Bu kadar yüzeysel bakmayın arkadaşım. Bu bölümle ilgili bir sorunu düzeltmek bu adamların işi değilse kimin işi? Koca Fatih projesini alıp yürütmeyi biliyorlar da gidip iki kelam edip "yahu şu bölümün şu şu sorunları var. iki yazı iki imza atın olsun bitsin" demek bu kadar mı zor? Bunu yapamayacaklarsa o yerde işleri ne? Yetkileri yok diye imkanları da yok değil.mtunay' Alıntı:dersleri geri verme işi ya da kadro verme işi yeğitekin işi değil adamlar kendi yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar.
Aynen hocam, haklısınız..mtunay' Alıntı:dersleri geri verme işi ya da kadro verme işi yeğitekin işi değil adamlar kendi yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar.
eribol' Alıntı:Altı üstü Bt Rehberlik dersi yazılacağı için 30 saatten fazla ders yazılamaz(ki bu zorlama bunu bilin. açık seçik yasayı işgal eden müdürler bunu mu umursayacak?) ibaresi için yazı mı çıkmış? Bu mu yani? Bunun için yazıya gerek mi vardı iki satır değiştirebilirlerdi.
Boş bir yazı, gereksiz, göz boyama.
hocam hala 8-5 diyosunuz.bilalca' Alıntı:Ben anadolu lisesinde çalışıyorum. Okulumda akıllı tahtalar kuruldu. 19 tane akıllı tahta var. Bu seneden itibaren 9.sınıflarda haftada 40 saat ders var ve dersler 45 dakika. Dersin başlangıcı sabah 8:25 - 11:55 öğleden sonra 13:30 - 17:00 . Bu işten en zararlı çıkanlar da benim gibi anadolu liselerinde çalışan arkadaşlar olacak. Bizlerin mesaisi yine hep kullanılan bilindik tabiri ile 8-5 olacak.
Eğer öyle ise hiç problem yok çok işime gelir.eemree' Alıntı:hocam hala 8-5 diyosunuz.bilalca' Alıntı:Ben anadolu lisesinde çalışıyorum. Okulumda akıllı tahtalar kuruldu. 19 tane akıllı tahta var. Bu seneden itibaren 9.sınıflarda haftada 40 saat ders var ve dersler 45 dakika. Dersin başlangıcı sabah 8:25 - 11:55 öğleden sonra 13:30 - 17:00 . Bu işten en zararlı çıkanlar da benim gibi anadolu liselerinde çalışan arkadaşlar olacak. Bizlerin mesaisi yine hep kullanılan bilindik tabiri ile 8-5 olacak.
siz 30 saati doldurdunuz mu bitti. Günde 7-8 saat ders oluyo AL de günde 6 saatten
6*5=30 bitti.
8:25de başlar 15 gibi biter
ben şahsen çalıştığım bütün idarelere bu yönde açıklama yapıp çalışma şeklim bu derdim beğenmeyenle gerçek formatörlük ilkelerine göre iş yapardım zararlı çıkan yine onlar olurdu mecburen benim dediğim olurdu, doğrusuda budur biz md yrd lerin yaptığı işin yüz katını yapıyoruz birde üstüne okula kazık mı dikelim. işim olmayınca bağlasalar durmam okulda okulda boş durmak demek hasta olmak demektir.bilalca' Alıntı:Eğer öyle ise hiç problem yok çok işime gelir.eemree' Alıntı:hocam hala 8-5 diyosunuz.bilalca' Alıntı:Ben anadolu lisesinde çalışıyorum. Okulumda akıllı tahtalar kuruldu. 19 tane akıllı tahta var. Bu seneden itibaren 9.sınıflarda haftada 40 saat ders var ve dersler 45 dakika. Dersin başlangıcı sabah 8:25 - 11:55 öğleden sonra 13:30 - 17:00 . Bu işten en zararlı çıkanlar da benim gibi anadolu liselerinde çalışan arkadaşlar olacak. Bizlerin mesaisi yine hep kullanılan bilindik tabiri ile 8-5 olacak.
siz 30 saati doldurdunuz mu bitti. Günde 7-8 saat ders oluyo AL de günde 6 saatten
6*5=30 bitti.
8:25de başlar 15 gibi biter
xtasy' Alıntı:Aklıma takılan bir küçük bir mesele: Bu rehberlik görevi programa yazılırsa okula birgün gelmezseniz o hafta ekdersin gitmesi lazım sanki.