guiltyy' Alıntı:ayrıca facebook üzerinden etkinlik oluşturuldu mu? oluşturulduysa linkini verebilirmisiniz? oluşturulmadıysa hemen oluşturmakta fayda var. kısa zamanda daha fazla kişiye ulaşabiliriz facebook sayesinde
Arkadaşlar az önce ODTÜ Öğrenci Konseyi Genel Sekreteri Murat DUMAN arkadaşımızla da irtibata geçtim. Kendisi ODTÜ BÖTE'de öğrenci. ODTÜ'deki BÖTE öğrencilerine duyuracağını belirtti. Hacettepe BÖTE ve ODTÜ BÖTE'ye ulaştım. Ancak Ankara'daki arkadaşlar bir de gidip birebir öğrencilerle görüşebilse çok daha iyi olur.vseckn' Alıntı:Bozüyük Bilecik'ten katılacağım. Ayrıca mezun olduğum Hacettepe BÖTE'ye de mail attım ve durumu bildirdim. Ankara'da olsam bire bir gidip görüşürdüm. Ancak Ankara dışında olduğum için telefon ve mail yoluyla irtibat kurmaya çalışıyorum.
:!:mavi85' Alıntı:eemree' Alıntı:mavi85' Alıntı:mavi85' Alıntı:evet katılım çok az olacak gibi, ankarada çalışanlardan sanki hiç bt öğretmeni yok eyleme katılacak , nerede bu ankaradaki bt öğretmenleri ... bu siteye hiç girmezler mi?
ondan ziyade ankaradaki BÖTE bölümleriyle irtibat kurulmadı mı?
kim gidecek BÖTE bölümlerine?
ankara dışındaki BÖTE bölümleri de katılmalı, ama ankaradaki BÖTE bölümleri özellikle katılmalı, çünkü avantajları var: yakınlık.
bizim görevimiz bu işi organize etmek, BÖTE bölümlerini haberdar etmek.
Aramızda bu bölümlerle irtibat kurabilecek var mı?
Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Bilkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Başkent Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Ankara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, BÖTE Bölümü
ODTÜ, Eğitim Fakültesi, BÖTE Bölümü
Gazi Böte ye ben söyledim, arkadaşım sınıflara iletecek.
teşekkürler hocam diğer üniversitelere de ulaşabilir mi arkadaşlarınız, imkanları olur mu? yoksa ankaradaki bt öğretmenlerine kalırsak işimiz zor, keşke ankarada çalışıyo olsaydım.
:+1:sefatetik' Alıntı:Bazı arkadaşlarımzın çekinceleri var şunu söyleyeyim
Resmi açıdan hiç bir sıkıntımız yok
Emniyettten izin alınmıştır
Hafta sonu olduğu için ve sevk almadığınız için okuldan da kimse size karışamaz niye gittin de diyemezler
istediğiniz yere gidebilirsiniz en sonun memurun seyhat engeli kalktı biliyorsunuz
Eylem bireysel bir eylem değildir EĞİTİM-SÖZ-SEN sendikası adına yapılan bir eylemdir
Onun için kimse korkmasın sendikaların ASIL GÖREVİ YANLIŞ GİDEN BİR TAKIM ŞEYLERİ DİLE GETİRMEKTİR.
Bunun en güzel yoluda yerinde ve zamanında yapılan EYLEM lerdir.
Buna rağmen ben düşüneceğim, işim olmasa gelirim, gibi kelimelerin arkasına sığınıp gelmemezlik etmeyin
Ömrünüzde bir kere olsun geleceğiniz için 1 günü nüzü FEDA edin
Kimzenin benden daha büyük mazereti olamaz O GÜN ABLAMIN Nişanı var ama GELECEĞİM daha önemli onuda söyleyeyim
1 Yaşında oğlum var eşimde ise EPİLEPSİ hastalığı var daha bir şey yazmaya gerek var mı
EN SONUNDA YİNE SÖYLÜYORUM İŞİM OLMASA GELİRİM DİYENLERE HAZİRANDAN SONRA NE YAZIK Kİ SAĞLIKLI BİR İŞİN OLMAYACAK BUNU BİL
İSTER GEL İSTER GELME BEN VE EYLEME KATILACAK OLAN TÜM ARKADAŞLAR 9 NİSAN DAN SONRA VİCDANIMIZ RAHAT
OLARAK HAYATIMIZA DEVAM EDECEĞİZ GELMEYENLER DE DÜŞÜNSÜN ARTIK ....
