cesur_yurek
Aktif Üye
Re: Bilişim Derneğinde Kurucu üye olurum diyenler
hadi bakıyım bizde varız
hadi bakıyım bizde varız
duyurularimiz-f3/bilisim-zirvesi-sonrasi-yorumlar-beklentiler-t70622-165.htmlcesur_yürek' Alıntı:bu işin liderliğini niyazi bey yaparsa bu iş yürür. tabi kendisi bu işi kabul ederse
+1swordfish' Alıntı:evet hareketlenme var nihayet
Birde şu var derneğin kurucu ekibinin fiziksel olarak aynı şehirde olması gerek.İmza , evrak işleri açısından.
Ben istanbul yada ankara merkezli kurulması taraftarıyım..
biltek2007' Alıntı:Arkadaşlar Derneğin adını tamam edelim. Varmı fikri olan?
1- Bilimin ve Bilişim Eğitiminin Merkezi Derneği
2-“BİLİŞİM EĞİTİMİNE DESTEK DERNEĞİ
3-Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Meslek Kuruluşu Derneği
Yokmu arttıran???
Güzel noktaya vurgu var. Bu yüzden güncelleme yapayım dernek adında:wire' Alıntı:bilişim teknolojileri dersi kaldırılır, eğitim teknologu olursak ne olacak?
wire' Alıntı:bilişim teknolojileri dersi kaldırılır, eğitim teknologu olursak ne olacak?
omd' Alıntı:wire' Alıntı:bilişim teknolojileri dersi kaldırılır, eğitim teknologu olursak ne olacak?
Dernek kaldırılmasın diye çalışmayacak mı zaten? Kaldırılırsa genel kurulda karar alıp dernek ismi zaten değiştirilebilir.
biltek2007' Alıntı:Güzel noktaya vurgu var. Bu yüzden güncelleme yapayım dernek adında:
EĞİTİMDE TEKNOLOJİ KULLANIMINI YÜRÜTME DERNEĞİ
biltek2007' Alıntı:Arkadaşlar Derneğin E-Postasını Oluşturdum izninizle. Madem işe giriştik. Öncelikle Derneğe kesin üye olacakların bilgilerini toparlayayım. Excel'de form hazırladım. Bunu doldurup e-posta adresine gönderiniz. bilisimder2011@hotmail.com
biltek2007' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Arkadaşlar Derneğin E-Postasını Oluşturdum izninizle. Madem işe giriştik. Öncelikle Derneğe kesin üye olacakların bilgilerini toparlayayım. Excel'de form hazırladım. Bunu doldurup e-posta adresine gönderiniz. bilisimder2011@hotmail.com
İlk mesaja üyelik bilgilerinin formunu ekledim. Bu standartta gönderirsek bilgileri indexlemesi kolay olur.
Hakkaten pdr cilerin ne güzel derneği varmış adamlar iyi çalışıyorlar, ben diyordum bunlar bu kadar rahat pdrcilerin Ankarada dayısı vardır şimdi baktımda derneği varmışskipper_forum' Alıntı:Alın size çatır çatır hak arama örneği başka branşlardan pdr ci alınmasına karşı açılan davalar...
https://www.pdr.org.tr/upload/icerik/Basın Bildirileri/alandisi.pdf