gülmekten geberdim :lol: :lol: :lol:patari' Alıntı:musluğa takacağınız yeri biraz ısıtın yumuşasın :mrgreen:
uysalhalil33' Alıntı:koşun koşun birisi burda takmış o hortumu
her-telden-f29/bahce-hortumu-ve-bilincalti-t110611.html
graur' Alıntı:hortum candir, kandir vücudumuzdaki kan kilometrelerce uzunluğunda hortumdan akiyor
polwert' Alıntı:Not: Bu mesaj +18 içerir...Bilinçaltınızda cinsellik varsa bu mesajı okumayın... uhaha:
Testere'nin son oyunu...
Bugüne kadar hep çimlere bastın durdun...Kuruduğunu gördüğün halde önemsemedin...Ama bugün herşey değişti...Ya hortumu takarsın ya da ölürsün...Seçimini yap...Oyun başlasın....
uhaha:gezegen10' Alıntı:polwert' Alıntı:Not: Bu mesaj +18 içerir...Bilinçaltınızda cinsellik varsa bu mesajı okumayın... uhaha:
Testere'nin son oyunu...
Bugüne kadar hep çimlere bastın durdun...Kuruduğunu gördüğün halde önemsemedin...Ama bugün herşey değişti...Ya hortumu takarsın ya da ölürsün...Seçimini yap...Oyun başlasın....
AFİŞİ BENDEN
mutlucan' Alıntı:ÇOK YAKINDA BÜTÜN SEÇKİN KİTAPÇILARDA...
yok artık....tolgahan0010' Alıntı:uhaha:gezegen10' Alıntı:polwert' Alıntı:Not: Bu mesaj +18 içerir...Bilinçaltınızda cinsellik varsa bu mesajı okumayın... uhaha:
Testere'nin son oyunu...
AFİŞİ BENDEN
+1eridim' Alıntı:korkum şudur ki bizden sonraki bilişimci nesil bu siteyi bilişim hortum diye tanıyacaklar. Lütfen arkadaşlar hortumun sitemizin ismnin önüne geçmesine izin vermeyelim.