sefatetik' Alıntı:ARKADAŞLAR 15 KUTUDAN EKRAN ŞEKLİ YAPTIM ." EKRANLARDA BİLGİSAYAR DERSLERİME DOKUNMA YAZACAK "
BAYA TUTACAK ONUDA SÖYLEYEYİM
15 KİŞİLİK GRUP DAVULCUNUN ARKASINDA HAREKET EDECEK ONLARIN ARKASINDA
PANKART TAŞIYANLAR MEB GÜVEN PARKTAN MEB BAHÇESİNE DOĞRU YÜRÜYECEĞİZ
BASIN İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN BAŞLAYARAK HER KANALA MAİL GÖNDRECEĞİZ
GELSİNLER DİYE
RESMİ OLARAK BEN SENDİKA ADINA FAX VE TELEFON İLE GÖRÜŞECEĞİM ANKARADAKİ
BASIN İLE YANLIZ HERKES VERECEĞİM MAİL ADRESLERİNE VE TELEFONLARA BİR TEŞEFON AÇISIN
ANKARADA EYLEM YAPACAĞIZ 9 NİSANDA SAAT 12:30 GELİN DİYE BİLİYORSUNUZ BU İŞ HEP ÇOĞUNLUK İŞİ
OLUYOR NE KADAR SES O KADAR ETKİLENME OLUR BUNU HERKES BİLSİN
mavi85' Alıntı:sefatetik' Alıntı:ARKADAŞLAR 15 KUTUDAN EKRAN ŞEKLİ YAPTIM ." EKRANLARDA BİLGİSAYAR DERSLERİME DOKUNMA YAZACAK "
BAYA TUTACAK ONUDA SÖYLEYEYİM
15 KİŞİLİK GRUP DAVULCUNUN ARKASINDA HAREKET EDECEK ONLARIN ARKASINDA
PANKART TAŞIYANLAR MEB GÜVEN PARKTAN MEB BAHÇESİNE DOĞRU YÜRÜYECEĞİZ
BASIN İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADAN BAŞLAYARAK HER KANALA MAİL GÖNDRECEĞİZ
GELSİNLER DİYE
RESMİ OLARAK BEN SENDİKA ADINA FAX VE TELEFON İLE GÖRÜŞECEĞİM ANKARADAKİ
BASIN İLE YANLIZ HERKES VERECEĞİM MAİL ADRESLERİNE VE TELEFONLARA BİR TEŞEFON AÇISIN
ANKARADA EYLEM YAPACAĞIZ 9 NİSANDA SAAT 12:30 GELİN DİYE BİLİYORSUNUZ BU İŞ HEP ÇOĞUNLUK İŞİ
OLUYOR NE KADAR SES O KADAR ETKİLENME OLUR BUNU HERKES BİLSİN
evet yaa şaka gibisefatetik' Alıntı:ARKADAŞLAR BEN ÖRENEK GÖSTERİYORUM GELECEK TÜM ARKADAŞLAR
BU ŞEKİLLERDE BİRER PANKART VE KLAVYE GETİRSİNLER KLAVLELERİMİZ ELLERİMİZDE
OLSUN OK SİZDEN DAHA İLGİNÇ FİKİRLERİN ÇIKACAĞINA İNANIYORUM ZATEN
1 NİSAN DA MI YAPSAYDIK EYLEMİ ŞAKA GİBİ GELİRDİ ...