:scared:girdap08' Alıntı:Çalıştığım köyde bugün net yoktu. Akşam geldi. Foruma girdim, 30 sayfalık bu konuyu görünce dedim "neler kaçırmışız, bizim durumlar düzeldi herhalde."
Şimdi anladım ki, "Hiç bişey kaçırmamışım, hiç bir şey değişmemiş."
dmla' Alıntı:yazı kaldırılmış mı ne???
mesut41' Alıntı:Arkadaşlar 2. okula görevlendirme kesin olarak yapılacak mı*
Benim okulumda bt dersi var ama bt sınıfı yok...Bt rehberliğini seçsem durumum ne olur?
neden hocam...sebebini söle bende almıyyım DDDDalmamak için bahane arıyom vallabiltek2007' Alıntı:BEN BU SENE GÖREVLENDİRME ALMIYORUM. YAŞASIN ÖZGÜRLÜK
biltek2007' Alıntı:BEN BU SENE GÖREVLENDİRME ALMIYORUM. YAŞASIN ÖZGÜRLÜK
megi21' Alıntı:bilgisayar normu olmayan okullarda görevlendirme isteyebilcekmiyiz. şuan ortaokul olan okulalrda formatör öğretmenliği başka branşdaki öğretmenler yapıyor bilişim teknoölojileri normu olmadığından, böyle okulların syaısı da hiç az değil. ben orda bt rehber öğretmen olarak görevlendirilmek isteyebilcekmiyim
akif_van' Alıntı:neden hocam...sebebini söle bende almıyyım DDDDalmamak için bahane arıyom vallabiltek2007' Alıntı:BEN BU SENE GÖREVLENDİRME ALMIYORUM. YAŞASIN ÖZGÜRLÜK
Doğru söylüyosun hocam. duruma açıklık getirdiğin için sağol.yesimim2000' Alıntı:Bazı arkadaşlar neden rehber öğretmenler gibi çalışma saatimiz belirtilmemiş demişler ama unuttukları birşey var rehber öğretmenlerin mesaisi 9:00-15:00 değildir ki bu duruma göre yorumlanmıştır. Tek rehber öğretmen 9:00-15:00 çalışır, 2 rehber öğretmen sabahçı, öğlenci olur
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ
Resmî Gazete : 17.4.2001/24376
Tebliğler Dergisi : MAYIS 2001/2524
Ek ve Değişiklikler:
1) 14.3.2009/27169 RG ( NİSAN 2009/2619 TD )
Çalışma Saatleri ve İzinler
Madde 54 - Rehberlik ve araştırma merkezlerinde görevli uzmanlar ve psikolojik danışmanların çalışma saatleri ve izinleri ile ilgili konular, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 99, 102, 103, 104 üncü maddeleri esaslarına göre düzenlenir.
Rehberlik ve psikolojik danışma servislerinde görevli psikolojik danışmanların çalışma süreleri haftalık 30 iş saatidir. Günlük çalışma saatleri eğitim-öğretim kurumunun özellik ve ihtiyaçlarına göre okul müdürlüğünce düzenlenir. Bu elemanlar izin ve tatillerini diğer öğretmenler gibi kullanırlar.
Bizim görevlendirmeler de bunun gibi olmuş 30 saate tamamlama Ama norm hala ciddi bir sorun!!!
bilgisayarbilisim33' Alıntı:Kimsenin bu yazıyı imzalamayıp protesto etmeyeceğini bildikleri için küfür ediyorlar resmen, biz de altına imza atıyoruz. Niye çünkü kredi çekmişiz...
bilgisayarbilisim33' Alıntı:"Rehberlik ve araştırma merkezlerinde görevli uzmanlar ve psikolojik danışmanların çalışma saatleri ve izinleri ile ilgili konular, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 99, 102, 103, 104 üncü maddeleri esaslarına göre düzenlenir."
Bununla bizim ne ilgimiz var anlayamadım.
yesimim2000' Alıntı:bilgisayarbilisim33' Alıntı:"Rehberlik ve araştırma merkezlerinde görevli uzmanlar ve psikolojik danışmanların çalışma saatleri ve izinleri ile ilgili konular, 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 99, 102, 103, 104 üncü maddeleri esaslarına göre düzenlenir."
Bununla bizim ne ilgimiz var anlayamadım.
Hocam benim önceki mesajımda yazdığım örnek Rehber öğrt mesaisi örneği. Onlarda da mesai 9:00-15:00 değil 30 iş saati tamamlama bizde 30 ders tamamlama.
Bahsettiğiniz ise yönetmeliğin onlarla ilgili kısmı bizimle ilgili değil. Yönetmeliğin o bölümünü tüm olarak kopyalayınca geldi. Benim hatam hızla yazayım derken oldu. Özür
o zaman idarenle konuşup kendine öncelikler belirleyeceksin bu kadar ders saati ile neleri yetiştirebileceğinin sınırlarını koyacaksın fazlasını kimse beklemeyecek bu sayede işini de yaparsın dersine de girersin gözede batmazsın ama konuşmadan kafamı eğerim gider gelirim dersen birilerine batar gider çomak sokar onlardan önce sen davran.nese1982' Alıntı:16 saat dersle birlik de olunca nasıl yetişecek. dersleri iptal ederler mi . bu konuda bilginiz var mı arkadaşlar
Şartlar ne hele bir söyle? Farklı olan ne? Hangi durum kesinlik kazanmış? Derslerin mi geri verilmiş yoksa BT Rehber öğretmenliği ünvanın mı sürekli hale getirilmiş? Şükürdar memur.Bu şartları beğenmeyenleri memnun edecek tek şey, okula gitmeden ful ek ders alacakları bir sistem olabilir.