the_korsan' Alıntı:Kurucu olurum diyen arkadşlarımız imza atmak için ortak bir şehirde buluşabilecekler mi?
Aslınsa kurucu olurum yerine kuruluş işini yapacak ekibini toplayacak, tüzüğü hazırlayacak, açılışı yaparım diyecek bir grup gerekmiyor mu?
the_korsan' Alıntı:Kurucu olurum diyen arkadşlarımız imza atmak için ortak bir şehirde buluşabilecekler mi?
Aslınsa kurucu olurum yerine kuruluş işini yapacak ekibini toplayacak, tüzüğü hazırlayacak, açılışı yaparım diyecek bir grup gerekmiyor mu?
makikosan' Alıntı:Bende yolladım üyelik formunu. Beydağ-İzmir üyeside ben olayım
makikosan' Alıntı:Evet Manhem, benim bildiğimde Sivas'ta tek Manhem var Buralara yeni geldik, bakalım neler olacak?
biltek2007' Alıntı:Arkadaşlar Kurucu üyelik için bilgileri topluyorum. Tüzük ve benzeri işler için bana üyelik formu gönderen arkadaşlar da araştırma yaparlarsa çok iyi olur. Şimdilik üyelik için Niyazi Hocamın dediği gibi Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimizi alalım. Daha sonraki aşamada, dernek kurulduktan 6 ay sonra ilk genel kurul toplanacak. Bu genel kurulda başkan ve diğerleri seçilecek.
Dolayısıyla Başkan ve diğer yönetici adayları şimdiden kulis yapmaya başlasın derim ben
biltek2007' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Arkadaşlar Kurucu üyelik için bilgileri topluyorum. Tüzük ve benzeri işler için bana üyelik formu gönderen arkadaşlar da araştırma yaparlarsa çok iyi olur. Şimdilik üyelik için Niyazi Hocamın dediği gibi Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimizi alalım. Daha sonraki aşamada, dernek kurulduktan 6 ay sonra ilk genel kurul toplanacak. Bu genel kurulda başkan ve diğerleri seçilecek.
Dolayısıyla Başkan ve diğer yönetici adayları şimdiden kulis yapmaya başlasın derim ben
Buradan bilişime gönül vermiş Formatör arkadaşları dışlıyoruz anlamı çıkmasın sakın. Onların tecrübe ve deneyimlerine çok ihtiyacımız bulunmaktadır.
Bu arada dikkat ettim gençler çok istekli. Bu da sevindirici bir durum.
biltek2007' Alıntı:Arkadaşlar Kurucu üyelik için bilgileri topluyorum. Tüzük ve benzeri işler için bana üyelik formu gönderen arkadaşlar da araştırma yaparlarsa çok iyi olur. Şimdilik üyelik için Niyazi Hocamın dediği gibi Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimizi alalım. Daha sonraki aşamada, dernek kurulduktan 6 ay sonra ilk genel kurul toplanacak. Bu genel kurulda başkan ve diğerleri seçilecek.