Değişenler;sezgin meriç' Alıntı:sabahçı öğlecilikden başka formatörün aynısı. 8 5 den kurtulduk. tabi ikili eğitimde olanlar tekli olanlar benim gibi 9. 3 çalışıyorlar.
scent2' Alıntı:Arkadaslar 30 saat sinirlamasini yazida ben goremedim. Bizim okulda, tekli egitim ve gunde 8 ders var. Gunde 6 saat mi giricem. Yoksa ogrenim ne zaman biterse o zaman mi cikicaz?
Yada birgun 8 saat diger gun 4 saat ders olabilir mi ?
hocam merak ettim 30 saati nereden çıkardınız? eğitim öğretim saatinde okulda olur derken 5 lerde bu yıl itibari ile 36 saat olmuşken herkes 30 saatle sınırlıyız demiyor mu gerçekten ilginç??kty38' Alıntı:tek kazanım 30 saatle çalışma zamanının sınırlandırılması. diger metin her yılyazılan resmi yazının kopyası
Ağam KOVİRMİSİN? düşündümde aslında daha iyi bir iş olur.. seçilmezse derse girmeden 30 saat rehberlik yaparsın.. norm fazlası oluruz ama gidecek bi yerimiz olmaz kim seçebilir 15 saati büyük okulların dışında? o zaman şöyle bi anadolu lisesine flan rehber hocası olursun orda 30 saat takılır geliriz hacı :mrgreen:muamma25' Alıntı:bana daha bugün müdür yardımcısı 5 e kadar duracaksın diyordu. şimdi gidip nah dururum diyeceğim
ama şu var seneye de müdür diyecek ki ulen bu adam işe yaramıyor zaten. seçmeyelim dersini defolsun gitsin. çünkü alıştılar bizi bekletmeye
uhaha: uhaha:muamma25' Alıntı:bana daha bugün müdür yardımcısı 5 e kadar duracaksın diyordu. şimdi gidip nah dururum diyeceğim
ama şu var seneye de müdür diyecek ki ulen bu adam işe yaramıyor zaten. seçmeyelim dersini defolsun gitsin. çünkü alıştılar bizi bekletmeye
:lol:muamma25' Alıntı:bana daha bugün müdür yardımcısı 5 e kadar duracaksın diyordu. şimdi gidip nah dururum diyeceğim
esilasoul' Alıntı:hocam merak ettim 30 saati nereden çıkardınız? eğitim öğretim saatinde okulda olur derken 5 lerde bu yıl itibari ile 36 saat olmuşken herkes 30 saatle sınırlıyız demiyor mu gerçekten ilginç??kty38' Alıntı:tek kazanım 30 saatle çalışma zamanının sınırlandırılması. diger metin her yılyazılan resmi yazının kopyası
aaaxxaa' Alıntı:şimdi ben şöyle yorumladım atıyorum haftalık 10 saat ders var kalan 20 saat haftalık ders programı hazırlama programına 20 saatlik btr öğrt. olarak tanımlayıp onları da kendimize dağıtıp 30 saat derse giriyormuş gibi olacaz.
nurhayat' Alıntı:arkadaşlar yazıyı kaç kere okudum 30saat yazısını göremedim..o kısmı bulan arkadaşlar ekleyebilir mi?
Aynen size katılıyorum hocam 2li öğretimde kesinlik yok muğlak bırakılmış bu ancak bakanlıktan bi açıklama yapılarak düzeltilecektirguvennet' Alıntı:nurhayat' Alıntı:arkadaşlar yazıyı kaç kere okudum 30saat yazısını göremedim..o kısmı bulan arkadaşlar ekleyebilir mi?
aynen ben de size katılıyorum.. eğitim öğretimin olduğu saatlerde diyor burası tamam.. mesela okulunuz 8-9 gibi başlayıp 3 gibi bitiyorsa süper olur o zaman..
ama benim okulum 2 li öğretim ve 2 öğretmen görevlendirilebilecektir diyor.. yani kesin 2 öğretmen görevlendirilecektir demiyor.. Bana göre bu cümle biraz sıkıntılı..
benim anlayamadığım şu (sanırım hala bakanlık da alışamadı ortaokul ilkokul ayrımına) 2 li öğretim yapan okuldan kastı ne mesela? benim okulumda hem ilkokul hem de ortaokul devam ediyor. bu 2 li öğretime mi giriyor? eğer böyleyse eğitim öğretim akşam 18:30 a kadar sürüyor sabah 7 den.. bence burası biraz havada kalıyor gibi..
var mı farklı bi düşüncesi olan?