevimiz bu işi organize etmek, BÖTE bölümlerini haberdar etmek.

Aramızda bu bölümlerle irtibat kurabilecek var mı?

Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Bilkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Başkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, BÖTE Bölümü
ODTÜ, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü

Gazi Böte ye ben söyledim, arkadaşım sınıflara iletecek.

teşekkürler hocam diğer üniversitelere de ulaşabilir mi arkadaşlarınız, imkanları olur mu? yoksa ankaradaki bt öğretmenlerine kalırsak işimiz zor, keşke ankarada çalışıyo olsaydım.
:!:

Bazı arkadaşlarımzın çekinceleri var şunu söyleyeyim
Resmi açıdan hiç bir sıkıntımız yok
Emniyettten izin alınmıştır
Hafta sonu olduğu için ve sevk almadığınız için okuldan da kimse size karışamaz niye gittin de diyemezler
istediğiniz yere gidebilirsiniz en sonun memurun seyhat engeli kalktı biliyorsunuz
Eylem bireysel bir eylem değildir EĞİTİM-SÖZ-SEN sendikası adına yapılan bir eylemdir
Onun için kimse korkmasın sendikaların ASIL GÖREVİ YANLIŞ GİDEN BİR TAKIM ŞEYLERİ DİLE GETİRMEKTİR.
Bunun en güzel yoluda yerinde ve zamanında yapılan EYLEM lerdir.
Buna rağmen ben düşüneceğim, işim olmasa gelirim, gibi kelimelerin arkasına sığınıp gelmemezlik etmeyin
Ömrünüzde bir kere olsun geleceğiniz için 1 günü nüzü FEDA edin
Kimzenin benden daha büyük mazereti olamaz O GÜN ABLAMIN Nişanı var ama GELECEĞİM daha önemli onuda söyleyeyim
1 Yaşında oğlum var eşimde ise EPİLEPSİ hastalığı var daha bir şey yazmaya gerek var mı

EN SONUNDA YİNE SÖYLÜYORUM İŞİM OLMASA GELİRİM DİYENLERE HAZİRANDAN SONRA NE YAZIK Kİ SAĞLIKLI BİR İŞİN OLMAYACAK BUNU BİL
İSTER GEL İSTER GELME BEN VE EYLEME KATILACAK OLAN TÜM ARKADAŞLAR 9 NİSAN DAN SONRA VİCDANIMIZ RAHAT
OLARAK HAYATIMIZA DEVAM EDECEĞİZ GELMEYENLER DE DÜŞÜNSÜN ARTIK ....

ARKADAŞLAR BÖTE BÖLÜMLERİ İÇİN ŞUNU SÖYLEYEYİM ÖĞRENCİLERE SADECE FIRAT ÜNİ. ELAZIĞ BENİM KAYINCO OKUYOR 2 SINIFTA GİT 4 SINIFLARA SÖYLE ORDAN GELECEK OLAN SERKAN ÖĞRETMEN İLE GÖRÜŞSÜNLER BERABER GELSİNLER DİYE TAMAM DEDİ ONUN DIŞINDA TOKAT TAN GELECEK OLAN 5 KİŞİ VAR

EĞER BU SENE YADA GEÇEN SENE YENİ MEZUN OLAN ARKADAŞLARIMIZ VARSA ONLAR ŞUAN OKUYAN ARKADAŞLARI İLE GÖRÜŞME YAPSINLAR KATILIM İÇİN DESTEĞE GELSİNLER DİYE HABER VERSİNLER

AYRICA SENDİKA OLARAK TA BEN ÇOĞU BÖTE BÖLÜM BAŞKANLARINA E-MAİL GÖNDERDİM AMA NE KADAR ETKİLİ OLUR BİLEMEM

ARKADAŞLAR 15 KUTUDAN EKRAN ŞEKLİ YAPTIM ." EKRANLARDA BİLGİSAYAR DERSLERİME DOKUNMA YAZACAK "
BAYA TUTACAK ONUDA SÖYLEYEYİM
15 KİŞİLİK GRUP DAVULCUNUN ARKASINDA HAREKET EDECEK ONLARIN ARKASINDA
PANKART TAŞIYANLAR MEB GÜVEN PARKTAN MEB BAHÇESİNE DOĞRU YÜRÜYECEĞİZ
BASIN İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN BAŞLAYARAK HER KANALA MAİL GÖNDRECEĞİZ
GELSİNLER DİYE
RESMİ OLARAK BEN SENDİKA ADINA FAX VE TELEFON İLE GÖRÜŞECEĞİM ANKARADAKİ
BASIN İLE YANLIZ HERKES VERECEĞİM MAİL ADRESLERİNE VE TELEFONLARA BİR TEŞEFON AÇISIN
ANKARADA EYLEM YAPACAĞIZ 9 NİSANDA SAAT 12:30 GELİN DİYE BİLİYORSUNUZ BU İŞ HEP ÇOĞUNLUK İŞİ
OLUYOR NE KADAR SES O KADAR ETKİLENME OLUR BUNU HERKES BİLSİN

