BİLİŞİM TEKNO. EYLEMİ 9 NİSAN CUMARTESİ-ANKARA

Kodla Büyü

Yapılacak BT eylemine katılır mısınız?

• BT Eylemine Katılmakta Kararsızım

Oy: 48 19.6%
  • BT Sorunu Benim Sorunum Eyleme Katılırım

Oy: 206 84.1%
  • BT Eylemine Katılmam halimden memnunun

Oy: 10 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    245
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar haberi olmayan arkadaşlar var tanıdığımız bütün bilişim teknolojileri öğretmenlerine mail atalım.gerçekten son şansımız.bende 10 kişiyle katılıyorum eyleme

bence de tek gelmeyelim arkadaşlar amca dayı baba hala anne arkadaş kim varsa gelebilecek söyleyelim gazi böteden bir arkadaşa ben de mail attım umarım öğrenciler uyanır da gelir

sefatetik' Alıntı:
BU BİZİM SON ÇIRPINIŞIMIZ ONUDA SÖYLEYEYİM BAŞKA YOK
KATILIM AZ OLMASI HERKESİN KADERİNE RAZI OLMASI DEMEKTİR.
ŞUNU DA SÖYLEYEYİM 7 AYDIR UĞRAŞIYORUM DAHA RESMİ ANLAMDA BİR DÜZENLEME YOK
KİMSE BBNET YAZILANLARA İNANMASIN PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
OKULLARA RESMİ BİR YAZI GÖNDERMEDİYSE , MEB KENDİ SİTESİNDE
RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPMADIĞI SÜRECE KİMSE ORTALIKTA DOLAŞAN HİÇ BİR SÖZE VE YAZIYA KANMASIN,

KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANMASIN ....

Sefa hocam çok haklı. Bu eylemde bir yere vardık vardık. Yoksa sesimiz çıkmıyor halimizden memnunuz gibi görünecek ve olanlar olacak. Herkes elinden gelenin fazlasını yapmalı. Gruplara, kişisel facebook sayfalarımıza yazalım. Bir kişinin daha gelmesine sebep olsak bile yeter.

Nisan geldi en ufak çalışma yok. Hazirana 2 ay kaldı. Ben size olacağı tekrarlamaktan bıktım. Haziranlda onlarca başlık açacaksınız burda. Stres çekeceğinize eyleme gelin, en azından vicdanınızı rahatlatın. Mevcut durumdan memnun olmadığınızı gösterin ki bir çalışma varsa da bunun RESMİ AÇIKLAMAsı yapılsın. Buradaki anket daha sonra oluşturuldu. Sayı az görünmesi bundan. Çünkü ben daha önce ankarada da istanbulda da eylem katılırım seçeneği işaretlediğim bir anket hatırlıyorum. Sayı canınızı sıkmasın.

Sözde Eğitek geçen ay çalışmayı sonlandırmak üzereydi. Hikaye hep bunlar. Eğiticilik yapmış arkadaşlar 2006 da çıkan taslağı bilirler. Formatör ve eğitici formatörlerle ilgili taslak yayınlandı 5 sene geçti üzerinden hala çıkmadı yalan oldu gitti. Bu sebeple dersimizi geri almaktan başka çaremiz yok. Bakanlığın hiçbir şekilde çözüm bulacağı yok. Seçim geliyor kimsenin umurunda bile değiliz emin olun. Eylem ne kadar ses getirirse o kadar iyi.

Arkadaşlar 10 yada 15 kişi ye ekrana benzayen kutular yapıp önden davulun arkasından yürüyecekler
sanal sınıf oluşturulacak .... Aşağıdaki şekildeki gibi beyaz kartondan ekran yapacağız
arkadaşların bazıları bunları kafaya takıp

Ekli dosyalar

• kafasında ekran ile yürüyüş.jpg
    kafasında ekran ile yürüyüş.jpg
    89.2 KB · Görüntüleme: 571
arkadaşlar gaziantep ten gelip katılacagım...ama ankarada calısan böteci arkadaslarımdan bir istegim olacak ellerinden geldigince cok sayıda öğrenci getirirlerse onlarıda eylemde derslerimizi geri istiyoruz gibisinden eylemde kullanırız daha cok ses getirecektir...

sefa hocam gayet güzel şeyler yapıyorsun ben takarım kafama :P , bende kendimce 1-2 pankart hazırlayacam bakalım artık. ama ben sayının daha çok olacağını düşünüyorum buradaki sayının aksine. umarım umdğumuzu buluruz..

