adali54' Alıntı:Aynen size katılıyorum hocam 2li öğretimde kesinlik yok muğlak bırakılmış bu ancak bakanlıktan bi açıklama yapılarak düzeltilecektirguvennet' Alıntı:nurhayat' Alıntı:arkadaşlar yazıyı kaç kere okudum 30saat yazısını göremedim..o kısmı bulan arkadaşlar ekleyebilir mi?
aynen ben de size katılıyorum.. eğitim öğretimin olduğu saatlerde diyor burası tamam.. mesela okulunuz 8-9 gibi başlayıp 3 gibi bitiyorsa süper olur o zaman..
ama benim okulum 2 li öğretim ve 2 öğretmen görevlendirilebilecektir diyor.. yani kesin 2 öğretmen görevlendirilecektir demiyor.. Bana göre bu cümle biraz sıkıntılı..
benim anlayamadığım şu (sanırım hala bakanlık da alışamadı ortaokul ilkokul ayrımına) 2 li öğretim yapan okuldan kastı ne mesela? benim okulumda hem ilkokul hem de ortaokul devam ediyor. bu 2 li öğretime mi giriyor? eğer böyleyse eğitim öğretim akşam 18:30 a kadar sürüyor sabah 7 den.. bence burası biraz havada kalıyor gibi..
var mı farklı bi düşüncesi olan?
sabırla bekliyoruz
Hocam 9 da gitmezsin okula olur biter.. Neticede artık ders niteliğinde dersin varsa gidersin yoksa gitmezsin.. Programını düzgün yaptırırsan hiçbir sorun olmaz..erencan' Alıntı:Arkadaşlar yazıda eğitim öğretim saatlerinde diyor
yani kendi okulum için konuşursam
9-3 mesaisi vardı ancak artık seçmeli dersler hergün 7 ve 8. derslerde yapılacak çünkü başka alternatif yok
ben hala 9-3 yapacam dersen seçmeliler saat 3:00-4:30 arası olur mecburen
ve eğitim öğretim sabah 09:00-16:30 olur ki buda biz 9-4 buçuk çalışırız demek
bence gayet açık
seçmeli derslere hala kursmuş gibi bakılıyor ancak onlar zorunlu dersler yani bundan sonra artık günde 7 ve 8 saat ders yapılacak hiçkimse 9-3 için sevinmesin
haa
okulları nasıl olur bilmiyorum ama hala 9-3 ders yapanlar şanslı 3 te okulu terk ederler
öncelik fatih projesi olan okullar, 1. maddeyi tam okursanız bt sınıfı bulunan örgün eğitim okullarına diyor.serkanaytekin' Alıntı:madde 1 de fatih projesi olan okullarda görevlendirilir diyor, fatih olmayan okullarda görevlendirme olmayacak mı acaba?
KöfteHoRr' Alıntı:öncelik fatih projesi olan okullar, 1. maddeyi tam okursanız bt sınıfı bulunan örgün eğitim okullarına diyor.serkanaytekin' Alıntı:madde 1 de fatih projesi olan okullarda görevlendirilir diyor, fatih olmayan okullarda görevlendirme olmayacak mı acaba?
rock' Alıntı:Lütfen İstanbuldaki koordinatör arkadaşlar şuna cevap verebilirmi; okuluma daha onay yazısı gelmedi ama listede adım var ve üst yazıyıda gördüm ve eski çalışma esaslarına göre gelmiş ve müdür yardımcısının mesai saatine uyar yazıyo haliyle. Şimdi bizim görevlendirmeler devam edecekse bile yeğitek in bu yeni yazısı okullarımıza gönderilmeli ki biz de ona göre ayarlayalım saatlerimizi. Yoksa onlar mevcut duruma göre değerlendirirler yine. Bi kişi de çıksın bişey desin arkadaş, ben yeni yazının yorumlanmasını istemiyorum sizden, görevlendirmeler baştan mı yapılacakda demiyorum, ben görevlendirildim bugun yarın düşer kurum net e. Ama görev esasları eskisi gibi. Yenisinin gönderilmesi için bi zahmet birileri çaba harcayamazmı. Yok değilse biz ne yapabiliriz onu söyleyiverin...
Hocam farkı saatlerin sınırlandırılması.. Yani adam senin programını alıp 40 saat BT Rehberliği yazamaz herhalde..tuetje' Alıntı:formatörlükten farkı yok