amdturion' Alıntı:arkadaşlar yarın iftra misafirlerim geliyor. bana menü önerisi verebilecek olan var mı?
Tarifinizi deneyeceğim biltek2007 ..köfteyi nasıl hazırladığınızı merak ettim..özel harç vs felan mı yoksa ekmekiçi maydanoz gibi harçlar mı kullanıyorsunuz?biltek2007' Alıntı:fırında kaşarlı mantarlı köfte çok güzel oluyor. Köfteleri çanak gibi yapıyorsunuz. Fırında biraz pişiriyorsunuz, üzerine tavada çevirdiğiniz baharatlı mantarları koyuyorsunuz, onun üzerine de kaşarları. Biraz daha fırında pişiriyorsunuz. Güzel oluyor.
bridget' Alıntı:amdturion' Alıntı:arkadaşlar yarın iftra misafirlerim geliyor. bana menü önerisi verebilecek olan var mı?
Biraz geç bir öneri olacak ama geçen hafta misafirlerimi ağırladığım menüyü şiddetle tavsiye edebilirim size..
Başlangıç
-Fesleğenli Domates Çorbası
-Zeytinyağlı Barbunya Pilaki
-Mevsim Salata
Ana Yemek
-Soslu Biftek
-Pilav
-Patetes Püresi
Tatlı
-Güllaç
Normalde bu menüye ilave olarak paçanga böreğide hazırlardım ama o güne yetişmedi..
yazıda 30 saat diyor. ayarlatabilrisin idareye çalışma saatlerininese1982' Alıntı:su yeni gelen yazı. orda çoğunluk kabul ediyor ama ben özellikle bayanların fikrini almak istedim
ben çok kararsız kaldım. 16 saat dersim var suan. müdür bey bu yıl beni okulda tutmak için labın dağıtılmasına razı gelmedi ama seneye bişey yapamayabilirim diyor. norm fazlası seneye kesin olurum. bu yıldan görevlendirmeye sahip mi çıksam.çok mu yorulurum. çocukda var. okulum tekli öğretim.az derse alışmıştık.
ogretmen_pc' Alıntı:kızlar bugün acil olarak Yüksek Yüksek Tepelere lazım oldu gönderebilecek olan var mı?
piyade' Alıntı:ogretmen_pc' Alıntı:kızlar bugün acil olarak Yüksek Yüksek Tepelere lazım oldu gönderebilecek olan var mı?
ben de istemedim okulum köy okulu tekli öğretim yolu uzak, kızım bakıcıda.. bu sene 16 saate rıza gösterdim iki gün tan bir gün yarım çalışıyorum salı çarşamba evdeyim oohhh miss. Napıyım ek dersi dedim ve istemekten vazgeçtim, norm fazlası bir sınıfçı bayan yapıyor şimdi o işi pek bir hevesliydi senin olsun dedimarwen' Alıntı:benim 17 saat bt 1 saatde sınıf öğrtremenliğim var. bt rehberliği istemiyorum. 1.5 yaşında kızım var çünkü.
Bayan sınıfçı da ilk defa duydum. Sizin okulda seyirlik eğlence olacak bu sene demekkişeffaf' Alıntı:ben de istemedim okulum köy okulu tekli öğretim yolu uzak, kızım bakıcıda.. bu sene 16 saate rıza gösterdim iki gün tan bir gün yarım çalışıyorum salı çarşamba evdeyim oohhh miss. Napıyım ek dersi dedim ve istemekten vazgeçtim, norm fazlası bir sınıfçı bayan yapıyor şimdi o işi pek bir hevesliydi senin olsun dedimarwen' Alıntı:benim 17 saat bt 1 saatde sınıf öğrtremenliğim var. bt rehberliği istemiyorum. 1.5 yaşında kızım var çünkü.
hocam nerde çalışıyorsunuzogretmen_pc' Alıntı:az önce öğrendim ki 6. sınıf öğrencilerimden bi kızın annesi kaydını aldırmış çocuklara sordum evlendireceklermiş dediler