ARKADAAŞLAR SON BEŞ GÜN MEDYA YA AĞIRLIK VERECEĞİZ
HER GÜN 1 KANALA MAİL YOLLAYACAĞIZ
AYRICA BEN SENDİKA ADINA FAX VE TELEFON EDECEĞİM EYLEM KARARINI VE TARİH VE SAAT ' BEKLİYORUZ DİYE KONUŞACAĞIM
TÜM KANALARIN E-MAİL ADRESLERİNE MAİL BOL BOL MAİL ÇEKELİM BİZE DESTEK İÇİN GELSİNLER DİYE
ADAMLAR ÇOK KİŞİ OLDUĞUMUZU ANLASINLAR...

PANKART VE SLOGANLARI PAYLAŞALIM ARKADAŞLAR
HALA SLOGAN YOLLAYAN YOK BU ARARDA ...

arkadaşlar tamam da ben bu maddeler için mi protesto yapacağım

formatörlük uygulaması istemiyoruz dedik ama maddelerin bi tanesinde

formatörlük uygulaması olacaksa bunun bakanlıkça belirlenecek usullere göre yapılması maddesi var

ben buna uyamam malesef böyle iş mi olur?

İstanbul'dan trenle cuma akşamı gitmeyi düşünüyorum. Tren seferlerini h.sonu paylaşacağım. Gideceğim tren seferini de yazarım. İsteyen arkadaşlar eşlik edebilirler.

Sefa Hocam,
Eğitim-sen temsilcisi bir arkadaşla bugün bizim eylem hakkında konuştuk. Aynı gün eğitim-sen'in başka eylemleri de olduğunu söyledi. Bu inşallah bizim açımızdan problem yaratmaz.?

Vallah arkadaşlar ;
Biz şuan için 9 nissan 2011 tarihinde saat 12:30 da bakanlık önünde
iznimizi aldık resmi sitemize koyduk. Şimdi tüm BT öğretmenlerinden destek beliyoruz.
Başka sendikalardan destek veya buna benzer bir katkı gelirse de hayır demeyiz
Hepinizin de bildiği gibi EĞİTİM-SÖZ-SEN nin yönetici kadrosundayım
dolayısıyla eylem kararını da sırf bizim için aldık diğer sendikalarda
yaparlarsa iyi olur ama yapacaklarını düşünmüyorum neden derseniz
çünkü o herkes üye kapma peşinde biz ise maduriyetleri giderme peşindeyiz
şuan mağdur olan öğretmenlerimiz iki konuda sıkıntılı
1.Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi
2. Bilgisayar öğretmenlerinin dersinin kaldırılması ve geleceklerinin belli olmaması

ve ben her iki konudan da etkilenen biriyim. Geleceğini düşünen tüm arkadaşlarıda bekliyorum
bu son eylem onuda söyleyeyim bundan sonra herkes haziran ayında normlar yenilendiğinde
MEB alacağı istihdam şekli ne olur bilemem. o zaman herkes kaderine razı olsun
Şunların verilmeyeceği 1. ağızdan öğrenmiş biriyim
1. Eğitici formatörlük (rehber formatör )
2. Formatörlüğün bir norm haline getirilmesi
3. Çalışma esasları
4. Derslerin şuan için nasıl işleneceği
bu saydıklarımın hiç birisi hakkında bir çalışma yok siz meb resmi sitesinde de yayınlanmadığı sürece de kimse
ortalıkta konuşulanlara yazılanlara inanmasın

PGM Necmmetin YALCIN 23.02.2011 Tarihinde bana söyledikleri (Bire bir görüşme )
1. Dersleri günün şartlarına göre kaldırdık " serbest etkinlikleri getirdik" ihtiyaçlar ve şartlar değişti
2. Sözleşmeliler ve formatör olmayanlar mağdur edilmeyecek okullarında fazlalık haline gelmişse başka okullara
görevlendirme yapılacak
3. İlk öğretimde ihtiyaç yoksa liselere görevlendirilecek
4. İlde ihtiyaç yoksa başka ile tayini çıkacak

Bu noktadan sonra şunu söylüyorum

İSTER EYLEME GELİN İSTERSENİZ GELMEYİN
HANİ ESKİDEN BİR PROGRAM VARDI İSTER İNAN İSTER İNANMA STAR DA BİR PROGRAMDI
ESKİLER BİLİR DURUM DÜZELTİLMESE HERKES KADERİNE RAZI OLSUN....

