baynadir' Alıntı:bir bu kalmıştı sormadık... başka konularada girilecek diye korkmaya başladım...
suatozt' Alıntı:
:shock:Demhar' Alıntı:bimden bahçe hortumu aldım. reyon görevlisi normal musluğa da takılabileceğini söyledi. ama ben takamadım. alan bilen kullanan var mıdır acaba... :? :shock:
bote67' Alıntı::shock:Demhar' Alıntı:bimden bahçe hortumu aldım. reyon görevlisi normal musluğa da takılabileceğini söyledi. ama ben takamadım. alan bilen kullanan var mıdır acaba... :? :shock:
Susma.. sustukça hortum sanaa gelecek! :mrgreen:alican44' Alıntı:Hortummmm..Seni unutmadık,unutturmayacaz
:+1:eridim' Alıntı:hortum olmasaydı sevgilinizle karşılıklı nasıl cola içerdiniz?
Demhar' Alıntı:bote67' Alıntı:Demhar' Alıntı:bimden bahçe hortumu aldım. reyon görevlisi normal musluğa da takılabileceğini söyledi. ama ben takamadım. alan bilen kullanan var mıdır acaba... :? :shock:
dejavuuuuuuuuuuuuuuu..! :scared:
MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde havaalanı şantiyesinde hortum faciaya neden oldu. İlk belirlemelere göre hortuma kapılan 2 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.
Tarsus’un Kargılı Köyü yakınlarında birkaç ay önce inşaatına başlanan Çukurova Bölgesel Havaalanı şantiyesinde saat 13.00 sıralarında hortum çıktı. Yüzlerce metre yükseklikteki hortum, havaalanı şantiyesinde önüne ne çıktıysa devirip, savurdu. İlk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.
Olayın duyullmasının hemen ardından bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve sivil savunma ekibi sevk edildi.14.05.2013
intel4004' Alıntı:3.Onlar ki, faydasız işlerden ve boş sözlerden yüz çevirirler. (Müminun Suresi 3. ayet)
polwert' Alıntı:intel4004' Alıntı:3.Onlar ki, faydasız işlerden ve boş sözlerden yüz çevirirler. (Müminun Suresi 3. ayet)
Sadakallahülazim...Amin...