sefatetik' Alıntı:
Bazı arkadaşlarımzın çekinceleri var şunu söyleyeyim
Resmi açıdan hiç bir sıkıntımız yok
Emniyettten izin alınmıştır
Hafta sonu olduğu için ve sevk almadığınız için okuldan da kimse size karışamaz niye gittin de diyemezler
istediğiniz yere gidebilirsiniz en sonun memurun seyhat engeli kalktı biliyorsunuz
Eylem bireysel bir eylem değildir EĞİTİM-SÖZ-SEN sendikası adına yapılan bir eylemdir
Onun için kimse korkmasın sendikaların ASIL GÖREVİ YANLIŞ GİDEN BİR TAKIM ŞEYLERİ DİLE GETİRMEKTİR.
Bunun en güzel yoluda yerinde ve zamanında yapılan EYLEM lerdir.
Buna rağmen ben düşüneceğim, işim olmasa gelirim, gibi kelimelerin arkasına sığınıp gelmemezlik etmeyin
Ömrünüzde bir kere olsun geleceğiniz için 1 günü nüzü FEDA edin
Kimzenin benden daha büyük mazereti olamaz O GÜN ABLAMIN Nişanı var ama GELECEĞİM daha önemli onuda söyleyeyim
1 Yaşında oğlum var eşimde ise EPİLEPSİ hastalığı var daha bir şey yazmaya gerek var mı

EN SONUNDA YİNE SÖYLÜYORUM İŞİM OLMASA GELİRİM DİYENLERE HAZİRANDAN SONRA NE YAZIK Kİ SAĞLIKLI BİR İŞİN OLMAYACAK BUNU BİL
İSTER GEL İSTER GELME BEN VE EYLEME KATILACAK OLAN TÜM ARKADAŞLAR 9 NİSAN DAN SONRA VİCDANIMIZ RAHAT
OLARAK HAYATIMIZA DEVAM EDECEĞİZ GELMEYENLER DE DÜŞÜNSÜN ARTIK ....
:+1:

Pankart örnekleri Yapmak isteyenler getirsin A5 Büyüklüğünde büyütsün getirsin

Ekli dosyalar

• AA.JPG
    AA.JPG
    34.8 KB · Görüntüleme: 398
  • BT2.JPG
    BT2.JPG
    42.7 KB · Görüntüleme: 399
  • MEB AZRAİL.JPG
    MEB AZRAİL.JPG
    15.3 KB · Görüntüleme: 398
sefatetik' Alıntı:
ARKADAŞLAR 15 KUTUDAN EKRAN ŞEKLİ YAPTIM ." EKRANLARDA BİLGİSAYAR DERSLERİME DOKUNMA YAZACAK "
GELSİNLER DİYE
BASIN İLE YANLIZ HERKES VERECEĞİM MAİL ADRESLERİNE VE TELEFONLARA BİR TEŞEFON AÇISIN
ANKARADA EYLEM YAPACAĞIZ 9 NİSANDA SAAT 12:30 GELİN DİYE BİLİYORSUNUZ BU İŞ HEP ÇOĞUNLUK İŞİ

mavi85' Alıntı:
sefatetik' Alıntı:
GELSİNLER DİYE

SEFA hocam "bilişim çağında kaldırılan dersimizi geri istiyoruz" diye yazarsak çok etkili olur bence, hem mesaj içerikli,bilişim çağı falan, ders kaldırılmış zaten dokunacak yeri kalmamış hocam.

Ben ve eşim Bursa dan katılacağız inşallah hakkımız kimsede kalmaz bu formatörlük çilesinden bıktım.

ARKADAŞLAR BEN ÖRENEK GÖSTERİYORUM GELECEK TÜM ARKADAŞLAR
BU ŞEKİLLERDE BİRER PANKART VE KLAVYE GETİRSİNLER KLAVLELERİMİZ ELLERİMİZDE
OLSUN OK SİZDEN DAHA İLGİNÇ FİKİRLERİN ÇIKACAĞINA İNANIYORUM ZATEN
1 NİSAN DA MI YAPSAYDIK EYLEMİ ŞAKA GİBİ GELİRDİ ...