Bizim diğer sendikalar la işimiz yok derdimize ortak oluyorlarsa buyurun gelsinler
destek versinler ....

Sefa Hocam,
Benim söylediğim şeyi yanlış anladınız ben o sendika ya da bu sendika demek istemedim,zaten herhangi bir sendikaya da üye değilim.Benim söylemek istediğim o gün yapılacak başka eylemler varmış(bizimkiyle ilgisi yok).
Ben diğer eylemler bizimkine olan basın ilgisini azaltır mı diye sormuştum sadece size bu soruyu kusura bakmayın.

Bekleyin esas kıyamet tayin döneminde kopacak. Ders geri verilmediği sürece kimse tayin isteyemeyecek. Forumdaki başlıkları şimdiden görür gibiyim. İnşallah eyleme herkes destek verir.

sefatetik' Alıntı:
Arkadaşlar 10 yada 15 kişi ye ekrana benzayen kutular yapıp önden davulun arkasından yürüyecekler
sanal sınıf oluşturulacak .... Aşağıdaki şekildeki gibi beyaz kartondan ekran yapacağız
arkadaşların bazıları bunları kafaya takıp
bence sayımız az olsa bile dikkat çekecek şeyler yaparsak ses getirir.
bazen iki kişilik eylemlerin bile ne kadar ses getirdiğini görüyor, duyoruz

Arkadaşlar kesinlikle harabell arkadaşımıza katılıyorum 2 kişilik bir eylem bile ese getirebilir öreneğin dün haberleri izlediniz mi ?
iki çocuk doğum gününü kutlamak için ana cadde üzerindeki yeşiliklerde aldıkları mumu yakmak istediler ama yakamadılar 1 kutu kibrit
harcadılar haber kanalrının çoğu gözterdi bu haberi doğum günü olayını

HERKES UMUTLU OLSUN ÇOK BÜYÜK BİR MAZERETİ YOKSA GELMEYENLER UTANSIN. NE DİYEYİM

benim o gün ehliyet sınavım var ona rağmen gelecem bir yolunu bulup lütfen arkadaşlar desteğe devam biraz kendimizi zorlarsak inan bir şeyler olur iş işten geçtikten sonra ağlamak bir işe yaramaz. inanın bizi düşünen bizden başkası değil. ortada bir hak varsa onun alınması lazım. kimse zahmet edip o hakkı gelip elimize vermez.

Bozüyük Bilecik'ten katılacağım. Ayrıca mezun olduğum Hacettepe BÖTE'ye de mail attım ve durumu bildirdim. Ankara'da olsam bire bir gidip görüşürdüm. Ancak Ankara dışında olduğum için telefon ve mail yoluyla irtibat kurmaya çalışıyorum.

en az 1000 kişi olmamız lazım ki sesimizi duyuralım.
Arkadaşlar herkes kendi ilçesini bilgilendirirse daha da çok katılan olabilir.

izmitten katılacağım Allah izin verirse.
yalnız arkadaşlar bu siteyi googleye yazıp girince bu site bilgisayarınıza zarar verebilir diyo açmıyo direk adresi yaıznca açıldı neden acaba

Arkadaşlar kesinlikle kendi kendimize bahane üretmeyelim bu eyleme mutlaka katılalım okullarda idarecisiyle bu formatörlük yüzünden problem yaşamayan yoktur kanımca..İnsanlar çok anlayışsız..Bizim görevimiz teknik elemanlık deil olmamalı. Bize derslerimizi versinler..Çok ihtiyaç varsa okul anlaşır bi teknik servisle işlerini yaptırır.

Ankara Üniversitesi 2009 mezunuyum ve Eskişehir'den eyleme katılmak için geleceğim. çevremdeki bütün Böte mezunlarını ve öğrencilerini davet edeceğim bu eyleme. duyarsız kalmayalım, sesimizi duyuralım arkadaşlar..

kendiniz için ve aileniz için katılmak zorundasınız arkadaşlar. yoksa işler daha da kötüye gidecek haberiniz olsun.

Geri