SEFA hocam zorunlu FORMATÖRLÜKle ilgili, FORMATÖRLÜĞÜN çalışma şartlarıyla ilgili çalışmamız yok mu eylemde, ben dahil zorunlu olarak formatör arkadaşlarımız var.

Yoksa dersin geri gelmesi zorunlu olarak FORMATÖR yapılanların işine yaramayacak çünkü zorunlu olarak FORMATÖR yapıldılar.

Evet ders gelsin ama FORMATÖRLÜK kalkmadıkça kadrolu bt öğretmenlerinin elleri bağlı kalacak, derse giremeyecek, tamirciliğe devam edecekler, eylemde FORMATÖRLÜK üzerine de çalışmalar yapılsa çok iyi olur.

Yoksa eylemde FORMATÖRLÜK üzerine sesimiz çıkmazsa EĞİTEK sesimizi duymaz, ve ZORUNLU FORMATÖRLÜK tam gaz devam eder.

sefatetik' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN ÖRENEK GÖSTERİYORUM GELECEK TÜM ARKADAŞLAR
BU ŞEKİLLERDE BİRER PANKART VE KLAVYE GETİRSİNLER KLAVLELERİMİZ ELLERİMİZDE
OLSUN OK SİZDEN DAHA İLGİNÇ FİKİRLERİN ÇIKACAĞINA İNANIYORUM ZATEN
1 NİSAN DA MI YAPSAYDIK EYLEMİ ŞAKA GİBİ GELİRDİ ...
evet yaa şaka gibi

Ankete katılım hala çok düşük. bu kadar mıyız sadece yada herkes halinden memnun mu acaba?

Arkadaşlar FORMATÖRLÜK yüzünden bu hale geldik, Derslerin azaltılmasının nedeni bu arkadaşlar eskisi gibi formatörlük bakanlık tarafından belirlensin, isteğe bağlı olsun isteyen gitsin yapsın diyeceğiz zorunlu hale getirilmesin Bayan arkadaşlarımız var, Hamile olan arkadaşlarımız var herkes kendi açısından bakmasın geneli değerlendirelim .... :wink:

Adamlar baktılar öğretmenler bu şekilde çalışıyor. Hem derse giriyor hem hademelik yapıyor, hem okulun idari işini yapıyor daha ne yapsınlar

istanbul / Silivri ilçesi BT öğretmenleri olarak 9 Nisanda 2011 Ankara 'da yapılacak eyleme katılacağız. Ortak isteklerde bulunmanın doğru olacağını düşünüyoruz. Birleştiğimiz hususlar:
1) Çalışma saatleri 09:00 - 15:00 olmalı
2) Görev tanımı açıkça yapılmalı. ( Rehber öğretmenlerde olduğu gibi)
3) Bilişim tenolojileri rehber öğretmenliği adı altında formatör öğretmenlik kadrosu olmalı
4) Sadece kadrosunun bulunduğu okulda çalışmalı (İş yükü, dyned, fatih projesi vb. çalışmalar dolayısıyla)

Üniversitelerin Bilişim Tekolojileri ile ilgili bölümlerinde okuyan arkadaşların da bilgilendirilmesini ve eyleme destek vermesini rica ederiz.

Gelen talepler doğrultusunda metin ve istekler net oluşturulmalıdır. Eylem ortak isteklerle daha etkili olacaktır. Hazılıklar (pankart, basın bildirisi vb.) buna göre acilen yapılmalıdır. Biz de buna göre çalışmalarımızı yapmaktayız.

eyleme az kaldı PANKART ve AFİŞ organizasyonunun yapılması, eylemde dile getirilecek metinlerin,taleplerin hazırlanması lazım. SEFA hocam kim yapacak bunları, bi iş bölümüne,plana gidilecek mi, yoksa rastgele herkes kendi hazırladığını mı getirecek.

Ben ilçemdeki arkadaşlara söyledim, hepsi formatör olduğu için FORMATÖRLÜKle ilgili (kaldırılması veya kalkmazsa çalışma şartlarının düzeltilmesi)çalışma yoksa gelmeyiz diyorlar.

Türk Eğitim Sen bile formatörlerin çalışma esaslarıyla ilgili MEB'e yazı göndermişken, biz kendi eylemimizde böyle bir çalışma yapmayacak mıyız?

Geri